FK Željezničar (opšte diskusije)

Zip
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 25 feb 2015, 15:51

Vidim raspravljate o tom nekom famoznom statutu a ne znate koliki je kvorum potreban da bi se uopste odrzala skupstina i koliko glasova je potrebno da se statut, ako ga uopste ima, usvoji...

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 25 feb 2015, 16:10

Zip je napisao/la:Vidim raspravljate o tom nekom famoznom statutu a ne znate koliki je kvorum potreban da bi se uopste odrzala skupstina i koliko glasova je potrebno da se statut, ako ga uopste ima, usvoji...
ma jok kakvi nema nikakog statuta to vi velliiiiiiiiki klub imate a mi obicni smrtnici mozemo samo sanjati ,pa bi te molio da kulturno odleprsas na svoj dio foruma i idi slaviti jucerasnje potpisivanje sponzora. :roll:
51%--------49%

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2015, 16:17

zeka_tm87 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Vidim raspravljate o tom nekom famoznom statutu a ne znate koliki je kvorum potreban da bi se uopste odrzala skupstina i koliko glasova je potrebno da se statut, ako ga uopste ima, usvoji...
ma jok kakvi nema nikakog statuta to vi velliiiiiiiiki klub imate a mi obicni smrtnici mozemo samo sanjati ,pa bi te molio da kulturno odleprsas na svoj dio foruma i idi slaviti jucerasnje potpisivanje sponzora. :roll:
I onako ste se smijali istom tom status :D
"Against modern football" - kako se neke stvari brzo zaboravljaju :crazy:

Pade prica o podmladjivaju u vodu za manje od pola godine :clap: :clap: :clap:

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 25 feb 2015, 16:20

šta je sa fanshopom, šaljem im mail da naručim dres i majice a niko ništa ne odgovara... :(
UH VAI MORRER

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 25 feb 2015, 16:25

Evander je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:

Velika ne razlika da nekom prodas cijeli klub i da daš odredjeni dio kluba, al ne čudi me da ćete vi to izjednacit ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2015, 16:34

Sarajevo nije prodan klub i niko ne drzi Sarajevo cisto da znas da se ne bi gdje provalio da te ne ismijavaju :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 25 feb 2015, 16:35

Evander je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:

halo gluhonje nas i vas statut nema nikakve zajednicke tacke vi ste svoj klub prodali jednom covjeku da odlucuje i da radi sta hoce a mi cemo imati vise ulagaca koji ce svoje pare da ULAZU u klub i obtati isti
51%--------49%

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2015, 16:41

:[/quote]

Pade prica o podmladjivaju u vodu za manje od pola godine :clap: :clap: :clap:[/quote]
Velika ne razlika da nekom prodas cijeli klub i da daš odredjeni dio kluba, al ne čudi me da ćete vi to izjednacit ;)[/quote]

Jedina je razlika da vi sad imate vise tituala a mi puno bolju situaciju i svijetliju buducnost.
Sve to TRENUTNO.
Da li cete vi i kako cete odraditi to, otom potom. Stvar je gatanja.
Daleko ste vi od tih toliko zeljenih para.
Kad uradite nesto, onda mozemo pricati cij je model bolji ili gori.
Samo usvajanje statuta ne znaci da pare odmah same dolaze. Dalek je to put.
Sjecas se kako su se pojedini nama smijali kad su nas mnogi odbijali?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2015, 16:44

@ zeka_tm87
Kao prvi, prijavljen ti je post radi vrijedjanja.
Kao drugo, pordis nesto sto postoji i nesto sto ne postoji i pritom govoris da to sto ne postoji je bolje :clap:

Kao trece, hvala Bogu pa smo se mi prodali ma kako god da to ti nazivas :kafa:

P.S. Tema nije FK Sarajevo i nema potrebe da dalje pominjete taj klub ovdje :kafa:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 feb 2015, 16:47

Evander je napisao/la:Jedina je razlika da vi sad imate vise tituala a mi puno bolju situaciju i svijetliju buducnost.
Sve to TRENUTNO.
Sjecas se kako su se pojedini nama smijali kad su nas mnogi odbijali?
Sa boldiranim si sve reko ;)
Uostalom, to je jedina razlika koja je bitna i zato se mi nazivamo najvećim i najtrofejnijim klubom u BiH, a vi sami sebe i dalje nastavite nazivat najorganizovanijim kolektivom kad se ni sa jednim drugim superlativom ne možete pohvaliti :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2015, 16:55

Da, vi sami sebe nazivate najvecim, istina. Iskljucivo vi sami sebe i niko drugi :roll:
Sto vas svi sponzori zaobilaze, ne ide vam u prilog toj prici ;)
Sto ste haman pa propali, takodje ne ide u prilog toj prici.
Sto vec 13 godina niste uspjeli skupiti 20 000 ljudi na tribine, ne ide ni to u prilog da ste najveci ;)
Sto imate manje clanova nego neka lovacka drustva, takodje ne ide u prilog toj vasoj tezi ;)

