FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 26 feb 2015, 18:21

mi se željom bavimo a tino sven produžio ugovor sa hajdukom na obostrano nezadovoljstvo :kafa:

stvarno smo zaista neosjetljivi na probleme šire zajednice :kafa:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 feb 2015, 18:36

Ma hajde neka se dešava nešto, gdje ima dima ima i vatre :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 feb 2015, 18:40

Braco nismo ni svjesni koliko nam je vazna ova prva utakmica,vjerujte mi ovo je nasa utakmica sezone pogotovo nakon danasnje odluke NSBIH i rezultata 2-2 u Bijeljini.Bez izlaska u Evropu dosta stvari ide nazad to je nas strateski cilj,a Olimpic nam je po meni jedini konkurent za 4. mjesto,ako zaboravimo prva tri mada sam uvjeren da mi mozemo ispred Zrinjskog zavrsit. Jednostavno ne vidim ekipu koja bi Sirokom Sarajevu ili Zrinjskom uzela kup,dakle 4 mjesto vodi u Evropu. Ako se nisam preracunao mi bi eventualnom pobjedom u nedjelju bili 5 bodova ispred Vucova sto je fina zaliha. Zato animirajte sve molim vas oko sebe,da nas bude 5-6 milja minimum u nedjelju.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 feb 2015, 18:41

Meni je gore kad kazes nesto a onda se jedem danima,ali opet mi je drago cuti i nagovjestaj neceg finog :-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 26 feb 2015, 18:55

pobjeda nad olimpikom nosi 5 bodova, ne 3.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 feb 2015, 19:00

Osim ogromnih para koje donosi Evropa, mislim da nam je to puno bitnije zbog koeficijenta, jer ce nas zaklati to u narednih 5 sezona, ako sada ne izadjemo u Evropu.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 feb 2015, 19:19

Minjore je napisao/la:pobjeda nad olimpikom nosi 5 bodova, ne 3.
ovi na SS jos nisu popravili tabelu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 feb 2015, 19:28

zato je na našoj oficijelnoj sve vrijeme stajalo ovako :mrgreen:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 feb 2015, 19:35

ChWilla je napisao/la:zato je na našoj oficijelnoj sve vrijeme stajalo ovako :mrgreen:
poslao Amar pare iz Qatara :urnebes:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 26 feb 2015, 20:01

Određene cijene karata za susret sa Olimpicom

http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... com/13471/" onclick="window.open(this.href);return false;

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 feb 2015, 20:38

Ipee je napisao/la:Određene cijene karata za susret sa Olimpicom

http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... com/13471/" onclick="window.open(this.href);return false;
ocekujem minimun 6 milja
Željezničar živimo !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 feb 2015, 20:58

Ma sto se tice posjete to ti kod nas zavisi od vise faktora,da li ce biti 2-3 milje standardnih ili vise. Kao i uvijek dosta zavisi od vremena, zadnjih par sezona prve utakmice proljeca jug je bio zatvoren zbog snijega,ovu nedjelju najavljuju cak suncano vrijeme,sto bi bilo fenomenalno. Cijene karata su OK,prva utakmice drugog dijela sezone,novi sef struke,par novih igraca bi mogli dobro pogurat posjetu,i ja ocekujem nekih 6 miljaljudi da dodje.
Velika zelja mi je ali zaista tesko ostvarivo da nas dodje 10 hiljada da ovi igraci vide da svi stojimo iza njih,to bi djelovalo fantasticno na njihovu psihu,posebno na mlade igrace u nastavku sezone.
SLOBODA NAVIJAČIMA

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 feb 2015, 21:02

ennis je napisao/la:Ma sto se tice posjete to ti kod nas zavisi od vise faktora,da li ce biti 2-3 milje standardnih ili vise. Kao i uvijek dosta zavisi od vremena, zadnjih par sezona prve utakmice proljeca jug je bio zatvoren zbog snijega,ovu nedjelju najavljuju cak suncano vrijeme,sto bi bilo fenomenalno. Cijene karata su OK,prva utakmice drugog dijela sezone,novi sef struke,par novih igraca bi mogli dobro pogurat posjetu,i ja ocekujem nekih 6 miljaljudi da dodje.
Velika zelja mi je ali zaista tesko ostvarivo da nas dodje 10 hiljada da ovi igraci vide da svi stojimo iza njih,to bi djelovalo fantasticno na njihovu psihu,posebno na mlade igrace u nastavku sezone.
Kako bi se prolamalo Dolinom tada naša pjesma.. A to bi najviše zaboilo, znamo koga :)
Željezničar živimo !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 feb 2015, 21:20

