'lome ga' jadnogkanarinac je napisao/la:imali sta za misimovica![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
'lome ga' jadnogkanarinac je napisao/la:imali sta za misimovica![]()
Ali uzmi u obzir to da Bandovicu istice ugovor na kraju sezone, a da ce Delac vjerovatno potpisati dvogodisnji ostajes na 3 golmana opet a imas golmana uigranog za europuArmala je napisao/la:Meni je Oštraković, mali Plakalo i hadalj Bandovic bili dovoljni. Mislim da nam Delac nije potreban ali hajde.
Povisok je dobar je za sterat ves,brat sljive,neka ga, e cuj nije potrebanArmala je napisao/la:Meni je Oštraković, mali Plakalo i hadalj Bandovic bili dovoljni. Mislim da nam Delac nije potreban ali hajde.
Nord1987 je napisao/la:Jel' se to postavljao Semafor na Kosevo? i reklame TA?
To je rečeno od slijedeće sezone da ce biti...miden je napisao/la:Neko rece da ce biti i elektricne reklame ?
Ja to jedva cekam! Bolji marketing mozes ponuditi, odmah i vise musterije. Sta se tice digitalnih reklama, njih mozemo savezu ponuditi ili konama na posudbu tokom kvalfikacija, kako god isplati seNord1987 je napisao/la:Vidim po forum se pise, a neki dan cijeli dan reflektori bili upaljeni... a i vrijeme je vala da se skine ona reklama na vanjski dio Koseva sesar,husejnovic... i stavi jedna fina Visit Malaysia - Turkish Airlines ...