FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Kako ste krenuli utakmice sa vama i nece biti derbi,Olimpic ce biti ekipa za gradski derbi pa se onda popisajte u zdenku,nemaju hljeba da jedu a oni bi nekome uskracivali karte a samim tim i sebi zaradu 

Ne bih da vrijedjam, al takvi kao ti su najmanje dobrodosli u Sarajevo i na sarajevski derbi..Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj ove djece, garant kako je ko koja smjena, tako i dezuraju ovdje. Sljedeci puz idete samo u zdenkicu, 500 mjesta i vozzzdra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zbog takvih kao ti, na grbavici nikad ne bude vise od 9k ljudi..
Da vi mozete napuniti ostatak sjevera, ja ne bih imao obraza reci ni A na ovu temu.
Ovako, hem ispadate stoka, hem ispadate nekorektni i placate bezveze kazne.
Ok, drugi put zdenka, 500 karata i sve ok.
Ako smatrate da je to car derbija, nemam nista protiv!
Ovako, hem ispadate stoka, hem ispadate nekorektni i placate bezveze kazne.
Ok, drugi put zdenka, 500 karata i sve ok.
Ako smatrate da je to car derbija, nemam nista protiv!
Neka citav sjever bude prazan vi cete u zdenku. Ionako je stoki mjesto u toru
- SarajlijaTM
lazar je napisao/la:Neka citav sjever bude prazan vi cete u zdenku. Ionako je stoki mjesto u toru

Ja se nadam gratis ulaznicama za jug naredni derbi na Kosevu, da budete nazocni duelu evropske ekipe i amatera sa arheoloske iskopinelazar je napisao/la:Neka citav sjever bude prazan vi cete u zdenku. Ionako je stoki mjesto u toru

jesi vise dosadan igrac vam dolazi idi slaviti a pusti nas vise i ovo vise nije normalno kako vam vise ne dosadni dolaziti vamo,a stadion kakv god da je nas a ne ko gradski zeleni lavorcic zvani Stadion Kosevo.Evander je napisao/la:Ja se nadam gratis ulaznicama za jug naredni derbi na Kosevu, da budete nazocni duelu evropske ekipe i amatera sa arheoloske iskopinelazar je napisao/la:Neka citav sjever bude prazan vi cete u zdenku. Ionako je stoki mjesto u toru
51%--------49%
Evo već 3-4 puta pođem da napišem nešto al' kontam da sam na temi beskućnika sa Gorice pa obrišem post. Pa šta je ovo ljudi moji, avioni, milioni, kamioni, čuda Božija i oni opet dođu ovdje nešto pisati. Pa što majku mu jjebem?
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa valjda je napravljena tema da svi koji hoce da pisu o Zeljeznicaru mogu doci i pisati.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Svratili i pozz se s komsijombagrcavi je napisao/la:Evo već 3-4 puta pođem da napišem nešto al' kontam da sam na temi beskućnika sa Gorice pa obrišem post. Pa šta je ovo ljudi moji, avioni, milioni, kamioni, čuda Božija i oni opet dođu ovdje nešto pisati. Pa što majku mu jjebem?

Sta je tu lose?
OK, postujem. Ali u prodaju pustite 500 karata i sve postenolazar je napisao/la:Neka citav sjever bude prazan vi cete u zdenku. Ionako je stoki mjesto u toru