katakomba je napisao/la:
ennis je napisao/la:Ma sto se tice posjete to ti kod nas zavisi od vise faktora,da li ce biti 2-3 milje standardnih ili vise. Kao i uvijek dosta zavisi od vremena, zadnjih par sezona prve utakmice proljeca jug je bio zatvoren zbog snijega,ovu nedjelju najavljuju cak suncano vrijeme,sto bi bilo fenomenalno. Cijene karata su OK,prva utakmice drugog dijela sezone,novi sef struke,par novih igraca bi mogli dobro pogurat posjetu,i ja ocekujem nekih 6 miljaljudi da dodje.
Kako bi se prolamalo Dolinom tada naša pjesma.. A to bi najviše zaboilo, znamo koga :)
Ma nije stvar u pjesmi,to manje vise, jednoavno klubu smo potrebniji vise nego ikad u posljednih nekoliko godina,nalazimo se na jednoj prelomnici i veoma je vazno da se pojavimo u velikom broju,da se zna ko je gazda i ko je naj,naj,naj po svemu u ovom gradu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 feb 2015, 21:22

ennis je napisao/la:
katakomba je napisao/la:
Ma nije stvar u pjesmi,to manje vise, jednoavno klubu smo potrebniji vise nego ikad u posljednih nekoliko godina,nalazimo se na jednoj prelomnici i veoma je vazno da se pojavimo u velikom broju,da se zna ko je gazda i ko je naj,naj,naj po svemu u ovom gradu.
Ma slazem se naravno, ali u ovako teskom trenutku, ne bi bilo ništa ljepše nego stati i slušati pjesmu koja se prolama.. U svakom slučaju treba pozvati sve ljude koji su u mogućnosti i koji ne znaju šta raditi u nedelju, da posjete Dolinu i da podrže našeg Želju !
Željezničar živimo !

Mudrac
Kontakt:

Post Postao/la Mudrac » 26 feb 2015, 22:38

Kako ste samo naivni, i vjerujete ovim tkzv. "insajderima". Zar ne možete primjetiti da su do sad od svih nebuloza koje su pisali, pogodili samo dvije stvari koje je svaki drugi navijač znao, da Kvesa ostaje i da Tomić neće produžiti ugovor. Istina je da se očekuje dosta pozitivnih stvari u klubu u narednom periodu, ali i pored svega toga je jedan veliki upitnik. Zato ove priče rekla-kazala, prosipajte negdje drugo, ovdje treba da se priča o realnoj situaciji u klubu i stvarima koje se dešavaju, a ne o nekim maštanjima i šupljim pričama.

Znam da će sada većina vas osuti paljbu po meni kako sam pesimista, ali ja ne vjerujem ništa dok to ne vidim ili dok službena stranica kluba ne objavi. Sve će se znati 4 marta, tako da se do tad treba fokusirati na utakmicu sa Olimpicom.. Jedna me samo stvar interesuje, da li je ijedan od ovih insajdera došao bar da pogleda radove na sjeveru, ili je direktno učestvovao u tome?

Veliki pozdrav ide jednom od najrealnijih Željinih forumaša bokaču, takvi ljudi nam trebaju, pa makar samo i na forumu..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 feb 2015, 23:02

Jesu li to legle pare od Sehe i koja je suma u pitanju??? Po r.a.d.i.o.s.a.r.a.j.e.v.o.b.a jesu?

U nastavku vam donosimo pet razloga zbog kojih bi Željo mogao biti hit proljeća i po ko zna koji put razuvjeriti skeptike osvajanjem pehara prvaka Bosne i Hercegovine.

1. Niko ih ne smatra favoritom za titulu. Definitivno su bez rezultatskog imperativa takve vrste. Svi u Dolini ćupova priznaju da bi plasman u Evropu bio uspjeh.

