Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Super su to iraci, totalne budale bi iz naseg saveza bili kada ih nebi pozvali. Momci imaju iskustvo kao Spaha i Miske a takvi nam trebaju. Sjetite se samo rahimica kada je debitovao u kojoj godini.
mogu odigrati obojica ovaj i sljedeci ciklus, ja bih ih pozvaodinoze je napisao/la:Super su to iraci, totalne budale bi iz naseg saveza bili kada ih nebi pozvali. Momci imaju iskustvo kao Spaha i Miske a takvi nam trebaju. Sjetite se samo rahimica kada je debitovao u kojoj godini.
Normalno da treba zvati sve igrace koji nam mogu pomoci, godine nisu bitne pogledajte samo Spahu
igra kao da mu je 25 a ne 35 ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Meša je fino objasnio da mu je želja da stvori bazu od 30-35 kvalitetnih igrača koji u svakom trenutku mogu konkurisati i dobiti poziv u reprezentaciju. Tako da svaki igrač koji može pomoći reprezentaciji, pa makar samo u jednoj utakmici je dobrodošao. Čovjek radi odličan posao, bar sa ove tehničke strane. Ako ovo prenese i na igru, imamo selektora za veće domete.
Kakav je ovaj Husic sto je platio havazu da ga reklamira.Momak lafo svaki put na Mesinom spisku.
Bayernova škola, drugi golman Werdera.guillermo je napisao/la:Kakav je ovaj Husic sto je platio havazu da ga reklamira.Momak lafo svaki put na Mesinom spisku.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Zvijezdina skola, lijevi bek Diósgyöri VTKceze je napisao/la:Bayernova škola, drugi golman Werdera.guillermo je napisao/la:Kakav je ovaj Husic sto je platio havazu da ga reklamira.Momak lafo svaki put na Mesinom spisku.
3 do 4 golman verdera od kako je dosao novi trener
znali iko ista o njemu ili je ovo jos jedan avazov talenat.......Zmajevi dobivaju veliko pojačanje: Krešić bi mogao zaigrati za BiH
26. 02. 2015 - 15:26 \\ Reprezentacija \
Mladi fudbaler italijanske ekipe Atalante iz Bergama Anton Krešić u budućnosti bi mogao nositi dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, iako je skupio 31 nastup za mlađe selekcije Hrvatske.
Anton Krešić je rođen 29. januara 1996. godine u Kaknju i igra na poziciji stopera.
Ovaj mladi fudbaler je u centru pažnje sportske javnosti, jer može nastupati za reprezentacije BiH i Hrvatske.
Krešić je u veoma kratkom roku dospio do prvog tima Atalante, jer ako se uzme činjenica da je u januaru bio igrač juniorske ekipe NK Zagreb. Specifično za ovog robusnog stopera je što se veoma dobro snalazi u protivničkom šesnaestercu, i da je jesenas bio 10 puta strijelac za Zagreb, a isto je nastavio i u Italiji gdje je u pet utakmica bio strijelac dva gola.
Nakon odigranog Viareggio cupa, skrenuo je pažnju na sebe. Nekoliko timova ga već sada želi vidjeti u svojim redovima, ali morat će malo sačekati jer je Anton potpisao ugovor na četiri godine sa Atalantom.
Krešić je prošlo kolo u Seriji A bio na klupi Atalante protiv neprikosnovenog Juventusa.
Doznali smo da otac Filip nema ništa protiv da njegov sin nastupi za Bosnu i Hercegovinu, a naša reprezentacija dobije dugoročno rješenje na poziciji stopera.
Zahvalili smo mu se na razgovoru, i poželjeli da njegov sin nastavi sa dobrim igrama a nama ostaje da se nadamo da će zaigrati za BiH.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne svidja mi se ovo nikako vise. Sve vise i vise se gomilaju clanci gdje novinari guraju neke svoje igrace, kad vide da Mesa obilazi sviju, pa iskusno iskoristavaju situaciju.
I bez profesionalne utakmice u nogama/rukama. Bilo bi nekorektno prema Sehicu, Buricu i Fejzicu da ispadne neko od njih sa spiska zbog jednog juniora. Ima mlada reprezentacija pa neka se gura.ceze je napisao/la:Bayernova škola, drugi golman Werdera.guillermo je napisao/la:Kakav je ovaj Husic sto je platio havazu da ga reklamira.Momak lafo svaki put na Mesinom spisku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Principatus
- Kontakt:
U slucaju ovog Kresica ne vidim problem, jer ipak lik igra u Seriji A, valja ga pogledati.Goalgetter je napisao/la:Ne svidja mi se ovo nikako vise. Sve vise i vise se gomilaju clanci gdje novinari guraju neke svoje igrace, kad vide da Mesa obilazi sviju, pa iskusno iskoristavaju situaciju.
