Gitarista je inace po zanimanju...........muzicar....Mirso1197 je napisao/la:ama ko je gitarista????![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gitarista je inace po zanimanju...........muzicar....Mirso1197 je napisao/la:ama ko je gitarista????![]()
hilmo je napisao/la:Nekoliko puta smo ga i kritikovali ali i hvalili jer je najbolji strijalc u ligaškim utakmicama, možda već (mi navijači) "tražili" zamjenu za njega, jer po nama gubi snagu u drugom djelu utakmice.
Pa ako ćemo i iskreno ni ove pripremne nije odigrao kako zna, možda je "dizelaš" pa mu treba da se zagrije. Kad ono naše sve pade u vodu i on produži ugovor, struka mu vjeruje. Pa ko smo mi onda da mu ne vjerujemo.
A,jel se to i dalje prati tema??MortemHz je napisao/la:Jel' se to jos prica o Misketu
Savjet kojim putem. Preko Tuzle ili preko Doboja?vatreni je napisao/la:Jbg.nije fazon,biće vas vise nego nas,al hajd,vazno je napraviti ambijent.Vasi to navijači znaju
,u svakom slučaju putevi preko Karaule i Zenice biće usmjereni prema Posavini u Zmajevo gnijezdo.BUJRUM......
Nord1987 je napisao/la:ko je potpisao?
hladan tuš hahahahahahacollector je napisao/la:Nord1987 je napisao/la:ko je potpisao?
Puzigaca novi ugovor
upravo hahhahahahhahhcollector je napisao/la:Nord1987 je napisao/la:ko je potpisao?
Puzigaca novi ugovor
Moj savjet preko Doboja. Duze jest al puno bolji put i brzi.Evander je napisao/la:Savjet kojim putem. Preko Tuzle ili preko Doboja?vatreni je napisao/la:Jbg.nije fazon,biće vas vise nego nas,al hajd,vazno je napraviti ambijent.Vasi to navijači znaju
,u svakom slučaju putevi preko Karaule i Zenice biće usmjereni prema Posavini u Zmajevo gnijezdo.BUJRUM......
preko Doboja ima vise policije, radara i sl stvari ali je put bolji nego preko Olova i Kladnja gdje je ipak malo manje policije i pregleda generalno !!! i duzi je put preko Doboja ako se ne varam za 30 km !!!Evander je napisao/la:Savjet kojim putem. Preko Tuzle ili preko Doboja?vatreni je napisao/la:Jbg.nije fazon,biće vas vise nego nas,al hajd,vazno je napraviti ambijent.Vasi to navijači znaju
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, ErosViverosViv, Haksss, keli, nedimmmm1337, riki46 i 62 gosta.