Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
brunoconti je napisao/la:Feyenoord - Roma 2+
Mec koji je od velike vaznosti za Romu, godinama pokusavaju nesto postici kako u Serie A tako i u evropi. Gosti vec nekoliko utakmica u prvenstvu stagniraju, prosipaju bodove kako stignu, zadnju pobjedu zabiljezili su pocetkom februara u gostima protiv Cagliaria, vec se pocelo spominjati kako ce Rudi Garcia biti smjenjen,a negdje sam cak i procitao da sve zavisi od vecerasnjeg meca, u prvom susretu Roma je imala incijativu, jednostavno nisu uspjeli postici vise od jednog gola, falila im je doza srece, Feyenoord je obavio svoj dio zadatka i u Roterdam se vratio sa dobrim rezultatom. Roma je pod imperativom pobjede, koju dugo cekaju navijaci, a pobjedom protiv Feyenoorda i osiguravanje prolaza u iducu knockout faze bi bila odlicna uvertira pred iduce kolo Serie A gdje ce ugostiti Juventus. Ovdje ocekujem otvoren mec, obje ekipe igraju napadacki, Feyenoord ima dobru priliku da prodje u iducu knockout fazu, Roma ce sigurno ici na pobjedu i ovdje ocekujem minimalno dva pogodtka.
Borussia M. - Sevilla 2+
Sevilla dolazi u goste sa minimalnom prednoscu od 1:0, gosti znaju da ta prednost ne osigurava prolaz, Borussia ce pokusati vec u prvom poluvremnu postici pogodak kako bi se vratili u igru za prolaz dalje, a Sevilla ce na sve moguce nacine pokusati iskoristit svoje prilike. Ovdje prednost dajem domacinu, iako branitelj Europa Leauge Sevilla nece doci sa cilje da se brane,ocekujem jedan otvoren mec, gdje ce obje ekipe ici na pobjedu.
Dynamo Moscow - Anderlecht gg 1
Ovo jednostavno sam morao odigrati, po kv.1,5 da ce Anderlecht pogoditi mrezu je po meni poklon dana. Prvi mec sam gledao, i bila je potpuna dominacija Anderlechta, gdje su imali nevjerovatnih 26 udaraca, od toga 12 u okvir gola (izvor, ****), ali na kraju utakmica je zavrsena sa nepopularnim rezultatom 0:0,ovdje ocekujem pogotak Anderlechta i stvarno mislim da je kvota vise nego odlicna, cak sam uvjeren u prolaz gostiju. Sezona u Rusiji jos nije pocela domacin je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, i ono sto su pokazali u prvom mecu je pokazatelj da su daleko od forme, dok je protivnik Anderlecht u naletu forme i odlicno su iskoristili kikseve Club Brugge i tako stigli na zaostatak od samo jednog boda, prolazom vcrs bi sebi jos vise podigli sampouzdanje, a vise nego su zasluzili prolaz dalje.
reformer je napisao/la:Curry 24.5 manje
James 26.5 manje
Losenvidia je napisao/la:Olympiacos - Dnipro 1 1.70
Bilbao - Torino gost daje gol 1.52
Inter - Seltik gost daje gol 1.64
4.23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.