NK Široki Brijeg

Mrgood
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Mrgood » 06 apr 2010, 13:14

Imali ikakve šanse da se Baiano vrati u Široki iz Rusije?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 13:17

Mrgood je napisao/la:Imali ikakve šanse da se Baiano vrati u Široki iz Rusije?
:roll: :roll:
ima, kad Široki bude u stanju da ga plati 30 000€ mjesečno :shock: :shock:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 06 apr 2010, 13:19

Kevin je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Imali ikakve šanse da se Baiano vrati u Široki iz Rusije?
ima, kad Široki bude u stanju da ga plati 30 000€ mjesečno :shock: :shock:
ma kad bude zavrsavao karijeru nek se vrati godinu dana i dobar... :D :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 06 apr 2010, 13:19

Kolika mu je plaća u Rusiji ? Ne vjerujem baš da je tolika. Tj. uvjeren sam da nije, iako su Rusi bogati ali on igra u nekom slabijem klubu?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 13:20

Barney Stinson je napisao/la:
zasato se moramo zamjerat ako imamo svoja misljenja!? ;) ;)

da obrazlozim svoje:
Glavina: najbolji igrač Čapljine bio u prvoj ligi...mlad je još..
Brekalo: je sigurno najperspektivniji bio od nih, ali kazem, zamjerio se i ne igra sad, sto se osjeti, ili ce se osjetiti sigurno
Ćorić: jedan od najboljih dok je bio u juniorima, prva godina u klubu, upao odmah na veliku utakmicu sa Željom u kojoj smo eto i popusili..isto mlad, vidjet ces da ce biti dobar on..
Soldo: decko nema nikoga iza sebe, najveci talenat od golman u okolici sigurno..ima placu i dobio i zemljiste kolko znam od Mije..znaci, da ima nesto od njega..ali eto, Mijo je rekao njemu navodno..samo idi na posudbe ibrani, na kraju cu te u Široki vratiti..decko branio za Čapljinu, uz Glavinu bio najbolji igrač..vidjet ces da ce decko biti dobar i da ce braniti za Široki..

eto :lol:
e u tome i je najveci problem, dok ćorić ima :roll: :roll: da je soldo ubacen u prvi tim ima dvi godine i da je nekad dobivao prilike da se malo ustali proziv ovih ajmo reci uvjetno losijih ekipa pa ga postepeno ubacivati i malo protiv jacih sigurno bi izrastao u najboljeg golmana u BiH.. ne znam daj Bože da se varam ali nesto nevjerujem... kada bi jedan od ovih se probio ja bi bio zadovoljan...
Edit: je li brekalo usao u sukob znas li sa karom ili pomoćnim trenerom gosp. Kokićem...
ma klko znam nesto je oprovao kari, ali ono nigdje veze...radi trcanja il itako nesto...neznam 100% pa ne bi hnesto da govorim..

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 06 apr 2010, 13:26

Mrgood je napisao/la:Kolika mu je plaća u Rusiji ? Ne vjerujem baš da je tolika. Tj. uvjeren sam da nije, iako su Rusi bogati ali on igra u nekom slabijem klubu?
da nije lokomotiv moskva nisam siguran ako netko zna bolje nek napise...
Edit: nije nego igra u Sochiu :roll: barem tako pise na wikipediji...
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 13:29

Mrgood je napisao/la:Kolika mu je plaća u Rusiji ? Ne vjerujem baš da je tolika. Tj. uvjeren sam da nije, iako su Rusi bogati ali on igra u nekom slabijem klubu?
kazem ti 30 000€ ta bio je sad tu..toliko mu je placa po ugovoru ako zelis da igra u tvom klubu, pa vjerovao ti ili ne ;)

sad igra u nekom lijevom klubu..Zhemchuzhina Sochi..2.ruska

ali brate da upola smanji ko bi ga platio...

sad po transfermarktu vrijedi 500 000€,a prošle sezone, odnosno prije nekih 4-5 mjeseci sam gleda preko milijun € vrijedio :shock:

a vala mogao je ostat i kod nas...

ali vjerujem da je pitanje samo dana kad ce se vratiti

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 06 apr 2010, 13:30

Bio je u Kubanu i Spartak neki ali nije onaj iz Moskve..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 13:33

Mrgood je napisao/la:
Bio je u Kubanu i Spartak neki ali nije onaj iz Moskve..
bio je kuban krasnodar, spartak nalchik i fk moskva

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 06 apr 2010, 13:35

Ma Bajano je sebi zaradio pare... Kada je došao iz Brazila u nas bio je nitko i nista a sad tamo po Brazilu kako sam cuo napravio neki hotel, napravio nog. igraliste iz mjesta odakle je... covjek sebi zaradio fino....
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 13:55

Barney Stinson je napisao/la:Ma Bajano je sebi zaradio pare... Kada je došao iz Brazila u nas bio je nitko i nista a sad tamo po Brazilu kako sam cuo napravio neki hotel, napravio nog. igraliste iz mjesta odakle je... covjek sebi zaradio fino....
i neka je...volio bih da je i Wagner zaradio il ida zaradi iako mislim da je njegova kaerijera max Pecara..ali eto..