Sa druge strane, mi smo najuspjesniji i najveci BiH klub u bivsoj ligi, ZVANICNO, i to se nikad promijeniti nece. :wave:

P.S. Da ne pretvaramo ovu temu u prepiranje Zeljo-Sarajevo, jer to nije ova tema, ja prestajem sa ovom raspravom.
A vama sretno 04.03.2015. i u nastavku pvenstva. Potrebna vam je sreca :wave:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 25 feb 2015, 17:01

Evander je napisao/la::

Pade prica o podmladjivaju u vodu za manje od pola godine :clap: :clap: :clap:[/quote]
Velika ne razlika da nekom prodas cijeli klub i da daš odredjeni dio kluba, al ne čudi me da ćete vi to izjednacit ;)[/quote]

Jedina je razlika da vi sad imate vise tituala a mi puno bolju situaciju i svijetliju buducnost.
Sve to TRENUTNO.
Sjecas se kako su se pojedini nama smijali kad su nas mnogi odbijali?[/quote]

statut ČE BITI usvojen 4.3.2015. bilo vam ili ne bilo pravopa ce se vidjeti sta ce biti s NAŠIM klubom i nasim parama i koliko sam cuo biti ce vrlo dobro odradjeno sve a sto se tice toga ko je naj ovo naj ono to svako svog konja hvali a mi smo juos uvijek NAJ BOLJI I NAJ TROFEJNIJI KLUB.od mene toliko ovim zavrsavam diskusiju s pitarima o temi statuta vi pisite sta hocete a mi znamo sta nas ceka i vrlo nam je drago :tralala:
51%--------49%

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2015, 17:03

Pise se NAJBOLJI, NAJTROFEJNIJI ;)
To su osnove gramatike.

Možda nekima na prvi pogled djeluje nelogično, tek bilo bi dobro da se zapamti da se superlativi pridjeva “dobar”, “jak” i “slab” ne pišu “naj bolji”, “naj jači” i “naj slabiji”, već sastavljeno – “najbolji”, “najjači”, “najslabiji”.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 25 feb 2015, 17:13

Evander je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:

Nece biti isti statut. I da hoce ne moze biti, to je samoubistvo. Vi ste bili siroce koje je usvojeno, ili skitnica koja je pokupljena sa puta. Mi imamo svoju stalnu adresu stanovanja, imamo krov nad glavom to treba sve zastititi.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 17:35

Evander je napisao/la:Pise se NAJBOLJI, NAJTROFEJNIJI ;)
To su osnove gramatike.

Možda nekima na prvi pogled djeluje nelogično, tek bilo bi dobro da se zapamti da se superlativi pridjeva “dobar”, “jak” i “slab” ne pišu “naj bolji”, “naj jači” i “naj slabiji”, već sastavljeno – “najbolji”, “najjači”, “najslabiji”.
Momak ti je vjerovatno htio naglasiti bolnu (po vas) istinu, to što se sad ti hvataš gramatike i bježiš od teme je druga stvar.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2015, 17:40

Faraon ti si najbolji za diskusiju normalnu...naravno istina je da ste najtrofejniji kad sve sagledas ali to isto se moze promijeniti na kraju sljedece sezone ako sve bude po planu tako da...najbitnija je europa meni bila svakako,pa jbt san mi je da udjemo u grupnu fazu,zamisli :oops: :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 25 feb 2015, 17:42

MortemHz je napisao/la:Sarajevo nije prodan klub i niko ne drzi Sarajevo cisto da znas da se ne bi gdje provalio da te ne ismijavaju :thumbup:
Sto to pričaš majke ti? Ko je vlasnik? Navijači? Ne budi smjesan, tan je taj koji je vlasnik i onaj koji odlučuje i koji može dati otkaz cijeloj administraciji i dovesti drugu kad bi htjeo ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2015, 17:44

Opet ponavljam..da se ne brukas reko' Tan nije vlasnik on je investitor,siri lazi o svom klubu ako hoces ali nije korektno da o mom lazes..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 17:45

MortemHz je napisao/la:Faraon ti si najbolji za diskusiju normalnu...naravno istina je da ste najtrofejniji kad sve sagledas ali to isto se moze promijeniti na kraju sljedece sezone ako sve bude po planu tako da...najbitnija je europa meni bila svakako,pa jbt san mi je da udjemo u grupnu fazu,zamisli :oops: :mrgreen:
Ma jašta, zayebancija prije svega :thumbup:

Nadam se da se to neće promijeniti na kraju sezone :mrgreen:

A što se tiče Europe, vjerujem da je svakom navijaču nekog kluba iz ove države san da vidi taj svoj klub u grupnoj fazi nekog takmičenja, tako da nisi jedini :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 feb 2015, 17:46

Jok, nije, samo se za sve u klubu on pita... Dajte ne smarajte nas svojim malim klubom...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amazon [Bot], AvantiBL, opalaopala i 34 gosta.