Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 25 feb 2015, 23:25

A nije smio ni da faulira u kontri kada je vec imao zuti. Ako je iko najmanje kriv to je on. Nas je.be ovaj drugi centralni vezni koji umjesto brze lopte da se rijesava kada vec nema snage da se gura on poigra jedno kolo oko nje pa dok se okrene par puta oko svoje ose ode lopta i odmah ide gol prilika... To bi se i moglo rijesiti da Ozila ponovo nisu silovali na tusiranju pa mu sada nije do zivota...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 feb 2015, 23:26

AllGunsBlazing je napisao/la:U sevilli da, u Monacu i nije bas. I nije Coq problem Arsenala.

Oćemo nabrojati redom od igrača pa do trenera i ostalih problema?

Evo ga idemo od samog vrha :

Giroud - 3 sezone, nije kalibar napadača za Arsenal
Welbeck - pola sezone, nije napadač koji treba Arsenalu
Walcott - 9 godina, uhljebio se, ne zna dati čistu situaciju, nije napadač koji treba Arsenalu
Alexis - Bog otac ovog kluba trenutno, da nam nije njega bilo mi bi ganjali ligu europe..
Ozil - ne znam koji mu je qurac bio večeras ali vratice se on, pokazace ozil opet svoje
Cazorla - prvu sezonu odlican, peglator si u pizdu materinu, prodati dok vrijedi, nema smisla drzati jer ce mu opasti cijena i upasce u krizu kao sto to on najbolje radi
Arteta - ne mogu da ovo komentarisem, igro covjek dmf-a i kapiten leader i legenda, ne bi smio biti dio prve postave
Coquelin - momak je dobar, nije WC DMF ali je dobar, to pokazuje koliko je wenger grijesio sto nije htio da postavi normalnog dmfa vec forsirao retarde na toj poziciji..
Rosicky - klasa si ali imas godina i treba se dovesti mladji amf **** jarane
Wilshere - pun mi ga je qurac jer se nikada nece dohavizati al hajd daj Bože da se propameti da bude nas glavni igrac jednom ( male su sanse )
Ramsey - covjek koji nam drzi igru, engine ove ekipe, drzi je defanzivno, drzi je ofanzivno, frajer je iz klocine pretvorio se u igracinu i tek sada vidimo koliko nama Aaron Ramsey fali
Ox - dobar igrac, glup malo jer pegla loptu il daje predug for al moze se isklesat, moze biti glavni dio Arsenala
Gibbs - ja ne znam koji je njemu ****, njemu da je dat samo sigurniju ekipu on ne bi kiksao jer nije kiksara i popravio bi formu i bio odlican
Mertesacker - fulio sport, nije los ali za Arsenala nikada u zivotu, gluho bilo
Koscielny - malo kiks, ali odlican stoper, nas najbolji ****
Gabriel - ocekujem da zamjenis onog zutog nijemca
Bellerin - potencijal, ofanzivno strasan, defanzivno dobar ali mlad je previse i najgore je igrati ovakve meceve koji te syebu u zivot
Szczezny - luda koja brani 3 godine non stop ali nista ne popravlja i jos se glupira, moze biti drugi ali i prvi golman kad bi koristio talenat
Ospina - dobar si ti al **** te odbrana koja pusta igrace da to nije humano, ipak Arsenalu treba bolji golman od ponudjenih
Monreal - i ti si kloc samo sto si se popravio, ne bi smio biti dio Arsenala, ali bas nikako

Wenger - proslo je tvoje, hvala za sve ali svojim odlukama ovaj klub tjeraš u PROPAST.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 feb 2015, 23:29

Pa ovoj ekipi Arsenala je jedan veliki problem pad koncentracije i ne mogu da skontam zašto je tako. Uredu drugovi gubite 1:0, de se sad skoncetrišite na igru, uspostavite balans na terenu. Al jok mi gubimo 1:0 barem 4 igrača piju kafu sa Subašićem čekajući lopte.

Svaka kontra Monaka je bila branjena sa naša 3 eventualno 4 igrača. To je nedopustivo tako na profesionalnom nivou. Šta je bilo dječaci da niste ljuti što gubite? Pa zagrizite nanu vam, potjerajte malo, oznojite se nekad. Nisu ni Emirati samo za egzibicije, morate nekad i potrčat malo, malo ružno odigrat.

I ovo što AGB kaže nevjerovatno kako užasne prve utakmice igramo i tu je jedini krivac mister Arsene Wenger. Čovjek toliko sasere sa poštovanjem protivnika da nas redovno gura u podaničku poziciju. Pa yebo te više, šta si uradio sa kluba više. Kad si zadnji put rekao idemo da osvojimo nešto. U pm više
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 25 feb 2015, 23:30

Priznajem da je Wenger najveci strucnjak u Engleskoj i da je Zirov-ud odlican igrac,odustajem od kritika...ne znam samo gdje je Wengerova armija sada...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 feb 2015, 23:30

Ma koja budala bi, osim Wengera, stavio presporog kazorlu na CMF?? Pored Rosickog, koji bi podigao nivo igre za 10000000%...

Opet da kazem, sramota ovog kluba s oni navijaci na stadionu sto svaku itakmicu pljescu o daju posrsku ekipi koja to na najgori, najzlobnoji nacin iskoristava i seta se terenom... Ti vidis s kom imas posla kad ove nase marionete to ne mogu da cjene.. Boli me kad cujem aplauz za Zirua, boli me kad cujem aplauz za Cazorlu.. Dno dnaa.. A kakvi su debili ova dvojica, oni kontaju da su kvalitet za Arsenal...

Ma znate sta, mi cemo ovo proci.. Al samo ako Wenger ode u icku materinuuuuuuuuuuuuuuuu zajedno s panjevima, ukupno njih 15!!!! Bye bye

I yebo 4-mjesto kad cemo opet traume dozivljavati u LP..

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 feb 2015, 23:33

topnik1 je napisao/la:
Pa yebo te više, šta si uradio sa kluba više. Kad si zadnji put rekao idemo da osvojimo nešto. U pm više

Eh vidi sad Topniče druže o čemu ja GOVORIM!

Nedavno si govorio da sam lud kad kazem da nas vodi u propast ali pogledaj njegove poteze koji ce sve vise i vise biti prisutni!!!

Produzio je ugovore mrtvim levatima koji ne bi zaigrali u Metalurgu..
Taktike majstorske postavlja, tvrdoglav je ko qurac...

Dokle ovo samo reci mi moj druže, šta treba da se promijeni da bi postali bolji??

Treba se pomiriti i reći da smo mi klub koji živi od stare slave evo 10 godina...

Ovo se ne da trpiti.. nešto se MORA PROMIJENITI!

HenryandBergkamp
Kontakt:

Post Postao/la HenryandBergkamp » 25 feb 2015, 23:37

Hahaha ljudi u 7 tekmi 2 gola primili a mi im u jednoj moramo minimalno 3 zabit.. Mora se vjerovati sta bi !!! Al najveca tuga od svega je sto Voajer idalje ce uvjeravit kako mi imamo aman-zaman odbranu UViJek... Tu nam je svaka linija **** nema nijedan da kazes WC...al uvijek se dicii coviek celan shet okos bokos ma **** samo njemu se des 8 komada od mu pa 6 city pa 5 Liv pa 5 Ch 3 Mon itd itd....a idalje nam je TOp odbrana... Jest mu Morinho i reko dobro posao iz snova samo suplju prodaji i zivi od stare slqve libo te rqcku... Tuga pa hajd al nam ga je idalje trpit kako god.. BELIEVE !!!! Btw hajmse kladit da ce prije Evertona ovo biti na pressu we need to respond quickly after monaco result ahaha ! Pozzzz i jos samo nes i pritiv Milana je misljeno da je sve izgubljeno protiv Bayerna 2 puta pa ii protiv Barce 2 pita smo imali nade..pa ajde aBd da u 2 tekmi briljiraju i zabiju 5 eka ko Galati.... :)))
The Invincibles

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 25 feb 2015, 23:38

AA23 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:U sevilli da, u Monacu i nije bas. I nije Coq problem Arsenala.

