Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

storm_raider
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la storm_raider » 23 feb 2015, 11:54

http://nurkic.com/jusuf-nurkic-vs-oklah ... -thunders/" onclick="window.open(this.href);return false;
In an away defeat against Oklahoma City Thunders (119 : 94) Jusuf Nurkic played 28 minutes, scored 10 points and grabbed 7 boards. Way to go Juka!
slika
Sport je lijek za tijelo i duh.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 24 feb 2015, 00:59

3...2...1....polijecemo :lol: jos samo 2 sata :D
Kindže, kindže...

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 24 feb 2015, 05:12

Za razliku od jučer danas je okrenuo brojke, 7 poena i 10 skokova.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 24 feb 2015, 05:19, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 24 feb 2015, 05:43

solidan veceras,moglo je puno bolje

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 feb 2015, 09:01

Otkako je Vedator otišao sa YT, često ne vidim Jukin učinak, osim ako ne spavam zbog obaveza, pa istovremeno gledam utakmicu.

Vedatore, :nene: :(
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 24 feb 2015, 17:17

juka bi trebo malo cesce koristit sut s poludistance, nije mu lose islo do sada...pogotovo sutra protiv Lena koji blokira sve sto udje ili pokusa u reketu...mora se ovaj procenat suta popravit do kraja sezone, bar na 46%

a preko ljeta radom ojacat zavrsnicu oko obruca , jos vise poboljsat poludisatancu (koju sutira bolje od a. davisa u prvoj sezoni) i naucit koji potez na niskom postu...a onda dogodine po dabl-dabl prosjeke :kafa:

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 25 feb 2015, 04:43

baglama je napisao/la:juka bi trebo malo cesce koristit sut s poludistance, nije mu lose islo do sada...pogotovo sutra protiv Lena koji blokira sve sto udje ili pokusa u reketu...mora se ovaj procenat suta popravit do kraja sezone, bar na 46%

a preko ljeta radom ojacat zavrsnicu oko obruca , jos vise poboljsat poludisatancu (koju sutira bolje od a. davisa u prvoj sezoni) i naucit koji potez na niskom postu...a onda dogodine po dabl-dabl prosjeke :kafa:
bice Juka do kraja godine na 46% ako ne cak i vise abd

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 25 feb 2015, 14:39

Ovaj Harun hladno vec u 2 statusa od prethodna 3 proziva Nurkica...evo ovako da ne stajem ni na jednu stranu al dok nas generalni sekretar preko fejsa rijesava probleme nikad mi necemo imati napredka sa takvim ljudima.Pa gdje profesionalnost al ajd dzaba pricati..

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la JoseMourinho » 25 feb 2015, 15:31

Mirza1990 je napisao/la:Ovaj Harun hladno vec u 2 statusa od prethodna 3 proziva Nurkica...evo ovako da ne stajem ni na jednu stranu al dok nas generalni sekretar preko fejsa rijesava probleme nikad mi necemo imati napredka sa takvim ljudima.Pa gdje profesionalnost al ajd dzaba pricati..
Ko kakvo dijete taman krenulo u srednju pa mu fb ono centar svijeta :facepalm: koji debil :facepalm:

Mirza1990
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Mirza1990 » 25 feb 2015, 18:31

JoseMourinho je napisao/la:
Mirza1990 je napisao/la:Ovaj Harun hladno vec u 2 statusa od prethodna 3 proziva Nurkica...evo ovako da ne stajem ni na jednu stranu al dok nas generalni sekretar preko fejsa rijesava probleme nikad mi necemo imati napredka sa takvim ljudima.Pa gdje profesionalnost al ajd dzaba pricati..
Ko kakvo dijete taman krenulo u srednju pa mu fb ono centar svijeta :facepalm: koji debil :facepalm:
I onda naravno idu ispod komentari njegovih debila kako sad Juka treba da donira trenerke...eeeee moj Juka sa kakvom si ti mrakom krenuo da se zajebavas.....gledam jedna sto komentarise radi u tom USAID ccc ovde prica kao ne moze se od njih nista uzeti ne moze **** gdje ima nase bagre uvijek ima lopovluka...

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 feb 2015, 21:58

je li jusuf trenutno u top 5 evropskih centara?

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 feb 2015, 23:32

marc
pau
valanciunas
pekovic
noah
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 feb 2015, 09:38

KK_Bosna je napisao/la:marc
pau
valanciunas
pekovic
noah
Realno i Vucevic je ispred...Zao mi sto se povrijedi sinoc,nadam se da nece puno odsustvovati,jer je imao fin ritam,iako ekipa izgleda ocajno i po meni,bez ikakvog sistema...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 26 feb 2015, 09:40, ukupno mijenjano 1 put.

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 26 feb 2015, 09:39

povrijedi se jusuf :x nadam se da nije nista ozbiljno

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 26 feb 2015, 09:42

Žao mi je zbog povrede, ali ovaj momak hitno treba psihijatra i da mu neko posloži kockice u glavi i da ga netko odgoji da ne bude malograđanin i seljak i da se ne iživljava i ne ponižava protivnike jer je to jako RUŽNI I KRKANSKI.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 26 feb 2015, 10:29

na redditu ljudi "svrsavaju" na Juku :rol:

http://www.reddit.com/r/nba/comments/2x ... ff_morris/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 feb 2015, 10:47

