Zadnji gol nam tek u 90.zabili,a čak smo i mi imali neke sanse,ali ili je islo preko ili * na zadnji pass.
Najveci plus je sto sam se naučio postavljat s golmanom nakon što smo prvi primili zbog užasnog pozicioniranja

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Postrojio nas Rade sve, gotovo svi na TS-u bili večeras, fino se igralo. Još da mi ovaj nesretnik ne skide onaj zicer, poraz bi bio još podnošljiviji.SiamoNoi je napisao/la:Vidim Inverse drzao 64 % posto loptu protiv GenijalacaIzgleda da je dobra utakmica bila,bravo
Ma mi smo se zezali večinu utakmice tako da možete biti zadovoljni i sa 3:0 xDNKMramor je napisao/la:Inverse 0:3 Genijalci
Iako rezultat to ne pokazuje, odlična igra danas, dobili nas na više ocjene. Skide mi golman čistu priliku, ne znam ni sam kako.Zaslužili smo da postignemo bar jedan gol, ali nismo nažalost.
Kako je izvadi, svaka ti čast.JesseP je napisao/la:@NKMramor, izvini druže za odbranu![]()
Salkao je napisao/la: Ma mi smo se zezali večinu utakmice tako da možete biti zadovoljni i sa 3:0 xD
?? waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat nije te sramota reci da ste bili bolji?Otelo je napisao/la:Ubili Genijalce u pojam i na kraju 0:0![]()
Nije me sramota reci istinufanatic1991 je napisao/la:?? waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat nije te sramota reci da ste bili bolji?Otelo je napisao/la:Ubili Genijalce u pojam i na kraju 0:0![]()
![]()
nismo isti mec gledali (igrali) ocigledno... imali smo 4 100% sanse 3 skinuo vas golman i jedan sut pretvorilo u low pas a vi? jos je onog vaseg tariba sralo uveliko ... al etOtelo je napisao/la:Nije me sramota reci istinufanatic1991 je napisao/la:?? waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat nije te sramota reci da ste bili bolji?Otelo je napisao/la:Ubili Genijalce u pojam i na kraju 0:0![]()
![]()
![]()
Imali ste tek onu priliku na kraju gdje nas golmana skida 4 bara
Fali nam CF dobar. Veceras Palica nije biloBelminM23 je napisao/la:@Otelo kakva ste vi to ekipa, samo jedan gol dali.
Dragi Senahide, pa suta niste imaliOtelo je napisao/la:Ubili Genijalce u pojam i na kraju 0:0![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.