Walcott - 9 godina, uhljebio se, ne zna dati čistu situaciju, nije napadač koji treba Arsenalu
Alexis - Bog otac ovog kluba trenutno, da nam nije njega bilo mi bi ganjali ligu europe..
Ozil - ne znam koji mu je qurac bio večeras ali vratice se on, pokazace ozil opet svoje
Cazorla - prvu sezonu odlican, peglator si u pizdu materinu, prodati dok vrijedi, nema smisla drzati jer ce mu opasti cijena i upasce u krizu kao sto to on najbolje radi
Arteta - ne mogu da ovo komentarisem, igro covjek dmf-a i kapiten leader i legenda, ne bi smio biti dio prve postave
Coquelin - momak je dobar, nije WC DMF ali je dobar, to pokazuje koliko je wenger grijesio sto nije htio da postavi normalnog dmfa vec forsirao retarde na toj poziciji..
Wilshere - pun mi ga je qurac jer se nikada nece dohavizati al hajd daj Bože da se propameti da bude nas glavni igrac jednom ( male su sanse )
Ramsey - covjek koji nam drzi igru, engine ove ekipe, drzi je defanzivno, drzi je ofanzivno, frajer je iz klocine pretvorio se u igracinu i tek sada vidimo koliko nama Aaron Ramsey fali
Ox - dobar igrac, glup malo jer pegla loptu il daje predug for al moze se isklesat, moze biti glavni dio Arsenala
Gibbs - ja ne znam koji je njemu ****, njemu da je dat samo sigurniju ekipu on ne bi kiksao jer nije kiksara i popravio bi formu i bio odlican
Bellerin - potencijal, ofanzivno strasan, defanzivno dobar ali mlad je previse i najgore je igrati ovakve meceve koji te syebu u zivot
Szczezny - luda koja brani 3 godine non stop ali nista ne popravlja i jos se glupira, moze biti drugi ali i prvi golman kad bi koristio talenat
Ospina - dobar si ti al **** te odbrana koja pusta igrace da to nije humano, ipak Arsenalu treba bolji golman od ponudjenih
Monreal - i ti si kloc samo sto si se popravio, ne bi smio biti dio Arsenala, ali bas nikako

Wenger - proslo je tvoje, hvala za sve ali svojim odlukama ovaj klub tjeraš u PROPAST.

pa neznam tko si bi dozvolio ovoliko preplaćenih igrača,rješiti girouda i walcotta/welbecka te dovesti pravu špicu,neznam kome trebaju hrpe igrača sličnih karakteristika koje guše jedan drugoga,jack i ramsey,jednoga isto prodati,a na njih još ima nekoliko panjeva koje treba rješiti,arteta,monreal,.cazorla 30 godina na plaćima,isto rješiti,trebalo je odavno provjetriti svlačionu i napraviti mjesta za poštenog golmana,stopera,lijevog beka,dmf-a i predatora u napadu,a ne širiti bazu s panjevima i dati im nove ugovore

prave wc igrače nebi izbrojali na prste jedne ruke :lol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 feb 2015, 23:40

Schneiderlin je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

pa neznam tko si bi dozvolio ovoliko preplaćenih igrača,rješiti girouda i walcotta/welbecka te dovesti pravu špicu,neznam kome trebaju hrpe igrača sličnih karakteristika koje guše jedan drugoga,jack i ramsey,jednoga isto prodati,a na njih još ima nekoliko panjeva koje treba rješiti,arteta,monreal,.cazorla 30 godina na plaćima,isto rješiti,trebalo je odavno provjetriti svlačionu i napraviti mjesta za poštenog golmana,stopera,lijevog beka,dmf-a i predatora u napadu,a ne širiti bazu s panjevima i dati im nove ugovore

prave wc igrače nebi izbrojali na prste jedne ruke :lol:

ima ih cetvorica : alexis koscielny ramsey ozil

ovo ostalo goli qurac, ovi " mogu " igrat u prvoj arsenala, ovo ostalo goni sve redom

