Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Koja klasa je Emir Spahic !!! Bravo majstore pljucas ih svake sedmice sa tvojim maestralnim igrama! Kapa do poda !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
To Emire svaka cast tako to i treba. Cudi me da te ovdje ne otresaju Mandza i Tores. Bravo majstore i tko got pocne usporedjivati nase obrambene igrace sa Emirom taj nema 3 ciste. Pozz
- Consigliere
- Kontakt:
Spaha izdominirao! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Fenomenalan veceras.
Nadam se da im se na kraju nece obiti o glavu ove propustene prilike i par situacija kada su bespotrebno komplikovali u 16-ercu protivnika...trebali su ovo dobiti min 2 razlike.
SPAHA DOKTOR.
Najbolji stoper reprezentacije ikada, i opet neki imaju obraza da se pojavljuju na ovoj temi.
@Virtual i njegova kompanija su drzavni neprijatelji "broj 1", ljudi bez skrupula i totalni jadnici...kako bih volio da ih Spaha nadje i da im uleti jedan klizeci a potom posao zavrsi laktanjem
Bilo bi lijepo kada bi ostatak forumasa totalno ignorisao zlonamjernike, pa neka se njih par medjusobno dopisuju dok im ne dosadi i ne dignu ruke s foruma i tako isti ucine koliko toliko normalnim.
Nazalost, znam da to nije moguce.
SPAHA DOKTOR.
Najbolji stoper reprezentacije ikada, i opet neki imaju obraza da se pojavljuju na ovoj temi.
@Virtual i njegova kompanija su drzavni neprijatelji "broj 1", ljudi bez skrupula i totalni jadnici...kako bih volio da ih Spaha nadje i da im uleti jedan klizeci a potom posao zavrsi laktanjem

Bilo bi lijepo kada bi ostatak forumasa totalno ignorisao zlonamjernike, pa neka se njih par medjusobno dopisuju dok im ne dosadi i ne dignu ruke s foruma i tako isti ucine koliko toliko normalnim.
Nazalost, znam da to nije moguce.
- Motokultivator
- Kontakt:

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Da je bar ovaj čovjek mlađi... 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- legenda reala
- Kontakt:
kaže Meša igrač utakmice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stvarno steta. Ovako ce igrati samo jos 5 godinaBaDa12 je napisao/la:Da je bar ovaj čovjek mlađi...

- Motokultivator
- Kontakt:
A sta kazu Spahic ne moze igrati vise za rep.BIH nema snage, star...
Sunjic, Hadzic stoperi

Sunjic, Hadzic stoperi

You can take forum away from Ahmo.
x
x
Samo do 2022. godine i Katara, kasnije vala slobodno nek završi karijeru.mirzatele je napisao/la:Stvarno steta. Ovako ce igrati samo jos 5 godinaBaDa12 je napisao/la:Da je bar ovaj čovjek mlađi...
DRUG NEBI TI PUNCA
Moze odma na mjesto selektora.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/spahic- ... ene/154909" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/spahic- ... ene/154909" onclick="window.open(this.href);return false;

- DonCorleone
- Kontakt:
Spaha poderao i ove i one
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Apsolutno, izuzev što je Calhanoglu dao gol.legenda reala je napisao/la:kaže Meša igrač utakmice
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Čestitke na fantastičnoj večerašnjoj predstavi!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ajde bar neka dobra vijest veceras. Nisam gledao tekmu, ali na svim mogucim portalima Spaha je glavna tema.
Cestitke na odlicnoj partiji
Cestitke na odlicnoj partiji

http://www.whoscored.com/Matches/904244 ... ico-MadridNerminovic je napisao/la:Da li ti danas radi taj WhoScored?Virtu4l je napisao/la:Radi li vama WhoScored? Meni neće da otvori, može li neko postaviti ko je uz Lena bio najgori danas.

Pa kakva partija kapitena naseg.
Mogao je i dva gola zabit, fantastican od pocetka do kraja. Svaka ti cast majstore! Srce ko dzamija kad momciluci pitaju odakle je ovaj Spahic, a ja im kazem iz BiH.
Dao bi 10 godina zivota da je kapiten 10 godina mladji. Nema se sta rec osim KLEKNIMO I JASNO PORUCIMO DA GA NIKAD NECEMO ZASLUZIT. HVALA TI KAPITENU!

Dao bi 10 godina zivota da je kapiten 10 godina mladji. Nema se sta rec osim KLEKNIMO I JASNO PORUCIMO DA GA NIKAD NECEMO ZASLUZIT. HVALA TI KAPITENU!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester