A Harden i Melo ce osvojiti titulu kao prve opcije ali u nekom drugom zivotu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Dok je Harden u Rocketsima mi smo PO ekipatuzlak1987 je napisao/la:Leonard nije igrac koji treba biti prva opcija neke ekipe ali se oko njega svakako moze graditi ekipa. Cekam da vidim kakav ce ugovor uzeti, ako uzme neki ne toliko veliki ugovor onda je svakako bolje praviti ekipu oko njega nego oko Mela.
A Harden i Melo ce osvojiti titulu kao prve opcije ali u nekom drugom zivotu
Jeste PO ekipa i vise od PO ekipe, svakako se slazem. Ali mi vuce nekako na Barkleyovsku karijeru .alemsa je napisao/la:Dok je Harden u Rocketsima mi smo PO ekipatuzlak1987 je napisao/la:Leonard nije igrac koji treba biti prva opcija neke ekipe ali se oko njega svakako moze graditi ekipa. Cekam da vidim kakav ce ugovor uzeti, ako uzme neki ne toliko veliki ugovor onda je svakako bolje praviti ekipu oko njega nego oko Mela.
A Harden i Melo ce osvojiti titulu kao prve opcije ali u nekom drugom zivotu![]()
Kawhi ce dobiti max
S tim sto Parsons nije igrao nekoliko tekmi,a ovaj odsustvovao mjesecima u zadnje dvije godine.Bas ista situacija i uzorak....alemsa je napisao/la:I Rocketsi su prosle godine sve skoro izgubili bez Parsonsa, znaci da je Parsons bolji igrac od Dwighta i Hardena, elita, superstar, top 5 igrac ligeKawhi je napisao/la:Spursi imaju negativan omjer u zadnje 2 godine bez Kawhija.dscile je napisao/la:Veliki uticaj na neku ekipu ima npr. LBJ, ciji Cavsi se ne mogu sastavi bez njega, dok su sa njima konkurenti za prsten. I igraci njegovog ranga, naravno.. takozvana elita.
E jednom da i mi podjelimo misljenje.To je bit svega,s tim da se ne bih slozio da Kawhi vec sada nije korisniji,u zavisnosti sta se gleda i cinjenice da jedan igra u oba smjera,a drugi ne....Epidaurus je napisao/la:Vrhunski ofanzivni talenti poput Mela su puno puno rijeđi nego vrhunski defanzivni talenti poput Kawhija. Melo je igrač koji 30 može utrpat bilo kome i to da jedan jedini put ne napadne koš nego svaki put šutem s poludistance koji bukvalno zamrzne protivnika (ima onaj sitni jab step prije šuta što je umjetnost) i pocijepa samo dno mrežice. Po čistom scoring abilityju je rame uz rame s Hardenom i jedini igrač koji je kao scorer bolji od njih dvojice u ovom trenutku je Kevin Durant. Iz toga je naravno posve jasno da je Melo bolji igrač od Kawhija al opet kažem da Kawhi sigurno vrijedi max, pogotovo kad vidimo kakve sve igrači u NBA potpisuju. Ja lično ne vjerujem da će Kawhi ikad u ovom životu (a i u naredna tri) imati scoring ability jednog Carmela Anthonyja međutim to ne znači da neće moći da utiče na igru na ostale načine i na taj način jednoga dana postane korisniji igrač od Mela što u ovom trenutku sigurno nije.
Najbolji si mi ti,nema mi boljeg od tebe!JoseMourinho je napisao/la:Znaci opet ja kawai najbolji SF![]()
de da se ne lazemo melo je stepenicu iznad kawaia
Samo ako može jedno pitanje za @Nezalaganje ko ti je bolji Harden ili klay?
Ma toliko ti teško odgovorit???NEZALAGANJE je napisao/la:Najbolji si mi ti,nema mi boljeg od tebe!JoseMourinho je napisao/la:Znaci opet ja kawai najbolji SF![]()
de da se ne lazemo melo je stepenicu iznad kawaia
Samo ako može jedno pitanje za @Nezalaganje ko ti je bolji Harden ili klay?![]()
Parsons je prozvan "glue guy" nakon propustenih tekmi (znaci da je vezo sve).NEZALAGANJE je napisao/la: S tim sto Parsons nije igrao nekoliko tekmi,a ovaj odsustvovao mjesecima u zadnje dvije godine.Bas ista situacija i uzorak....![]()
Kao sto rekoh,imate finale,gledajte i uzivajte.Kad ste vec toliko objektivi i realni,a mi nerealni
,pokazite mi samo igraca u ligi koji ce onako cuvati Jamesa,a uz to imati 20 i 10 na drugoj strani.Eto,samo to...A ta prica,sta bi bilo da je u nekoj drugoj ekipi je bzv,jer timovi koji dodju do finala svi do jednog imaju vrhunske saigrace. Bez toga se ne dolazi u finale.Cinjenica je da SAS ima takve,ali u zadnja 2 finala upravo je on najvise vukao i bio najkonstantniji...Pametnom dosta.
![]()
P.S.Kawhiev max. je oko 15-16mil s obzirom da tek izlazi rookie ugovora.Toliko sigurno vrijedi....
EDIT: I Aleme,postajes jako bezobrazan i ne citas sta ti se pise.Kad si prvi put napisao da je Kawhi elita/superstar,ja ti fino kazem da je elita,ali da po definicji koja postoji jos uvijek nije i pitanje je da li ce biti superstar,da bi ti nekoliko postova ispod napisao ironicno da je "elita/superstar" ponovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.