Svakako teška utakmica za goste ali mislim da su kvalitetniji i da mogu doći barem do gola na ovome teškom gostovanju.
Salzburg - Villareal - 1D
Odlična nas utakmica večeras čeka, po meni možda čak i utakmica večeri.Dvije jako dobre ekipe, očekujem dosta dobrih prilika i golova i vjerujem da domaćini mogu zabiti bar 1 gol.Salzburg je jedna od najefikasnijih ekipa, ne samo Austrijske lige, već i Evrope...
Everton - Young Boys - 1
Opet igram navijački na domaćine, koji moraju večeras potvrditi veliku pobjedu iz prvog dvoboja.Gosti imaju jako lošu obranu, što smo mogli vidjeti u 1. duelu, i očekujem i večeras nekoliko golova u njihovoj mreži.
Legia - Ajax - 2D
Ovo će biti jako teško gostovanje za Ajax, ali mislim da mogu zabiti 1 pogodak ekipi koja je u lošoj formi posljednje vrijeme.Ajax je kao i inače jako efikasan i smatram da ukoliko se Legia previše otvori, gosti mogu vrlo lagano doći do gola.
Anderson - Troicki (zg/22,5) - z2
Sada prelazimo na tenis.Troicki igra dosta dobro ove godine.Upisao je nekoliko dosta dobrih pobjeda u posljednje vrijeme, a 2 poraza ima protiv Tomica i Garcie-Lopeza, oba meča su išla u 3 seta.Mislim da može parirati Južnoafrikancu, barem toliko da čuva svoj servis...
+5,5/Tomic - Ferrer - h1
Po meni malo neshvatljiv hendikep, ali dobro.Svi dobro znamo da iskusni Španjolac najviše voli igrati na zemlji i da je tu jedan od najboljih, dok je na tvrdoj podlozi, blago rečeno ispodprosječan, naravno gledajući na njegovu poziciju na ATP listi i doprinos današnjem tenisu.Sa druge strane, mlađahni Tomic jako dobro otvorio sezonu i vjerujem da može vrlo dobro parirati Ferreru sa svojim dobrim servisom i čestim napadima i izlascima na mrežu...
kvota : 10,85

Još jedan listić koji sam odigrao, ali nemam vremena ni za kraću analizu :
SP/Kvitova - Suarez-Navarro - 1
Sporting - Wolfsburg - odg/DA
Inter - Celtic - 2D
Fognini - Berlocq - 1
Safarova - Petkovic - 1
-5,5/Almagro - Ramos - h2
kvota : 13,75