2. Konačno su postigli finansijsku stabilnost. Nije to još onako kako bi trebalo biti, ali je bolje nego ranije. Novac od transfera Ibrahima Šehića pozitivne vjetrove ovaj put usmjerio ka Zvorničkoj 27. Igrači znaju za šta igraju i to je dobar temelj za kvalitetan rezultat.

3. Novi trener! Gotovo po pravilu, trenerska promjena donosi stimulans timu, tim prije što Milomir Odović zna kako izgleda pobjeđivati u Premijer ligi. Nije li upravo s njim, Željo nekoć igrao najljepši fudbal u ligi.

4. Uigran sastav. Okosnica tima ostala je ista, neki su igrači produžili ugovore, svi se bolje poznaju, a klub je ''crvenim kartonom'' Tomislavu Tomiću ipak pokazao da je veći od pojedinaca i menadžera sumnjivog morala.

5. Generalno vrlo dobra situacija u klubu. I Željezničar je krenuo putem promjene načina funkcioniranja. Novi Statut promijenit će klimu oko kluba, a promjene se već osjete. Uz najavljenu ogromnu podršku navijača, Plavi se nikako ne smije otpisati.

Ima tu, dakako, i nekoliko činjenica koje Mašindžijama ne idu u prilog poput dosta teškog rasporeda, ali objektivno, Željo bi u okolnostima kakve jesu, mogao biti hit proljeća, kao i bezbroj put dosad. Tradicija kaže tako - nekako po pravilu bolje igraju u drugom dijelu sezonu. Navijači vjeruju.

****.ba
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 26 feb 2015, 23:09

Ovaj debil Aletic bi sve kontra napisao da je kojim slucajem Amar jos u klubu, ovog fojnickog shupka uopste ne treba uzimati za ozbiljno

Mudrac
Kontakt:

Post Postao/la Mudrac » 26 feb 2015, 23:10

zeljocity je napisao/la:Jesu li to legle pare od Sehe i koja je suma u pitanju??? Po r.a.d.i.o.s.a.r.a.j.e.v.o.b.a jesu?

U nastavku vam donosimo pet razloga zbog kojih bi Željo mogao biti hit proljeća i po ko zna koji put razuvjeriti skeptike osvajanjem pehara prvaka Bosne i Hercegovine.

1. Niko ih ne smatra favoritom za titulu. Definitivno su bez rezultatskog imperativa takve vrste. Svi u Dolini ćupova priznaju da bi plasman u Evropu bio uspjeh.

2. Konačno su postigli finansijsku stabilnost. Nije to još onako kako bi trebalo biti, ali je bolje nego ranije. Novac od transfera Ibrahima Šehića pozitivne vjetrove ovaj put usmjerio ka Zvorničkoj 27. Igrači znaju za šta igraju i to je dobar temelj za kvalitetan rezultat.

3. Novi trener! Gotovo po pravilu, trenerska promjena donosi stimulans timu, tim prije što Milomir Odović zna kako izgleda pobjeđivati u Premijer ligi. Nije li upravo s njim, Željo nekoć igrao najljepši fudbal u ligi.

4. Uigran sastav. Okosnica tima ostala je ista, neki su igrači produžili ugovore, svi se bolje poznaju, a klub je ''crvenim kartonom'' Tomislavu Tomiću ipak pokazao da je veći od pojedinaca i menadžera sumnjivog morala.

5. Generalno vrlo dobra situacija u klubu. I Željezničar je krenuo putem promjene načina funkcioniranja. Novi Statut promijenit će klimu oko kluba, a promjene se već osjete. Uz najavljenu ogromnu podršku navijača, Plavi se nikako ne smije otpisati.

Ima tu, dakako, i nekoliko činjenica koje Mašindžijama ne idu u prilog poput dosta teškog rasporeda, ali objektivno, Željo bi u okolnostima kakve jesu, mogao biti hit proljeća, kao i bezbroj put dosad. Tradicija kaže tako - nekako po pravilu bolje igraju u drugom dijelu sezonu. Navijači vjeruju.

****.ba
Inače, Radio Sarajevo je jedan povjerljiv izvor informacija.. :damn:

Svi sve znaju, a u stvari niko pojma nema.. :kafa:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 feb 2015, 23:43

Aletić da napiše da je sutra petak, ja bih dva puta provjerio.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, bvsic, Kajkutenjoyer i 51 gost.