Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Damian Lillard 19,5 više
copy/paste analiza,svidja mi se pa da podijelim i s vama
Dečko se stvarno potrudio ,mislim da vrijedi ispratiti 
copy/paste analiza,svidja mi se pa da podijelim i s vama

- fanatic1991
- Kontakt:

Do NBA da odigram nesto XD
EDIT
znaci danas na 6 tiketa je bio tomic XD koliko puta sam ga igrao da je na prvom tiketu kvota na njega bila 1.65 a sad 1.36 XD ne moze on na dobro doc nikako XD
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Nazalost Arsenal povaljao.Svaka cast momku koji je napisao da se ne zalijecemo na Arsenal al jbg.bambus je napisao/la:Arsenal-Monaco 1 1,70![]()
-Arsenal je ovdje favorit,u boljoj su formi a ako zele dalje moraju dobiti ovu utakmicu.
Schaffhausen-Chiasso 2+ 1,24![]()
-Liga u kojoj uvijek pljuste golovi.Prema stanju na tabeli ocekuje se tvrda utakmica,ali ja bas ocekujem golijadu.S tim da ce 2+ proci vrlo lahko.![]()
Oldenburg-Mitteldeutscher 1 1,25![]()
Njemacka kosarka,domacini apsolutni favoriti.Ocekujem pobjedu od 5+ razlike.![]()
Kvota: 2,64
Ulog: 10,00
Dobitak : 26,40
Idemo sad ovako.

Ovaj je prosao,valjda je bar neko odigrao.bambus je napisao/la:AL Ahli Uae-Al Ahli Jeddah X![]()
Winterthur -Le Mont 1![]()
Nottingham Forest-Bournemouth ps1![]()
Za veceras citav brazilski kup zx2 na golove.
!
- zlatniljiljan
- Kontakt:
brate mili imas temu chat,suplja tamo postavljaj ove slike tiketa,postavis 10 tiketa dnevno na kojem je po 7-8parova,vjeruj mi da to nikog ne zanima,samo dzaba zatrpavas temu koja je vec pretrpana glupostimafanatic1991 je napisao/la:
Do NBA da odigram nesto XD
EDIT
znaci danas na 6 tiketa je bio tomic XD koliko puta sam ga igrao da je na prvom tiketu kvota na njega bila 1.65 a sad 1.36 XD ne moze on na dobro doc nikako XD
- fanatic1991
- Kontakt:
@ljiljan bolje da si ti psotavio nesto nego sto mi repliciras..... sad tebi iz inata cu odigrat tiket od 5346467 parova.... boli te briga koliko igram i sta postavljam.... ako ti se ne svidja preskoci i uzivaj
Can i have yours?
Can i have yours?
Vrijedilo je pokušati, danas propalo drugi dan će biti pogođeno. Idemo dalje i nadam se da nije previše ulagano.Janez je napisao/la:Arsenal-Monaco
PENAL--DA
CRVENI DA

- zlatniljiljan
- Kontakt:
kako li je ovaj dio foruma postao jadan,ima li ovdje admina ikako,zbog ovakvih padobranaca odlaze ljudi koji se trude(ovdje ne ubrajam sebe,ne pisem ovdje mnogo,kad imam nesto pametno,analiziram i postavim).Ziv ti meni bio,i postavlja i dalje tikete sa 100 parova,meni ne smeta al nijeu tome poentafanatic1991 je napisao/la:@ljiljan bolje da si ti psotavio nesto nego sto mi repliciras..... sad tebi iz inata cu odigrat tiket od 5346467 parova.... boli te briga koliko igram i sta postavljam.... ako ti se ne svidja preskoci i uzivaj
- fanatic1991
- Kontakt:
stavi me na gnjavatore i zavrsi sa time LPzlatniljiljan je napisao/la:kako li je ovaj dio foruma postao jadan,ima li ovdje admina ikako,zbog ovakvih padobranaca odlaze ljudi koji se trude(ovdje ne ubrajam sebe,ne pisem ovdje mnogo,kad imam nesto pametno,analiziram i postavim).Ziv ti meni bio,i postavlja i dalje tikete sa 100 parova,meni ne smeta al nijeu tome poentafanatic1991 je napisao/la:@ljiljan bolje da si ti psotavio nesto nego sto mi repliciras..... sad tebi iz inata cu odigrat tiket od 5346467 parova.... boli te briga koliko igram i sta postavljam.... ako ti se ne svidja preskoci i uzivaj
i da nije off

Can i have yours?
Can i have yours?
Sinoc sam dao par iz Cope L. @2,25 i prosao je glatko, veceras takodje Sao Paulo-Danubio pm1 @1,9
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Probati sa underima veceras

Teague ionako nije u nekoj formi + ide na Ronda koji ce ga vjerujem ostaviti ispod 16p.
Peckmen zadnjih 5 utakm.4 puta isao preko ove margine,ali veceras igra protiv Wizardsa i Gortata koji sjajno brane reket i dopustaju svega 17p u prosjeku s pozicije 5.Ocekujem da Pekovica zadrze ispod 16p.
Matthews zadnjih 5 utakmica protiv Spursa samo jednom presao ovu marginu ubacio 16p.i to u utakmici sa produzecima u kojoj je igrao 49 min.Sada je u timu i Afflalo koji ce mu sigurno uzeti dosta minuta
Deda Dirk u slaboj formi zadnjih 5 utakmica na prosjeku svega 11,4p.,protiv Atlante zadnje 2 utakmice postizao po 17p.pa slican ucinak ocekujem i veceras

