Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja ne znam kako cemo bez Gerrarda, Coutinha i Hendersona u vezi veceras, a s druge strane drago mi je sto ce Coutinho odmoriti pred meč sa Sitijem. Veceras Emre u sredini, Kolo i Lovren u prvu, ili možda Johnson? Šta mislite vi?
Mislim da ce Balotelli u prvu a Studge na klupu, potreban je spreman protiv Plavaca...samo me strah da oni vec nisu glavom u toj utakmici i da su koncentrisani na veceras...
Mislim da ce Balotelli u prvu a Studge na klupu, potreban je spreman protiv Plavaca...samo me strah da oni vec nisu glavom u toj utakmici i da su koncentrisani na veceras...
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mozda bi bilo bolje da ispadnemo, previse je ovo utakmica za nasu momcad. A najgori scenario jeste da ne udjemo u TOP4 i ispadnemo iz kupa i Evrope 

ZZ
Evo, Balo i Sturridge od pocetka, a Sterling iza kao 10-ka, Can isto vezni pored Allena, Ibe i Moreno krila. Stoperski trio doduse ne uliva neku nadu, ali dobro. Hoce BR ovde da resi svaku sumnju.
Bit ce tesko.Ovo je preofanzivno,Vezu kao da i nemamo.Ne moze Can sam to drzati.Nadam se da prolazimo,ne daj Boze produzetaka i neke povrede.

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
U najgorem slucaju, bice X, bas ne vidim Besiktas kao opasnog protivnika, pogotovo ako nasa igra bude na nekom odredjenom nivou.
Što se tiče ovih priča o nekim eventualnim kupovinama, prvi čovjek kojeg bi trebalo dovesti je Lacazette, jedini on bi mogao da nadoknadi Suareza na adekvatan a možda i bolji način iz razloga što je miran i ne ujeda, tako da ne bi propuštao tekme zbog nekih kazni i tako to, a što se tiče igračkog znanja majstor je nad majstorima, gledao sam ga dosta, fascinirao me je
Prodati virus svake ekipe u koju dođe, naravno to je Mario, prodati Lovrena i Allena obavezno, Lallanu se može i ostaviti dobar igrač za klupe ako ne za prvih 11.
Večeras očekujem neriješeno, koliko god neko nešto pričao o ovom takmičenju, ipak ovo treba proći i pokušati doći do finala, a zašto ne i osvojiti, lijepa je to svota novca, a i liga prvaka je tu onda, iako se nadam da ćemo je osigurati kroz prvenstvo jer smo ušli u formu konačno.
I još nešto, tema nam je mrtva u pm

Prodati virus svake ekipe u koju dođe, naravno to je Mario, prodati Lovrena i Allena obavezno, Lallanu se može i ostaviti dobar igrač za klupe ako ne za prvih 11.
Večeras očekujem neriješeno, koliko god neko nešto pričao o ovom takmičenju, ipak ovo treba proći i pokušati doći do finala, a zašto ne i osvojiti, lijepa je to svota novca, a i liga prvaka je tu onda, iako se nadam da ćemo je osigurati kroz prvenstvo jer smo ušli u formu konačno.

I još nešto, tema nam je mrtva u pm

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Da nije ovo malo preofanzivno? Nema veze, kako god da zavrsi, bar cu na tv gledati. Da hoce Mario opet zabiti, vidi se da se poceo truditi, jos malo samopouzdanja i bit ce on dobar.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Kod njih Ba ipak u prvoj postavi a ja poletio pa odigrao nasu pobjedu bez primljenog gola..
Inače kvota 4.40 na ovo
Inače kvota 4.40 na ovo

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ja igrao PP X, bas ubedjen da nmg da nam daju gol i da mi necemo preterano zapnuti u prvom, ali zeznuo me Brendo opasno. 

@ackeey ko prenosi ? Koliko znam da ovi nasi Romu prenose.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Arenasport1, ko je nam evo linkEdoMajka je napisao/la:@ackeey ko prenosi ? Koliko znam da ovi nasi Romu prenose.
acestream://48a430d73d25679ce950a4bd9dbeb5fcc2c4e913" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalirajte samo acestream

A ja mislio zene vole komplicirati 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Smotana igra u napadu
Jel stvarno se kaže Aib/Ajb ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja mislim da se kazetopnik1 je napisao/la:Jel stvarno se kaže Aib/Ajb ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj kako retardirano zvuči. Ja uvijek čitao Ibe Ibe, a gledam ko je sad ovaj momak AjbOtelo je napisao/la:Ja mislim da se kazetopnik1 je napisao/la:Jel stvarno se kaže Aib/Ajb ?

Au kakva golcina

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa " I " se cita "Aj" i onda samo dodas be, jest da zvuci cudno ali mislim da je ispravno
Ž
Pored mene zivog Lovren igra kuknjava kuknjava kuknjava

Pored mene zivog Lovren igra kuknjava kuknjava kuknjava
Masala
Igraci Besiktasa imaju imena kao da su izasli iz "Kronike iz Narnije".
Ostalo nije vrijedno komentara.
Ostalo nije vrijedno komentara.
Izgleda da mi zavisimo od Coutinha, a zapravo ocajan pristup u igri.
A neverovatno mi da svaki put pred derbi, ove kup utakmice moramo da produzimo bar jos 30 minuta.
A neverovatno mi da svaki put pred derbi, ove kup utakmice moramo da produzimo bar jos 30 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.