Cemu nervoza komso? Zbogcega vrijedjas... Pa majka mu stara, doci ce bolja vremena i vamalazar je napisao/la:Neka citav sjever bude prazan vi cete u zdenku. Ionako je stoki mjesto u toru
Obzirom da na ovoj temi ima svega i svačega, čitajući komentare došao sam do jednog zaključka. Malo sam potražio po netu trenutna stanja nekih forumaša, naravno prema pisanju njhovom, i došao sam do nekih jednostavnih simptoma. Znam da nije tema ali evo simptoma pa nek se neki pronađu u njima:
Paćenik je osoba spremna na besmislena odricanja, maltretiranja i samokažnjavanja zarad površnih, glupih ili suludih ciljeva, ili pak osoba koja besomučno istrajava u glupim pokušajima da dostigne neki cilj.
U paćenike bi se generalno mogle svrstati zanimljive osobe koje čine bolne ili uvredljive stvari da bi ispali face u drustvu, ala jackass.
Kompleks nize vrednosti je kad osećaj nize vrednosti ovladava duševnim zivotom coveka. on se ispoljava kroz osecaje nedovoljnosti, nepotpunosti i konstantnog trazenja u kojem se covek nalazi... ovi su slucajevi najcesca pojava kod dece, ali i kod ljudi koji slabije kontrolisu svoju senziblnost... a narocita je pojava kod bolesnih ljudi. Kompleks nize vrednosti moze da preraste u fobiju, a nije fobija!
Jednostavna ili specifična fobija je trajni, bezrazložni strah uzrokovan prisutnošću ili zamišljanjem specifičnog objekta ili situacije koja ne predstavlja realnu opasnost. Izloženost objektu ili situaciji dovodi do trenutne reakcije u smislu visokog stupanja anksioznosti ili pak do pokušaja izbjegavanja objekta ili situacije. Simptomi povezani s fobijom ili model izbjegavajućeg ponašanja vezano za određene objekte ili situacije može u značajnijoj mjeri utjecati na sposobnosti svakodnevnog funkcioniranja. Odrasli sa specifičnom fobijom prepoznaju da je strah pretjeran i bezrazložan, ali usprkos tome ne mogu mu se oduprijeti.
Osoba osjeća strah prilikom dolaska u određenu situaciju koje se boji. Izraženi su fizički simptomi, koji su pojačani: znojenje dlanova, crvenilo na licu, lupanje srca, bol u prsima, osoba ima osjećaj da nema zraka (osjećaj da će se ugušiti), drhtanje ruku i nogu, podrhtavanje glasa.
Terapija
Sustavna desenzitacija - postupno izlaganje osobe predmetu ili situacije koje se boji. Idući od najblažeg straha pa do najvećeg, tj. najgoreg. Takvu vrstu izlaganja potrebno je više puta ponavljati, da bi na kraju završila uspješno. Uspješno će je završena tek onda kada se osoba prestane osjećati nelagodno u situaciji koja joj je bila strašna. Ujedno, u toj se situaciji radi tehnika relaksacije.
Tehnika preplavljivanja - izlaganje osobe odmah u najgoru fazu straha i suočavanje sa strahom. Da bi terapija bila uspješna. osoba treba biti u toj fazi izlaganja duže od sat vremena.
Također se mogu koristiti lijekovi kao što su anksiolitici, međutim njihova dugotrajna upotreba nije preporučljiva
Frustracija (lat.), nenormalno (bolesno) duševno stanje koje se javlja u pojedincu kada njegove duboke potrebe i težnje nisu zadovoljene; može se temeljiti na osobnim nedostacima (npr. duševnima i fizičkima), ali i na odnosima između pojedinca i društva.
Idiot (od grčkog ἰδιώτης, idiōtēs) naziv je (često pogrdan) za osobu niže inteligencije ili obrazovanja (u latinskom jeziku znači "neobrazovana, neuka osoba"). Do početka 20. stoljeća su se i psihički bolesnici (psihotičari) nazivali idiotima.
Mislim da će se prepoznati ono na koje se odnosi...
Paćenik je osoba spremna na besmislena odricanja, maltretiranja i samokažnjavanja zarad površnih, glupih ili suludih ciljeva, ili pak osoba koja besomučno istrajava u glupim pokušajima da dostigne neki cilj.
U paćenike bi se generalno mogle svrstati zanimljive osobe koje čine bolne ili uvredljive stvari da bi ispali face u drustvu, ala jackass.
Kompleks nize vrednosti je kad osećaj nize vrednosti ovladava duševnim zivotom coveka. on se ispoljava kroz osecaje nedovoljnosti, nepotpunosti i konstantnog trazenja u kojem se covek nalazi... ovi su slucajevi najcesca pojava kod dece, ali i kod ljudi koji slabije kontrolisu svoju senziblnost... a narocita je pojava kod bolesnih ljudi. Kompleks nize vrednosti moze da preraste u fobiju, a nije fobija!