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 apr 2010, 14:11

Barney Stinson je napisao/la:Ma Bajano je sebi zaradio pare... Kada je došao iz Brazila u nas bio je nitko i nista a sad tamo po Brazilu kako sam cuo napravio neki hotel, napravio nog. igraliste iz mjesta odakle je... covjek sebi zaradio fino....
E hebiga sad ga ti usra,pa nije Ronaldinjo pa da pravi hotele,igralista,dvorce...ko u Realu da je igrao pa toliko se love na klepo da bi sve to pravio,nesto mi se neda u to vjerovati.Nikad mu necu halaliti onaj go sto je zabio Keni ;) sve na stranu igracina je bio,za ovu nasu klj ligu...
1921-2011

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 15:08

Esii TM87 je napisao/la:
E hebiga sad ga ti usra,pa nije Ronaldinjo pa da pravi hotele,igralista,dvorce...ko u Realu da je igrao pa toliko se love na klepo da bi sve to pravio,nesto mi se neda u to vjerovati.Nikad mu necu halaliti onaj go sto je zabio Keni ;) sve na stranu igracina je bio,za ovu nasu klj ligu...
brate...znas ti kolka je razlika ustandardima ovdje itamo...ja sam isto cuo da kazu da je wagner i rofiteljima i sebu kcu napravio od ovih para u sirokom samo tako...tako kazu...tamo standard nizi..

tako da vjerujem u ovo za bajana

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 06 apr 2010, 15:46

kako nebi 30000 € mjesecno samo u godinu dana 360 000 € samo kad to pogledas lova da mozes pokrenit kapital u brazilu ;) pa ti sad racuanj sta je zaradio u par godina :o

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 06 apr 2010, 15:48

Esii TM87 je napisao/la:
a stari nisam ja ga ja pitao za to ali sam cuo od covjeka koji sa njim cuje redovno tako da mu je on tako rekao a on meni... a kraj iz kojega oba dolaze je jako siromasan tako da je odlucio napraviti to igraliste da pomogne djeci da se mogu baviti sportom... a i za taj hotel, jbmu nije pravio onaj u dubaiu :mrgreen: :mrgreen: , mi je tako rekao, a posto znam covjeka koji mi je to pricao jako dobro nevjerujem da bi lagao... a on je tamo dosta dugo, pare su to jbga... premije, plaće, jos kad potpisuje ugovor dobiva, transferi zaradio je on dosta dobro...
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2010, 16:10

Imp je napisao/la:kako nebi 30000 € mjesecno samo u godinu dana 360 000 € samo kad to pogledas lova da mozes pokrenit kapital u brazilu ;) pa ti sad racuanj sta je zaradio u par godina :o
a cijena mu bila preko milijun do ove sezone, a tamo vec 5-tu sezonu pa zbrojis sve to i :lol: :lol: 8-) 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 apr 2010, 17:33

Ma doci ce i Baiano jednom, uvjeren sam u to, vise ce to biti stvar zelje, nego realne mogucnosti da ga se plati. Wagner bi otisao vec, al nece neki klub neupoznat u njegove mogucnosti riskirati sa igracem koji ima nezgodnu ozljedu, no bolje za nas. Sto se tice tih prica o hotelima i bla bla, velika je stvar otici za brazilskog nogometasa vani i nesto zaraditi, brojni takvi dolaze iz siromasnih sredina gdje je standard dosta nizak, pa cak i za BH pojmove, tako da brojni zaista tako mogu nesto pruziti svojoj obitelji, pa ako je imalo uspjesniji moze nesto uraditi i za svoju zajednicu, kao npr. Baiano. Lijepo je to, bitno je da sve ima svoj reciprocitet, nije nigdje jednostavno zaraditi novac, druga sad stvar sto brojni smatraju da je najlakse trcat i igrat nogometa, jebga, vidi se da nikad nisu probali iole profesionalnije.

