harixs je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Emirova katastrofalna partija po meni nema puno veze sa taktikom, njegova licna krivica, i jedna od onih utakmica gdje je osudjen na kiksanje, takav je igrac. Dosta tekmi zaredom fenomenalan, i onda kiksa u dosta vaznim susretima Igracu njegovog kalibra se ono nije smijelo desi. A uz to jos kad dodas katastrofalnu taktiku (zapravo taktike nije bilo), plus jos doza peha i nepravde, dobije se onaj rezultat protiv Nigerije.

@harixs
s ovom postavom Uniteda si se izvalio kao malo ko, evo samo jedan detalj, ne moram dalje ici.
Ne mozes porediti Evru koji je klasicni lijevi bek i Lulica koji je daleko od toga (ne trebam ti detalje objasnjavati, valjda razumijes poentu).
@Goalgetter
itekako ima veze s taktikom (ne kazem da nije bio na svom nivou), pa covjek je bukvalno morao pokrivati cijelu lijevu stranu (okean) i plus paziti da nece sunjic pogrijesiti jer je neiskusan, tj.o cijeloj zadnjoj liniji je morao voditi racuna, pa zamisli da sinoc na lijevom beku nije bilo ovog wendella ili kako se vec zove (lijevi bek), satrali bi Spahu Mandzukic i Arda Turan...
I ono sto je najvaznije, meni nije jasno kako neki ljudi i dan danas nemaju stida da priznaju da je ono bio cist FAUL nad spahom od strane Emenikea...
najvaznije od svega za ove ublehase:
da nije bilo Spahe, mi nikada ne bismo ni vidjeli BRAZIL, a ranijih godina ni BARAZ.
Zar je tako tesko shvatiti neke stvari.
Spaha napravi jedan kiks u 20 tekmi i odmah ga na panj stavljaju, pa sinoc je one napadace Leverkusena trebalo kastrirati s obzirom koliko prilika su promasili i time doveli u pitanje siguran plasman u dalju rundu.
ZALOSNO je koliko su razliciti arsini po pitanju napadaca i stopera (i golmana).