Teague ionako nije u nekoj formi + ide na Ronda koji ce ga vjerujem ostaviti ispod 16p.
Peckmen zadnjih 5 utakm.4 puta isao preko ove margine,ali veceras igra protiv Wizardsa i Gortata koji sjajno brane reket i dopustaju svega 17p u prosjeku s pozicije 5.Ocekujem da Pekovica zadrze ispod 16p.
Matthews zadnjih 5 utakmica protiv Spursa samo jednom presao ovu marginu ubacio 16p.i to u utakmici sa produzecima u kojoj je igrao 49 min.Sada je u timu i Afflalo koji ce mu sigurno uzeti dosta minuta
Deda Dirk u slaboj formi zadnjih 5 utakmica na prosjeku svega 11,4p.,protiv Atlante zadnje 2 utakmice postizao po 17p.pa slican ucinak ocekujem i veceras
Ispratio Teague,Pekovic i Matthews pa nek nam je sretnoadis30 je napisao/la:Probati sa underima veceras

-
- Kontakt:
Rondo ne igra..suspendovan..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
4-0Sabinho je napisao/la:Sinoc sam dao par iz Cope L. @2,25 i prosao je glatko, veceras takodje Sao Paulo-Danubio pm1 @1,9[]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
0-3njegos je napisao/la:Luziania - America Mineiro 2
Rani tenis,mislim da su kladionice malo potcijenile ovaj par Muray-Coric,ja sam trazio iznenadjenje 2,kvota 9 u premijeru,isto tako radi servisa sam igrao prvi set na gejmove vise od 9,5,i mec na gejmove vise od 18,5,ovo na gejmove sam odigrao cisto radi toga sto Coric ima dobar servis i moze izvuci gemove vise i set i mec...
SRETNO KO ISPRATI!!!
SRETNO KO ISPRATI!!!
Liga prvaka ipak syebala stvar, tenis lagano prošao.Bit će bolje večerasjohnnyyK je napisao/la:SP/Arsenal - Monaco - 1
Kao što reče @Consigliere, čitav svijet je odigrao na Arsenal zašto ne bi i ja ().
Uglavnom, u dobroj su formi, nadam se da mogu probiti dobru obranu gostiju...
Leverkusen - Atl.Madrid - X2
Čisto na osjećaj.Mislim da Madriđani mogu uzeti barem bod večeras, smatram da su kvalitetniji od domaćina, vidjet ćemo...
Nott.Forrest - Bournemouth - odg/DA
Dvije efikasne ekipa, očekujem dobru utakmicu i barem po gol od obadvije ekipe...
Anderson - Johnson (zg/22,5) - z2
Dva jako dobra hard-court tenisača.Očekujem da čuvaju svoj servis.Igrali su već 2 meča ove godine, jedan meč je išao preko ove granice gemova, drugi ispod...
Becker - Tomic - 2
Iskusni Njemac je slavio u sva 3 njihova međusobna duela, a mislim da je vrijeme da Tomic slavi i sigurno ima dovoljno kvalitete za takac pothvat...
kvota : 10,52
Uglavnom odigrao ono što su svi odigrali, pa ćemo vidjeti![]()

Prva tri prošla super ali ovi poslije ponoci zeznujopaa7 je napisao/la:Cuevas(h-3,5)-Andreozzi 1 @1.50
Federer (20,5)-Verdasco manje @1.85
SuarezNavaro(21,5)-Pliškova više @1.75
Karlović(gs2:0)-Lajović 2:0 za Ivu @1.85
Sharapova (h-5,5)-Duque Marino 1 @1.40
Anderson (1.s9,5)-Johnson više @1.60
kv. 20.12
Zenit-PSV
over 4.5 žuta 1.85
crveni karton 3.60
penal 3.60

Utakmicu sudi Turčin Cakir koji je podijelio 4 žuta na utakmici LP između PSG i Chelsea, pa ako je tu dao 4 očekujem onda barem 5 večeras jer će biti sigurno više vatre na ovom susretu. PSV će morati krenuti po gol, ne uspije li im to nervoza će biti sve veća i lupati će se po nogama a Cakir će to mirno riješavati sa žutim kartonima. Zabije li domaćin prvi biti će još više frke za goste kojima nije problem ući u sukobe sa temperamentnim Rusima tako da moguće da vidimo i crveni karton a i penal.
over 4.5 žuta 1.85
crveni karton 3.60
penal 3.60

Utakmicu sudi Turčin Cakir koji je podijelio 4 žuta na utakmici LP između PSG i Chelsea, pa ako je tu dao 4 očekujem onda barem 5 večeras jer će biti sigurno više vatre na ovom susretu. PSV će morati krenuti po gol, ne uspije li im to nervoza će biti sve veća i lupati će se po nogama a Cakir će to mirno riješavati sa žutim kartonima. Zabije li domaćin prvi biti će još više frke za goste kojima nije problem ući u sukobe sa temperamentnim Rusima tako da moguće da vidimo i crveni karton a i penal.
Sami će Rusi dobiti minimum 4 kartona tako da ovo pratim, biti će ovdje dosta kartona.zgmiky je napisao/la:Zenit-PSV
over 4.5 žuta 1.85
crveni karton 3.60
penal 3.60

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.