Mislim da Mesa zeli na pocetku nagomilati mnogo igraca, pa filtrirati vremenom, sto je ok.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema ga gdje pogledat, kad momak nije minute odigrao u Seriji A.Principatus je napisao/la:U slucaju ovog Kresica ne vidim problem, jer ipak lik igra u Seriji A, valja ga pogledati.Goalgetter je napisao/la:Ne svidja mi se ovo nikako vise. Sve vise i vise se gomilaju clanci gdje novinari guraju neke svoje igrace, kad vide da Mesa obilazi sviju, pa iskusno iskoristavaju situaciju.
Mislim da Mesa zeli na pocetku nagomilati mnogo igraca, pa filtrirati vremenom, sto je ok.
Slazem se ja da se treba za svakoga boriti, ali poceli su se u zadnje vrijeme stvarno spominjati i gurati svakakvi igraci.
To je taj anonimus sto ga avaz gura.giannini je napisao/la:Zvijezdina skola, lijevi bek Diósgyöri VTKceze je napisao/la:Bayernova škola, drugi golman Werdera.guillermo je napisao/la:Kakav je ovaj Husic sto je platio havazu da ga reklamira.Momak lafo svaki put na Mesinom spisku.
Je li ono danas Mesa izjavio da nije upitna zelja Arslanagica da igra za BIH. Cini mi se da se jos jednom potvrdjuje da su moje slutnje bile itekako tocne. E moj Safete a ti Hadzica na stopera stavljas. Stoperski par Sunjic-Hadzic je nesto najpodlije sto je nasa repka iskusila u zadnju godinu dana.
Sto se tiće ovog Kresica momku je tek 19 godina i trebalo bi ga ugrabit, ako vec mozemo. Naravno ne znaci da ce momak biti klasa i reprezentativni kalbar, ali nista ne treba prepustiti slucaju. kaparisati ga, pa ako sta bude od njega, repka ce imati koristi barem nekih 10 godina, ako ne nikom nista. nek 1 od takvih 10 igraca ubodemo, isplatit ce troskove dovodjenja ovih ostalih 9.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Njega mozemo pridobiti jedino A reprezentacijom, ali realno on trenutno nema sta traziti u A rep. Sa nekim mladjim kategorijama tesko da mozemo jer on vec to isto ima i u Hrvatskoj.TMovac je napisao/la:Sto se tiće ovog Kresica momku je tek 19 godina i trebalo bi ga ugrabit, ako vec mozemo. Naravno ne znaci da ce momak biti klasa i reprezentativni kalbar, ali nista ne treba prepustiti slucaju. kaparisati ga, pa ako sta bude od njega, repka ce imati koristi barem nekih 10 godina, ako ne nikom nista. nek 1 od takvih 10 igraca ubodemo, isplatit ce troskove dovodjenja ovih ostalih 9.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ovim novinarima treba isključiti internet majke mi. Dečko može biti veliko pojačanje samo ako je preko 2 metra, drugačije nikako, sad za sad.phily je napisao/la:znali iko ista o njemu ili je ovo jos jedan avazov talenat.......Zmajevi dobivaju veliko pojačanje: Krešić bi mogao zaigrati za BiH
26. 02. 2015 - 15:26 \\ Reprezentacija \
Mladi fudbaler italijanske ekipe Atalante iz Bergama Anton Krešić u budućnosti bi mogao nositi dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, iako je skupio 31 nastup za mlađe selekcije Hrvatske.
Anton Krešić je rođen 29. januara 1996. godine u Kaknju i igra na poziciji stopera.
Ovaj mladi fudbaler je u centru pažnje sportske javnosti, jer može nastupati za reprezentacije BiH i Hrvatske.
Krešić je u veoma kratkom roku dospio do prvog tima Atalante, jer ako se uzme činjenica da je u januaru bio igrač juniorske ekipe NK Zagreb. Specifično za ovog robusnog stopera je što se veoma dobro snalazi u protivničkom šesnaestercu, i da je jesenas bio 10 puta strijelac za Zagreb, a isto je nastavio i u Italiji gdje je u pet utakmica bio strijelac dva gola.
Nakon odigranog Viareggio cupa, skrenuo je pažnju na sebe. Nekoliko timova ga već sada želi vidjeti u svojim redovima, ali morat će malo sačekati jer je Anton potpisao ugovor na četiri godine sa Atalantom.
Krešić je prošlo kolo u Seriji A bio na klupi Atalante protiv neprikosnovenog Juventusa.
Doznali smo da otac Filip nema ništa protiv da njegov sin nastupi za Bosnu i Hercegovinu, a naša reprezentacija dobije dugoročno rješenje na poziciji stopera.
Zahvalili smo mu se na razgovoru, i poželjeli da njegov sin nastavi sa dobrim igrama a nama ostaje da se nadamo da će zaigrati za BiH.
DRUG NEBI TI PUNCA
Anton Kršić ... odakle ih iskopavaju ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.