FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Puzi produzi bravo.
želim da bacim JEDAN VELIKI LAJK za upravu koja je danas sama sebe prevazišla. Doveli su Delača, produžili sa Puzijem, nadomak su dogovora sa Misketom i stigli su Kantardžić i Ibraković da odu u Gradačac i isposluju više mjesta na stadionu za nas
VELIKI RESPECT

VELIKI RESPECT
Mosa RajvoSa
Drago mi je za Bojana
Ocekujem sada i Nemanji da produze!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
na ovoj tribini ima 1250 stolica,prvi i zadnji red nemaju stolice,a pošto vi vjerovatno nećete sjediti ovaj broj bez problema možete udvostručitiHead je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/poz ... dacca/2128
Dedemi malo nam je i ova tribina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad krene kolona.![]()
![]()

Svaka cast jos jednom nasoj upravi i ljudima iz gradacca sto su nam omogucili citavu trbinu idemo horde ......
.... suboto svani!!!!
, a puzi svaka cast na produzenju ugovora.. 

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 26 feb 2015, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Samo da "opečatim".....socrates je napisao/la:Oooppppaaaaaaaaaaaaa...NEDELJA KAD JE DOSAO SKEMI.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A saaaaadd...rooookkaaaaajjjjjjjjjjj.........

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Cimirot-Alispahic-Misimovic. Vrhunski vezni red. Iskusniji Duljevic, Benko naprijed. Golman odlican. Jos zadnju liniju pojacati na ljeto sa dva provjerena igraca i sasvim je realno da se nadamo grupnoj fazi.
Puno ranije nego sam i sam mislio da ce to biti ostvarivo.
Uprava, kapa do poda!!!
Puno ranije nego sam i sam mislio da ce to biti ostvarivo.
Uprava, kapa do poda!!!
-
- Kontakt:
Sjetih se jednom ne tako davno na kosevu transpatent razvili HZ a pisalo je Bolje 3 uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha.upucenom zeljinim navijacima Kako se vremena promijenise.Nije mi cilj uvrijediti nikoga samo malo me ova imena posjetise na to. 

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Imas temu za navijace drugih klubova, pa tamo opleti.. Vidim udomacio se ti pravo na ovoj.batigol777 je napisao/la:Sjetih se jednom ne tako davno na kosevu transpatent razvili HZ a pisalo je Bolje 3 uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha.upucenom zeljinim navijacima Kako se vremena promijenise.Nije mi cilj uvrijediti nikoga samo malo me ova imena posjetise na to.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
batigol777 je napisao/la:Sjetih se jednom ne tako davno na kosevu transpatent razvili HZ a pisalo je Bolje 3 uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha.upucenom zeljinim navijacima Kako se vremena promijenise.Nije mi cilj uvrijediti nikoga samo malo me ova imena posjetise na to.
Šta je tebi davno rođače?

Svaka čast upravi!

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Nadam se da ces biti sankcionisan zbog nedozvoljenog pisanja na temi.batigol777 je napisao/la:Sjetih se jednom ne tako davno na kosevu transpatent razvili HZ a pisalo je Bolje 3 uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha.upucenom zeljinim navijacima Kako se vremena promijenise.Nije mi cilj uvrijediti nikoga samo malo me ova imena posjetise na to.
Za Misketa necu komentarisati jos

4.10.2009.
Izvoli temu pa tu pisi :batigol777 je napisao/la:Sjetih se jednom ne tako davno na kosevu transpatent razvili HZ a pisalo je Bolje 3 uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha.upucenom zeljinim navijacima Kako se vremena promijenise.Nije mi cilj uvrijediti nikoga samo malo me ova imena posjetise na to.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p4082808" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si opet šampion !
Jeste. Najbolji prijatelji, mislim da mu je Miske bio vjencani kum ili obrnuto. A Dino je pitar 100%.joker90 je napisao/la:Je li ovo Sukalo, Misketov najbolji jaran?
1946
alispahic----misimovic----cimirot
benko----ibisevic
eto to bi za vas bilo odlicno
benko----ibisevic
eto to bi za vas bilo odlicno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja bih jos ovdje dodao da nam za europu i sudjelovanje u istoj ipak treba snazniji bekovski par. Ako se Kallasi pokaze kao prvi pik i ako bude na nivou na kojem realno moze igrati,onda samo lijevu stranu pojacati.
Svaka cast Puziju,ali nisam siguran da on ima taj zeljeni domet za europu,ali otom potom,ima ko brinuti o tome

Svaka cast Puziju,ali nisam siguran da on ima taj zeljeni domet za europu,ali otom potom,ima ko brinuti o tome

Nekoliko puta smo ga i kritikovali ali i hvalili jer je najbolji strijalc u ligaškim utakmicama, možda već (mi navijači) "tražili" zamjenu za njega, jer po nama gubi snagu u drugom djelu utakmice.
Pa ako ćemo i iskreno ni ove pripremne nije odigrao kako zna, možda je "dizelaš" pa mu treba da se zagrije. Kad ono naše sve pade u vodu i on produži ugovor, struka mu vjeruje. Pa ko smo mi onda da mu ne vjerujemo.
Pa ako ćemo i iskreno ni ove pripremne nije odigrao kako zna, možda je "dizelaš" pa mu treba da se zagrije. Kad ono naše sve pade u vodu i on produži ugovor, struka mu vjeruje. Pa ko smo mi onda da mu ne vjerujemo.
Produziti naravno,i zamisli njega s klupe tamo negdje od 60-te minute,mislim u euro tekmama.... 

Dino Sukalo, najbolji prijatelj Misimovica i veliki navijac Sarajeva.Mirso1197 je napisao/la:ama ko je gitarista????![]()
1946
Trenutno korisnika/ca: Proximic, Samozdravlje i 20 gostiju.