Sto se Veleza tice, u losoj smo formi, al jebga ja uvijek od ove momcadi ocekujem da me razuvjeri i pokaze ono sto znam da moze. Puno je i do trenera, koncepcije igre, valjalo bi malo jos stogod izrotirati, ali zelim da budu maksimalno spremni i fokusirani u Mostaru, jer ukoliko bi uspjeli izvuci pozitivan rezultat tu, to bi bila velika stvar za momcad i konacno bi dobila na samopouzdanju, no, vidjet cemo. Players to watch : Wagner, Sila, Varea i Karoglan.
...Život za Široki...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 06 apr 2010, 18:32

Heheh...jesi mi dao players to watch :D To je poznato, mislio sam na ove nove nade. Svi se slazete samo u jednom - Brekalo. Sto se tice brazilaca, potpuno se slazem da su izvukli korist, em zbog standarda, a da ti iskren budem, koliko sam cuo Siroki koliko dogovori, toliko i isplati. A i dogovori kvalitetan iznos. Pogotovo za vaneuropske zemlje.
Sad ces vidit bum sa kineskim malcima na ovim nasim i istocnoeuropskim prostorima. Gledam na ovom Ajaxovom turniru U-17, koji slovi za najjaci turnir na svijetu te vrste, kinezi, vec, izbacili akademije Liverpoola i Barcelone :D sad igraju sa Bayernom u polufinalu. Drugi par, Milan - Ajax.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 apr 2010, 18:52

Esii TM87 je napisao/la:
a stari nisam ja ga ja pitao za to ali sam cuo od covjeka koji sa njim cuje redovno tako da mu je on tako rekao a on meni... a kraj iz kojega oba dolaze je jako siromasan tako da je odlucio napraviti to igraliste da pomogne djeci da se mogu baviti sportom... a i za taj hotel, jbmu nije pravio onaj u dubaiu :mrgreen: :mrgreen: , mi je tako rekao, a posto znam covjeka koji mi je to pricao jako dobro nevjerujem da bi lagao... a on je tamo dosta dugo, pare su to jbga... premije, plaće, jos kad potpisuje ugovor dobiva, transferi zaradio je on dosta dobro...
Ako je sve to uspio,onda je pravi kucenik :mrgreen:
1921-2011

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 06 apr 2010, 22:23

U subotu su u okviru prvenstva nogometne Premijer lige BiH kadeti i omladinci Širokoga Brijega igrali e s Olimpikom u Sarajevu na Koševu. Kadeti su izgubili 1:2, omladinci pobijedili 2:0, ali rezultati su ovaj put nevažni:
Fotografija vijesti

Dvojica naših nogometaša, jedan iz Fojnice, drugi iz Kiseljaka, stigli su pred stadion na Koševu sat prije nas ostalih koji smo autobusom putovali iz Širokoga Brijega. Imali su "nesreću" ili nesmotrenost što su na sebi imali trenirke s grbom Širokoga Brijega, što je upalo u oči velikoj skupini navijača Sarajeva, pripadnicima Hordi zla koji su se tu okupili kako bi putovali na utakmicu u Laktaše. Oni su opkolili naše nogometaše, ponižavali ih i vrijeđali ih, prijetili, te im na kraju skinuli trenirke, valjda kao "trofeje". Momci su bili potpuno isprepadani. Nazvali su nas, a mi o svemu obavijestili policiju. Policija je stigla, te nas štitila do kraja utakmice i ispratila na povratku kroz grad, priča trener Niko Kovačić.

No, ovo nije bio kraj nedaća mladih Širokobriježana:
-Na povratku, zaustavili smo se na benzinskoj crpki u Konjicu. Iznenada nas je okružila skupina nekih navijača bez obilježja, ali sudeći bili su to navijači Veleža koji su išli na utakmicu u Zenicu. Radilo se većinom o osobama starim preko 25 godina. Prvo su bacili bocu piva u autobus, zatim upali unutra i tražili da im predamo sav novac. Da bi ih umirili, pojedini igrači sakupili su nešto novca i dali im ga. Nisu svi bili agresivni, pojedinci iz skupine smirivali su ostale. Ipak, na odlasku ta skupina razbila je štop svjetla i žmigavce na autobusima.

Kako se stvari s navijačima odvijaju, ubuduće će momčadi na gostovanje morati putovati u pratnji policije, zaštitarskih službi ili možda blindiranim vozilima! Slučajevi kao ovaj već su se i ranije događali, srećom ovaj put bez težih posljedica.

(Večernji list)
:oops:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, MikiPirs, NebeskaSila96 i 18 gostiju.