U Barceloni Messi 90% igre barcelone.Klinac bi ista napravili bez njega i klicko bi instituicija bila..addebisi je napisao/la:Ev zavrsi se poluvrijeme, samo da vam kazem da djabe mislite da je arsenal u rangu Institucije... zao mi vas je jer mi je arsenal drag al kad ste se vako fino digli i svasta nesh ocekivali trebao vas je neko spustit... pozz za realne navijace!!!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- samir_tm87
- Kontakt:
treba sto ranije zabit go , pa da se mucimo do kraja 

- juzni vjetar!
- Kontakt:
ajde malo placi mala placi osto sam na raci nedaju mi poci ne mogu ti dociharishp je napisao/la:U Barceloni Messi 90% igre barcelone.Klinac bi ista napravili bez njega i klicko bi instituicija bila..addebisi je napisao/la:Ev zavrsi se poluvrijeme, samo da vam kazem da djabe mislite da je arsenal u rangu Institucije... zao mi vas je jer mi je arsenal drag al kad ste se vako fino digli i svasta nesh ocekivali trebao vas je neko spustit... pozz za realne navijace!!!

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
messi je najbolji na svijetu barca po meni bar nije (tj bez njega) mi to mozemo do kraja oni imaju messia a mi imamo duh tako da borba do kraja....
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Garant to i Wenger zna...ali opet ni tog jednog igraca (koji je 90% tima) ne mogu da zaustave vec im taj isti zabije 3 komada u samo jednom poluvremenu.harishp je napisao/la:U Barceloni Messi 90% igre barcelone.Klinac bi ista napravili bez njega i klicko bi instituicija bila..addebisi je napisao/la:Ev zavrsi se poluvrijeme, samo da vam kazem da djabe mislite da je arsenal u rangu Institucije... zao mi vas je jer mi je arsenal drag al kad ste se vako fino digli i svasta nesh ocekivali trebao vas je neko spustit... pozz za realne navijace!!!
isto su svi pricali kad je ronaldinho igro. zasto uvjek iste price.harishp je napisao/la:U Barceloni Messi 90% igre barcelone.Klinac bi ista napravili bez njega i klicko bi instituicija bila..addebisi je napisao/la:Ev zavrsi se poluvrijeme, samo da vam kazem da djabe mislite da je arsenal u rangu Institucije... zao mi vas je jer mi je arsenal drag al kad ste se vako fino digli i svasta nesh ocekivali trebao vas je neko spustit... pozz za realne navijace!!!
mislis da bi messi bio ovako goropadan da nema igrace iza sebe? barca ovisi o messiju jednako koliko i messi zavisi od njih.
Ma Messi samo sam sebe moze zaustaviti,nema tu igraca niti trenera kad ovog uhvati luda.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 apr 2010, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo opet cu te citirati @wolverine jarane kad barcu ne ide kad ne mogu dati gol kako uvijek procitas messi spasio barcu messi dao 3 gola i sve to... jednostavno barca bez i sa messiem nije ista
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
grijesis, Chelsea je osvojio Premiership, FA cup, Community Shield, (ne sjecam se jeli crling cup)GunnerS je napisao/la:, bolje i tako nego kao , Chelsea i ostali a opet ništa ne osvajaju...
@harishp
svatko moze messia zaustaviti tko se potrudi

Jest al dok ga trojica ne zaustave ima Krkic,ima Pedro,Henry ili Ibrahimson pa ti zaustavljaj koga hoces. 
Dovoljno je da samo jedan procepi.

Dovoljno je da samo jedan procepi.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sudija ubio Arsenal izmišljajući ofsajd Bendtnera za 1:2! I drugi gol Barce je sumnjiv, ali da ih nije otkinuo u ovoj prvoj situaciji, utakmica bi sigurno išla skroz drugim tokom!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Bendtner je bio u offsideu neznam možda nisi gledao ponovljenu snimku ili si ĆORAV.
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
navijam za arsenal ali sta ces nemaju oni **** u upravi kao vi NB da vam se nesude offsideŽeljovac je napisao/la:Sudija ubio Arsenal izmišljajući ofsajd Bendtnera za 1:2! I drugi gol Barce je sumnjiv, ali da ih nije otkinuo u ovoj prvoj situaciji, utakmica bi sigurno išla skroz drugim tokom!
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
nije Arsenal tolko los kolko je Barsa superiorna...a Bendtner je najveci kloc onako realno

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Samo pogledajte razliku kada Messi štopa loptu i kad to radi Bendtner. Sve će vam biti jasno.
- juzni vjetar!
- Kontakt:

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Prilikom primanja lopte, ista se odbija od Bendtnera ko djavo od krsta. Stvarno im treba Dzeko u ekipi, a ne ove tarabe.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
i onda neki kazu barca ne zavisi od messia ... **** ne zavisi navijam za arsnal i cestitke na pobjedi ali ne pobjedi barce nego messia ... ako se messi povrijedi barca nece biti ovoliko dobra ...
- United Rule
- Kontakt:
Jest onaj Bendtner sminka sta je ono 
Jbg Messi masina, sreca pa ce nas Bayern izbaciti pa ne moramo s njima u finale XD

Jbg Messi masina, sreca pa ce nas Bayern izbaciti pa ne moramo s njima u finale XD
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- CollegeGunner
- Kontakt:
Svaka cast Clichyu, Diabyu, Nicklasu i Nasriu...
Kako me samo nervira sto se konstantno insistira na tome da je Barca oslabljena i da nema nekih igraca, a njima nema 25% igraca dok nama nema 80% igraca. Djaba sve, da su tu bili RvP, Cesc, Arshavin, Galas i drugi bila bi nasa pobjeda, no dobro.
P.S. Nickals je bolji i od Krkica i Pedra...
Kako me samo nervira sto se konstantno insistira na tome da je Barca oslabljena i da nema nekih igraca, a njima nema 25% igraca dok nama nema 80% igraca. Djaba sve, da su tu bili RvP, Cesc, Arshavin, Galas i drugi bila bi nasa pobjeda, no dobro.
P.S. Nickals je bolji i od Krkica i Pedra...

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.