Ako nisu pare ne znam sta ceka

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Garant nema, AS5 ima samo na IPTV Mts za Srbiju i Polaris paketu na Helas sat-u 39°E, i na onom AK IPTVmacahz je napisao/la:Imal arena 5 na HS digitalnom
Normalno da ima, ne bi uopste pregovarali da nema sanse. Ljudi oko kluba su optimisti, vidjet cemo sta ce biti.amypitar je napisao/la:Ima li kakve šanse da poptiše.?Head je napisao/la:Sta ce Ibrak, taldzija i lopov.![]()
i btw. lova u pregovorima sa Misketom je najmanji problem.
Jedini problem je liga.simon je napisao/la:Mozda je problem duzina ugovora
A znao sam, nema sanse da Misketa dovedemo na 3 godine i 2 tesko, vjerujem da nasi pokusavaju da ga potpisu na 1 godinu .Head je napisao/la:simon je napisao/la:Mozda je problem duzina ugovora
Ako gledamo sa strane ja ne vidim nijedan razlog da Tan ulozi u FKS, da Turkish sponzorira Sarajevo, da Benko dodje u FKS itd itd..amypitar je napisao/la:Ako gledamo onako sa strane,realno,ja ne mogu naci niti jedan jedini razlog, zbog kojeg bi Miske potpisao za Sarajevo.
ja citajuci ovo sa strane pao sam od smijeha hahhHead je napisao/la:Ako gledamo sa strane ja ne vidim nijedan razlog da Tan ulozi u FKS, da Turkish sponzorira Sarajevo, da Benko dodje u FKS itd itd..amypitar je napisao/la:Ako gledamo onako sa strane,realno,ja ne mogu naci niti jedan jedini razlog, zbog kojeg bi Miske potpisao za Sarajevo.
pa nece ga nijedan ozbiljan klub,barem tamo gdje on misli ici,i za pare koje trazi...mora biti svjestan koliko mu je godina..svi traze mladje,dugorocnije rjesenje,to sto bi on kod vas,bio bum,igracki,marketinski to je drugo...amypitar je napisao/la:Ako gledamo onako sa strane,realno,ja ne mogu naci niti jedan jedini razlog, zbog kojeg bi Miske potpisao za Sarajevo.
On vjerovatno trazi ugovor na pola godine.amidzaTan je napisao/la:Ako je do trajanja ugovora, onda bi nasi trceci prihvatili godinu i po, ali vjerovatno da on nebi toliko!!!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 44 gosta.