Mirza1990 je napisao/la:
save je napisao/la:Žao mi je zbog povrede, ali ovaj momak hitno treba psihijatra i da mu neko posloži kockice u glavi i da ga netko odgoji da ne bude malograđanin i seljak i da se ne iživljava i ne ponižava protivnike jer je to jako RUŽNI I KRKANSKI.
Kad das seljaku pristup forumu....momak je na flopping odgovorio tacno onako kako treba smekerski mu dao loptu u ruke,gledam sinoc utakmicu pa reakcije na twitteru svi odobravaju zlo im vise ovih glumaca sto se bacaju za faul al dodje ovde lik i kaze da treba da posjeti psihijatra..mozda bi trebao sam svoj savjet da poslusas ;)
Al ga ti braniš gdje god stigneš. Očito ti je neki rod. Realno nije ni za psihijatra, ali nije ni za tapšanja po ramenu. On kao klad igrač se ne može ovako ponašati. Nije sinoć po meni ništa pretjerao, ali onoo gledanje prema Marcu npr, pa ne odlazak na all star (mnogo većih igrača se odazvalo na naknadni poziv) i još sličnih situacija su pravo ružne za momka od 20 god. Digao se malo previše. Prebrzo je od anonimusa došao do vrha košarke i treba jedno vrijeme da se psihički ustabili. Možda ga ova povreda mao dohaviza. Dešava se to mladim igračima, ali ne možeš mu opravdavati svaki potez. Sad ćeš ti meni odgovoriti imao je ovdje pivatnih obaveza i sl. ali puno je ovo malih sitnica da ga se ne kritikuje. Govorim ovo radi njegovog dobra. Naletit će nekom na lakat i sl. Otrest će ga neko i povrijediti bezveze onako iz hira.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 26 feb 2015, 11:46

Al ga ti braniš gdje god stigneš. Očito ti je neki rod. Realno nije ni za psihijatra, ali nije ni za tapšanja po ramenu. On kao klad igrač se ne može ovako ponašati. Nije sinoć po meni ništa pretjerao, ali onoo gledanje prema Marcu npr, pa ne odlazak na all star (mnogo većih igrača se odazvalo na naknadni poziv) i još sličnih situacija su pravo ružne za momka od 20 god. Digao se malo previše. Prebrzo je od anonimusa došao do vrha košarke i treba jedno vrijeme da se psihički ustabili. Možda ga ova povreda mao dohaviza. Dešava se to mladim igračima, ali ne možeš mu opravdavati svaki potez. Sad ćeš ti meni odgovoriti imao je ovdje pivatnih obaveza i sl. ali puno je ovo malih sitnica da ga se ne kritikuje. Govorim ovo radi njegovog dobra. Naletit će nekom na lakat i sl. Otrest će ga neko i povrijediti bezveze onako iz hira.[/quote]

Vrlo pametno! hahahah :D znaci moram da budem rod ili placen da bi branio naseg najboljeg kosarkasa? zalosno je to razmisljanje al bas...ja sam samo rekao kakva je reakcija americke javnosti koja oovo podrzava tj. vecina i kako se to kosi sa pojedincima ovde. Juka je bahat i boli ga mudo vec je clan najjace americke sportske agencije i uskoro ide jedan veliki potpis al to necu da dijelim ovde ;) uglavnom fanovi ce dobro da se obraduju a olos koja ga mrzi ce da crkne..momak je izvrnuo zglob vraca se taj jos jaci i BEZOBRAZNI nego ikad opusteno :D sta da ti kazem nek naleti nekom na lakat koliko vidim Juka nema problema sa snagom moze sa svima da se nosi na tom polju :D POZDRAV!
Zadnja izmjena: Mirza1990, dana/u 26 feb 2015, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 feb 2015, 12:01

Dok god Mirza hoda daleko je on od naseg najboljeg kosarkasa.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 feb 2015, 12:07

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Mirza1990 je napisao/la:
save je napisao/la:Žao mi je zbog povrede, ali ovaj momak hitno treba psihijatra i da mu neko posloži kockice u glavi i da ga netko odgoji da ne bude malograđanin i seljak i da se ne iživljava i ne ponižava protivnike jer je to jako RUŽNI I KRKANSKI.
Kad das seljaku pristup forumu....momak je na flopping odgovorio tacno onako kako treba smekerski mu dao loptu u ruke,gledam sinoc utakmicu pa reakcije na twitteru svi odobravaju zlo im vise ovih glumaca sto se bacaju za faul al dodje ovde lik i kaze da treba da posjeti psihijatra..mozda bi trebao sam svoj savjet da poslusas ;)
Al ga ti braniš gdje god stigneš. Očito ti je neki rod. Realno nije ni za psihijatra, ali nije ni za tapšanja po ramenu. On kao klad igrač se ne može ovako ponašati. Nije sinoć po meni ništa pretjerao, ali onoo gledanje prema Marcu npr, pa ne odlazak na all star (mnogo većih igrača se odazvalo na naknadni poziv) i još sličnih situacija su pravo ružne za momka od 20 god. Digao se malo previše. Prebrzo je od anonimusa došao do vrha košarke i treba jedno vrijeme da se psihički ustabili. Možda ga ova povreda mao dohaviza. Dešava se to mladim igračima, ali ne možeš mu opravdavati svaki potez. Sad ćeš ti meni odgovoriti imao je ovdje pivatnih obaveza i sl. ali puno je ovo malih sitnica da ga se ne kritikuje. Govorim ovo radi njegovog dobra. Naletit će nekom na lakat i sl. Otrest će ga neko i povrijediti bezveze onako iz hira.
Samo drski ljudi mogu uspjeti u sportu, pogledaj malo kroz istoriju ko su ti sto su obiljezili sportove...
Kantona, Kan, Muhamed Ali itd itd ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.