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 25 feb 2015, 23:42

Davno sam rekao da je najslabija karika Arsenala Wenger.Malo se posenili,malo tjera inat i dovedeš klub na to da te 10 godina nema nigdje.Realno teško se može napraviti u uzvratu 0-3,pa i dase igra protiv puno lošije ekipe.E mene uvijek fascinira Arsenalova kupovina.Imam osjećaj da se uzimao otpad od klubova koji traže pravi evropski vrh.Ozil-nije mogao maketi u Realu-može Arsenal,Sanchez -na kapaljku u Barsi-može Arsenal(sreća,ispostavi se pun pogodak),Welbeck-koji uhljup i moron-može Arsenal,Giroud-lijep ko lutka ali nikada top 10 -može Arsenal,a pazi to su sve glavni igrači,neću ostale poput Walckota,kompletne odbrane..itd..itd...E sad uzmimo top timove Bayern,Barsa,Real,vama mrske ruse,nemate ni na jednoj poziciji top igrača ..od golmana do liječnika..i tu vas sve šije Chelseova Eva Carneiro...
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 25 feb 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 feb 2015, 23:43

Dajte sa tim komentarima da nam 20 igrača ne valja :lol: . Jesmo qurčine al nije stvar da nemam kvalitete :)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 25 feb 2015, 23:44

topnik1 je napisao/la:Dajte sa tim komentarima da nam 20 igrača ne valja :lol: . Jesmo qurčine al nije stvar da nemam kvalitete :)

normalno da nema kad se gledaju neki igrači prema simpatičnosti i na kraju ispadaju kao wc :rol: treba napraviti rez i dobro provjetriti ekipu,a ne davat nove ugovore za ništa

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 25 feb 2015, 23:46

Nije problem u igračima nego Wenger iz istih ne može izvući maksimum.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 25 feb 2015, 23:48

slika

:opaopa:

stavite poslije komentare claudea ako budu :lol:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 feb 2015, 23:49

Schneiderlin je napisao/la:slika

:opaopa:

eh eto našeg igrača = drogba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gunner4
Kontakt:

Re: $: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 25 feb 2015, 23:50

BvB09 je napisao/la:Nije problem u igračima, nego Wenger iz istih ne može izvući maksimum.
Poenta cijele price a oni nikako da izvuku poentu.

Da dodju Cavani, Reus, Pogba, Snajderlin, Hummels i Cech... Da se rijese svih ovih flipova ova ekipa bi isto ovako nebalansirano igrala.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 26 feb 2015, 00:00

Nema veze idemo dalje <3 <3 COYG

slika

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 feb 2015, 00:06

Idemo mi u tri lijepe :lol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 26 feb 2015, 00:12

Gotovo je ovo cini mi se,
Monacu je tesko zabiti i jedan gol na njihovom terenu, a 3 komada bi bila senzacija. Ljudi su doktorirali bunkercinu.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 feb 2015, 00:14

Niko ništa dobro nije napravio. Od Wengera do Ospine.
Ovako neorganizovanu igru samo Arsenal može priredit

Naravno,mi ćemo po običaju da bolje odigramo drugu utakmicu,ali i dalje su tu stare boljke
I dalje NIJEDAN igrač ništa nije naučio iz prethodnih sezona. I dalje možeš vidjet da bekovi zaborave da je defanziva njihova primarna meta. I dalje promašujemo mrtve šanse. . .

Ne znam fakat. Ono kontaš 'evo konačno da prođemo',kad ono šamar od kog će još dugo da se crvene obrazi

Već u Nedjelju Everton
Boli me qrac za rezultatom. . .
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.