Jednostavna ili specifična fobija je trajni, bezrazložni strah uzrokovan prisutnošću ili zamišljanjem specifičnog objekta ili situacije koja ne predstavlja realnu opasnost. Izloženost objektu ili situaciji dovodi do trenutne reakcije u smislu visokog stupanja anksioznosti ili pak do pokušaja izbjegavanja objekta ili situacije. Simptomi povezani s fobijom ili model izbjegavajućeg ponašanja vezano za određene objekte ili situacije može u značajnijoj mjeri utjecati na sposobnosti svakodnevnog funkcioniranja. Odrasli sa specifičnom fobijom prepoznaju da je strah pretjeran i bezrazložan, ali usprkos tome ne mogu mu se oduprijeti.
Osoba osjeća strah prilikom dolaska u određenu situaciju koje se boji. Izraženi su fizički simptomi, koji su pojačani: znojenje dlanova, crvenilo na licu, lupanje srca, bol u prsima, osoba ima osjećaj da nema zraka (osjećaj da će se ugušiti), drhtanje ruku i nogu, podrhtavanje glasa.
Terapija
Sustavna desenzitacija - postupno izlaganje osobe predmetu ili situacije koje se boji. Idući od najblažeg straha pa do najvećeg, tj. najgoreg. Takvu vrstu izlaganja potrebno je više puta ponavljati, da bi na kraju završila uspješno. Uspješno će je završena tek onda kada se osoba prestane osjećati nelagodno u situaciji koja joj je bila strašna. Ujedno, u toj se situaciji radi tehnika relaksacije.
Tehnika preplavljivanja - izlaganje osobe odmah u najgoru fazu straha i suočavanje sa strahom. Da bi terapija bila uspješna. osoba treba biti u toj fazi izlaganja duže od sat vremena.
Također se mogu koristiti lijekovi kao što su anksiolitici, međutim njihova dugotrajna upotreba nije preporučljiva
Frustracija (lat.), nenormalno (bolesno) duševno stanje koje se javlja u pojedincu kada njegove duboke potrebe i težnje nisu zadovoljene; može se temeljiti na osobnim nedostacima (npr. duševnima i fizičkima), ali i na odnosima između pojedinca i društva.
Idiot (od grčkog ἰδιώτης, idiōtēs) naziv je (često pogrdan) za osobu niže inteligencije ili obrazovanja (u latinskom jeziku znači "neobrazovana, neuka osoba"). Do početka 20. stoljeća su se i psihički bolesnici (psihotičari) nazivali idiotima.
Mislim da će se prepoznati ono na koje se odnosi...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Evander je napisao/la:Ja se nadam gratis ulaznicama za jug naredni derbi na Kosevu, da budete nazocni duelu evropske ekipe i amatera sa arheoloske iskopinelazar je napisao/la:Neka citav sjever bude prazan vi cete u zdenku. Ionako je stoki mjesto u toru
evropljanin kad dodjete dovde u evropi javite,a mi smo otisli dalje:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Pa onaj dio gdje vi budete(od slova O do kraja) je imao 1500 stolica.Dakle kad se skinu stolice normalno je da moze vise stati + imaju oni prolazi izmedju sektora.Evander je napisao/la:Mozete vi dati i 5000, ali ondje nema mjesta za vise od 1500.zeljeznicar1 je napisao/la:Prvo seru kad im das 1000 ulaznica, onda im das 2500 i opet seru pa nikad stoki ugoditi.
Zato i jeste ono najlosije organizovana utakmica u citavoj polusezoni.
Ocito da slijedeci derbi necete moci na onaj nacin.
Ili cete dati pola sjevera, i onako vi ne mozete sami popuniti ono sto sebi ostavite tamo, ili cete ostati bez para uskraceni za 1500-2000 kupljenih karata.
Jasno kao dan
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ne isplati se raspravljati sa njima, pustite ih, ova tema je samo za njih rezervisana.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Dvica na Olimpic ko kuca sviju mi, prosao sam u utorak 340 na kladionici, i stoja je jedna rezervisana za dvicu u nedelju na Sugavici!!! Poklon kota kolika god da je, za svakoga, kod koga nije prosla ova prica o vasoj djeci

nije bolest sve sto boliccccamidzaTan je napisao/la:Dvica na Olimpic ko kuca sviju mi, prosao sam u utorak 340 na kladionici, i stoja je jedna rezervisana za dvicu u nedelju na Sugavici!!! Poklon kota kolika god da je, za svakoga, kod koga nije prosla ova prica o vasoj djeci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
51%--------49%
zeka_tm87 je napisao/la:nije bolest sve sto boliccccamidzaTan je napisao/la:Dvica na Olimpic ko kuca sviju mi, prosao sam u utorak 340 na kladionici, i stoja je jedna rezervisana za dvicu u nedelju na Sugavici!!! Poklon kota kolika god da je, za svakoga, kod koga nije prosla ova prica o vasoj djeci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo tako sine, svakog dana u svakom pogledu sve vise nazadujete

E jeste se digli a biće vam bolno spuštanje opet i opetamidzaTan je napisao/la:Dvica na Olimpic ko kuca sviju mi, prosao sam u utorak 340 na kladionici, i stoja je jedna rezervisana za dvicu u nedelju na Sugavici!!! Poklon kota kolika god da je, za svakoga, kod koga nije prosla ova prica o vasoj djeci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.