FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Kokottttt
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dodjose li Alispahic i Benko, koji su realno bolji igraci?JoseMourinho je napisao/la:level radnickog iz niša![]()
![]()
![]()
ma ja doce miske ko sto je doso stevaonvic za kojeg ste javili da je vec na treninzima sarajeva![]()
![]()
![]()
ako nista najjaci ste insajderi daleko![]()
A za Misketa, prati portale do sutra, a onda u rupice laganini. Cekaj da vam super donese mustuluk i dobre vijesti, kao sto donosi evo vec godinu dana. Serveri padaju a ne mozete onog iz Travnika da platite i covjek u Vitez ode

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Bjeziteeeeee eto Duljevicaaaaaaaaa buuuuuuuuuuu
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Koji si sad ti, praunuk? Ili je on onaj evander?obiteljskicovjek je napisao/la:Jose sta je vama iz Kaknja,bavite se svojim Rudarom.

Fulio si bgm pofino lokaciju

I sta se odma ljutite ja samo kažem po informacija ovdje Stevo, borjan su već bili vasi igrači, barić je davno otišao itd...
Bude i kod nas fula, al vi ste sto se toga tiče najbolji, loze vas ko malu djecu(jbg većina to i jeste)

Bude fula, normalno je da se izjalovi. Samo sto ne treba pricati da je nas Borjan ispalio nego smo mi njega jer ne bi mogli na njega racunati u evropi. U tom periodu se igra gold kup u Kanadi, a on je prvi golman reprezentacije pa vi vidite. 

1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
jose oprosti molim te licis mi na kakanjca buuuuuuuu eto Duljevica buuuuuuuu
Dovedes u klub :
Leona Benku
Krstu Velkoskog
Nemanju Bilbiju
Milosa Stojceva
Mehmeda Alispahica
Sevku Okica
Harisa Duljevica
Gojku Cimirota
Edina Rusetmovica
Amera Bekica
itd. napravis najbolju ekipu u ligi pa rezerve nase kvalitetnije od skoro svih igraca iz drugih klubova dovedes iz lige sve sto valja da nam niko ne moze reci nista za ekipu jer nema jace, i pregovaras sa igracinama kao sto su Misimovic koji su vanzemaljci za ovu ligu i ono tebi dode pricati o igracima i ismijava sto pokusavamo dovesti igraca koji bi nosio titulu najboljeg koji je ikada igrao u ovoj kukuruz koji bi digao ligu na drugi nivo da privuce i ostale igrace i ono tebe ismijava
Leona Benku
Krstu Velkoskog
Nemanju Bilbiju
Milosa Stojceva
Mehmeda Alispahica
Sevku Okica
Harisa Duljevica
Gojku Cimirota
Edina Rusetmovica
Amera Bekica
itd. napravis najbolju ekipu u ligi pa rezerve nase kvalitetnije od skoro svih igraca iz drugih klubova dovedes iz lige sve sto valja da nam niko ne moze reci nista za ekipu jer nema jace, i pregovaras sa igracinama kao sto su Misimovic koji su vanzemaljci za ovu ligu i ono tebi dode pricati o igracima i ismijava sto pokusavamo dovesti igraca koji bi nosio titulu najboljeg koji je ikada igrao u ovoj kukuruz koji bi digao ligu na drugi nivo da privuce i ostale igrace i ono tebe ismijava

Ti si opet šampion !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Samo da kazem da ovo nema veze sa gradom Kakanj cijim se ziteljima iskreno ispricavam.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Pošto su rezerve kvalitetnije od svih ostalih timova, ovih prvih 11 koliko ima prednosti u odnosu na drugoplasiranog? 10? 12? 15? Mrsko mi sad tabelu tražit

Ne bih vas majke mi zajebavo da nisu ovi trolovi fol nesta prizivali, kenjali pa reko malo da se zabavimo do kupa uefa

Ne bih vas majke mi zajebavo da nisu ovi trolovi fol nesta prizivali, kenjali pa reko malo da se zabavimo do kupa uefa

samo ignore ljudi dragi , oni od muke vise ne znaju sta ce od sebe
pa samo pogledajte sta su pisali hajmo redom sto se sjecam nabrzaka:
- kakav Tan ubleha, ne postoji, kinez ovo ono
- Turkish airlanes u folu sponzorirat ce Torpedo kao Barcelonu ha hu gluposti neke
- Kamp ne da vam Paja vasa legenda itd ne moze se zemljiste kupiti itd
- Na terenu vam četnici ... A kod njih dolazi Kokot, pored njega je tu Antolovic, Zeljkovic itd
- necemo se prodati kao kurava kao sto su komsije (onda cekaju nekog kralja banana, pa ovog iz slovenije pa koga vec ne samo da se prodaju sto prije ) , a vamo mole Boga da Dzeko se proda da dobiju kakave bjede, jer im prvotimci se zaduzuju kod raje po 100 KM da imaju da prezive
- igraju nam željina djeca pa da a to su (varea, kokot, antolovic, varea, bucan, kosoric itd )
ima jos jadovskih izjava da ne duzimo , samo ignor i cao
pa samo pogledajte sta su pisali hajmo redom sto se sjecam nabrzaka:
- kakav Tan ubleha, ne postoji, kinez ovo ono
- Turkish airlanes u folu sponzorirat ce Torpedo kao Barcelonu ha hu gluposti neke
- Kamp ne da vam Paja vasa legenda itd ne moze se zemljiste kupiti itd
- Na terenu vam četnici ... A kod njih dolazi Kokot, pored njega je tu Antolovic, Zeljkovic itd
- necemo se prodati kao kurava kao sto su komsije (onda cekaju nekog kralja banana, pa ovog iz slovenije pa koga vec ne samo da se prodaju sto prije ) , a vamo mole Boga da Dzeko se proda da dobiju kakave bjede, jer im prvotimci se zaduzuju kod raje po 100 KM da imaju da prezive
- igraju nam željina djeca pa da a to su (varea, kokot, antolovic, varea, bucan, kosoric itd )
ima jos jadovskih izjava da ne duzimo , samo ignor i cao
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zna neko za koga navija ovaj jose za Josanicu? ili Rudar?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta ima? buuuuuuuu
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta ima?
Duljevic 1-2 KWAJ PWICE
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Zubanovic 0:1... vjerovatno se sjecas, ustvari tad nisi ni bio rodjen vjerovatno. I uostalom za pobjedu u derbiju sarajevo je dobilo 3 boda, znaci utakmica ko utakmica !Nord1987 je napisao/la:Duljevic 1-2 KWAJ PWICE
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Hajmo 936 u Kakanj i prati svoj Rudar isssssssss eto Dulje buuuuuuuuuuu
Miske ceka da izgubite bodove u Gradaccu onda dolazi za duplu platu 

Ako ce on doci nek izgubimo sva 3 ako treba!KenoRob je napisao/la:Miske ceka da izgubite bodove u Gradaccu onda dolazi za duplu platu

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma brat je sve rekao, ključaj temu.
Evander je napisao/la: Mi zivimo danas i za sutra, vi ostanite u proslosti