In an away defeat against Oklahoma City Thunders (119 : 94) Jusuf Nurkic played 28 minutes, scored 10 points and grabbed 7 boards. Way to go Juka!

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
In an away defeat against Oklahoma City Thunders (119 : 94) Jusuf Nurkic played 28 minutes, scored 10 points and grabbed 7 boards. Way to go Juka!
bice Juka do kraja godine na 46% ako ne cak i vise abdbaglama je napisao/la:juka bi trebo malo cesce koristit sut s poludistance, nije mu lose islo do sada...pogotovo sutra protiv Lena koji blokira sve sto udje ili pokusa u reketu...mora se ovaj procenat suta popravit do kraja sezone, bar na 46%
a preko ljeta radom ojacat zavrsnicu oko obruca , jos vise poboljsat poludisatancu (koju sutira bolje od a. davisa u prvoj sezoni) i naucit koji potez na niskom postu...a onda dogodine po dabl-dabl prosjeke
Ko kakvo dijete taman krenulo u srednju pa mu fb ono centar svijetaMirza1990 je napisao/la:Ovaj Harun hladno vec u 2 statusa od prethodna 3 proziva Nurkica...evo ovako da ne stajem ni na jednu stranu al dok nas generalni sekretar preko fejsa rijesava probleme nikad mi necemo imati napredka sa takvim ljudima.Pa gdje profesionalnost al ajd dzaba pricati..
I onda naravno idu ispod komentari njegovih debila kako sad Juka treba da donira trenerke...eeeee moj Juka sa kakvom si ti mrakom krenuo da se zajebavas.....gledam jedna sto komentarise radi u tom USAID ccc ovde prica kao ne moze se od njih nista uzeti ne moze **** gdje ima nase bagre uvijek ima lopovluka...JoseMourinho je napisao/la:Ko kakvo dijete taman krenulo u srednju pa mu fb ono centar svijetaMirza1990 je napisao/la:Ovaj Harun hladno vec u 2 statusa od prethodna 3 proziva Nurkica...evo ovako da ne stajem ni na jednu stranu al dok nas generalni sekretar preko fejsa rijesava probleme nikad mi necemo imati napredka sa takvim ljudima.Pa gdje profesionalnost al ajd dzaba pricati..koji debil
Realno i Vucevic je ispred...Zao mi sto se povrijedi sinoc,nadam se da nece puno odsustvovati,jer je imao fin ritam,iako ekipa izgleda ocajno i po meni,bez ikakvog sistema...KK_Bosna je napisao/la:marc
pau
valanciunas
pekovic
noah
Al ga ti braniš gdje god stigneš. Očito ti je neki rod. Realno nije ni za psihijatra, ali nije ni za tapšanja po ramenu. On kao klad igrač se ne može ovako ponašati. Nije sinoć po meni ništa pretjerao, ali onoo gledanje prema Marcu npr, pa ne odlazak na all star (mnogo većih igrača se odazvalo na naknadni poziv) i još sličnih situacija su pravo ružne za momka od 20 god. Digao se malo previše. Prebrzo je od anonimusa došao do vrha košarke i treba jedno vrijeme da se psihički ustabili. Možda ga ova povreda mao dohaviza. Dešava se to mladim igračima, ali ne možeš mu opravdavati svaki potez. Sad ćeš ti meni odgovoriti imao je ovdje pivatnih obaveza i sl. ali puno je ovo malih sitnica da ga se ne kritikuje. Govorim ovo radi njegovog dobra. Naletit će nekom na lakat i sl. Otrest će ga neko i povrijediti bezveze onako iz hira.Mirza1990 je napisao/la:Kad das seljaku pristup forumu....momak je na flopping odgovorio tacno onako kako treba smekerski mu dao loptu u ruke,gledam sinoc utakmicu pa reakcije na twitteru svi odobravaju zlo im vise ovih glumaca sto se bacaju za faul al dodje ovde lik i kaze da treba da posjeti psihijatra..mozda bi trebao sam svoj savjet da poslusassave je napisao/la:Žao mi je zbog povrede, ali ovaj momak hitno treba psihijatra i da mu neko posloži kockice u glavi i da ga netko odgoji da ne bude malograđanin i seljak i da se ne iživljava i ne ponižava protivnike jer je to jako RUŽNI I KRKANSKI.
Samo drski ljudi mogu uspjeti u sportu, pogledaj malo kroz istoriju ko su ti sto su obiljezili sportove...zaboljisportuBiH je napisao/la:Al ga ti braniš gdje god stigneš. Očito ti je neki rod. Realno nije ni za psihijatra, ali nije ni za tapšanja po ramenu. On kao klad igrač se ne može ovako ponašati. Nije sinoć po meni ništa pretjerao, ali onoo gledanje prema Marcu npr, pa ne odlazak na all star (mnogo većih igrača se odazvalo na naknadni poziv) i još sličnih situacija su pravo ružne za momka od 20 god. Digao se malo previše. Prebrzo je od anonimusa došao do vrha košarke i treba jedno vrijeme da se psihički ustabili. Možda ga ova povreda mao dohaviza. Dešava se to mladim igračima, ali ne možeš mu opravdavati svaki potez. Sad ćeš ti meni odgovoriti imao je ovdje pivatnih obaveza i sl. ali puno je ovo malih sitnica da ga se ne kritikuje. Govorim ovo radi njegovog dobra. Naletit će nekom na lakat i sl. Otrest će ga neko i povrijediti bezveze onako iz hira.Mirza1990 je napisao/la:Kad das seljaku pristup forumu....momak je na flopping odgovorio tacno onako kako treba smekerski mu dao loptu u ruke,gledam sinoc utakmicu pa reakcije na twitteru svi odobravaju zlo im vise ovih glumaca sto se bacaju za faul al dodje ovde lik i kaze da treba da posjeti psihijatra..mozda bi trebao sam svoj savjet da poslusassave je napisao/la:Žao mi je zbog povrede, ali ovaj momak hitno treba psihijatra i da mu neko posloži kockice u glavi i da ga netko odgoji da ne bude malograđanin i seljak i da se ne iživljava i ne ponižava protivnike jer je to jako RUŽNI I KRKANSKI.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.