FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SAMO SARAJ´VO !!!
Hoce li moci Delac braniti protiv Borca?
Hoce li moci Delac braniti protiv Borca?
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
- Burberry46
- Kontakt:
Ne misli se trenutno, misli se malo na duzi period, jer Bandovicu istice ugovor na kraju sezone i nece se produziti, mali Plakalo treba da brani i stekne iskustva negdje drugo, tako da imamo Delaca i Ostrakovica, eto nadam se da ti je jasnijeplavipatriota je napisao/la:nije provokacija, nisam takav, ali koji će vam qrac delač?
imate golmane, onaj mali talent baš sad nikada neće doći na red!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nesto se suska da Dejo ima ponudu iz Poljske pa mozda zbog toga je i Delac doveden!!!
Stavrno ako Deju utope u tridesetim i pri kraju ugovora za bilo kakav kes onda je ovo SAN sta ova uprava radi...
Stavrno ako Deju utope u tridesetim i pri kraju ugovora za bilo kakav kes onda je ovo SAN sta ova uprava radi...
Mislim da Plakala nece nigdje slati, jer Kodro inzistira na 3 golmana.Burberry46 je napisao/la:Ne misli se trenutno, misli se malo na duzi period, jer Bandovicu istice ugovor na kraju sezone i nece se produziti, mali Plakalo treba da brani i stekne iskustva negdje drugo, tako da imamo Delaca i Ostrakovica, eto nadam se da ti je jasnijeplavipatriota je napisao/la:nije provokacija, nisam takav, ali koji će vam qrac delač?
imate golmane, onaj mali talent baš sad nikada neće doći na red!
Das Ist Walter
danas dejo vodi zenu na manikir i pedikiramidzaTan je napisao/la:Nesto se suska da Dejo ima ponudu iz Poljske pa mozda zbog toga je i Delac doveden!!!

Plavipatriota budi patriota pa lakapo na vasu stranicu?!ee raja sta mislite da anam njima damo na posudbu golmana ili igraca?hajd Miske sarni svetog ti Save,Franje Hasiskog ajde matere ti!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
amidzaTan je napisao/la:Nesto se suska da Dejo ima ponudu iz Poljske pa mozda zbog toga je i Delac doveden!!!
Mogu ga utopiti za 20 u cijeli somun sa lukom.
N k su došli novi golmani smoa iz razloga što je Bandović srao oko produženja ugovora prošle godine i postavljao je neke uslove,a primo je fušerske golove u kvalifikacijama
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Dejo ide:250000 km na sat.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/n ... 21?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Smorio Miske danas forum

Volimo te Saraj´vo vec godinama...
-
- Kontakt:
Bas ste se razmahali ima chicharito nezadovoljan minutazom u Realu p probaj te i njega dovesti
Segrt se opasno spremio za Sarajevo nema bodova lahko u Gradaccu. 

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Info iz prve ruke. Mozemo poceti slaviti
Izvor ne smijem reci, ali @Benko moze potvrditi ovo, njemu sam rekao

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Brate ako ne furas svaka ti dala!Evander je napisao/la:Info iz prve ruke. Mozemo poceti slaviti![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretnobatigol777 je napisao/la:Bas ste se razmahali ima chicharito nezadovoljan minutazom u Realu p probaj te i njega dovestiSegrt se opasno spremio za Sarajevo nema bodova lahko u Gradaccu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pitaj Benku i HordeBL.joker90 je napisao/la:Brate ako ne furas svaka ti dala!Evander je napisao/la:Info iz prve ruke. Mozemo poceti slaviti![]()
![]()
![]()
Info bas iz prve ruke

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sta cemo sad sa Alispahicem i Stojcevom
? Ovo se treba nadati da se neko povrijedi iz ove ofanzivne linije pa da mogu i ovi ostali uletiti 

1946
Sabura braco, sabura 
Od jutros sam dobio jedno 10 poruka tipa "evo sekunde od potpisa" a nista tako da ohladite malo bice vremena za euforiju kada potpise

Od jutros sam dobio jedno 10 poruka tipa "evo sekunde od potpisa" a nista tako da ohladite malo bice vremena za euforiju kada potpise

Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, benko21, boki86, Evander, Kajkutenjoyer, Mostarac12345, PapakIzSa, r3m1, rimljanin90, spezial, THEC, ubipara, USB i 189 gostiju.