FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buba00
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buba00 » 25 feb 2015, 15:32

JoseMourinho je napisao/la:Prvo još mi nikad nije jasno za koga navijas, jer na obje teme te ima, a drugo za model 51-49 gdje kažeš da to nema nigdje, što netacne informacije pričaš???
I investitoru nije bitno hocel on imat 1/10/40% dok god on ima osiguranu zaradu ugovorom ;)
Ok posteno ne znam detalje kako god! Druze navijam za Zelju zapravo simpatizer , al uglavnom ne vrijedjam nikog i ne pljujem! Ja podrzavam dobar fudbal i posten radi i odgovaram normalno to je to!!! :kafa:

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 25 feb 2015, 15:47

Ovo je naprosto prevazna tema da se ne bi diskutovalo o njoj. S druge strane,tesko je diskutovati o necemu o cemu nemas informacija. Nemoguce je suvislo diskutovati na temu koju ne poznajes. To sto u ovoj fazi ne znamo vise,sasvim je normalna praksa. S toga bi bilo dobro da se suzdrzimo od nekih ocjena,misljenjai sl.
Sad bi nasu paznju trebali usmjeriti iskljucivo na prvu utakmicu proljetnog dijela prvenstva. Nedjelja,14.30,Grbavica i vrlo nezgodni Olimpik. Ako pogledamo statistiku,dvije od zadnje tri na Grbavici ih nismo dobili. Ovo samo po sebi govori koliko teska utakmica nas ocekuje. Mnogi su napisali,ali nikad nije previse za ponoviti,nasa podrska bi mogla biti kljucna prevaga da se ovo dobije. Zato svi imamo obavezu da damo svoj doprinos.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 feb 2015, 15:53

DANDY je napisao/la:Mi smo medju prvim poslovali na tom principu.Firma se zvala Zeljo ekspres.Znaci i sadasnji statut tp dozvoljava medjutim novim statutom klub bi bio maksimalno zasticen.
Zeljo expres je donio vise zla nego Kardzicevi, ni pekaru se hljeb nije placao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 feb 2015, 15:58

KK bosna je tim receptom odgodila propast za par godina. ali sve su to samo sredstva koja se mogu upotrijebiti i ovako i onako. a ništa pozitivno neće biti bez suštinski, temeljno i dugoročno domaćinskog, dobronamjernog i promišljenog poslovanja. jer ako ne bude tako, nema tih miliona koji se neće potrošiti i onda uhvatiti za glavu.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 25 feb 2015, 16:13

FKZ1921 je napisao/la:Ovo je naprosto prevazna tema da se ne bi diskutovalo o njoj. S druge strane,tesko je diskutovati o necemu o cemu nemas informacija. Nemoguce je suvislo diskutovati na temu koju ne poznajes. To sto u ovoj fazi ne znamo vise,sasvim je normalna praksa. S toga bi bilo dobro da se suzdrzimo od nekih ocjena,misljenjai sl.
Sad bi nasu paznju trebali usmjeriti iskljucivo na prvu utakmicu proljetnog dijela prvenstva. Nedjelja,14.30,Grbavica i vrlo nezgodni Olimpik. Ako pogledamo statistiku,dvije od zadnje tri na Grbavici ih nismo dobili. Ovo samo po sebi govori koliko teska utakmica nas ocekuje. Mnogi su napisali,ali nikad nije previse za ponoviti,nasa podrska bi mogla biti kljucna prevaga da se ovo dobije. Zato svi imamo obavezu da damo svoj doprinos.
Najbolja ekipa koja dolazi ovo proljece na Grbavicu. Moramo prvu bitku dobiti, pa da mozemo dalje, i pricati o statutu i nastavku sezone. Nedjelja je bitnija od svega. SVI UZ PLAVE !!!!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 feb 2015, 16:17

Slovo "O" je ponovo na sjevernoj tribini Stadiona Grbavica. Hvala našim vjernim navijačima na akciji koju su organizovali i realizovali.
slika
Manijaci izgleda kao nikad prije ! :salut: :salut:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MauMau
Kontakt:

Post Postao/la MauMau » 25 feb 2015, 16:50

Pitari opet navalili na naš podforum, to je znak da nam se nešto pozitivno sprema, čim oni dođu da nam otvaraju oči. :D
ULTRAS NO POLITICA!
51%

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 feb 2015, 16:53

Ajzea je napisao/la:Slovo "O" je ponovo na sjevernoj tribini Stadiona Grbavica. Hvala našim vjernim navijačima na akciji koju su organizovali i realizovali.
slika
Manijaci izgleda kao nikad prije ! :salut: :salut:
Slovo "O" je trebalo uraditi kako treba ili nikako. Ne sviđa mi se. Amaterski. Ukoliko nije bilo dovoljno bijelih stolica, nisu trebali ništa ni raditi. Izgleda nakaradno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 feb 2015, 16:56

Znaci bolje ti bez stolica onako sam beton :facepalm:
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 25 feb 2015, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 25 feb 2015, 16:59

Izgleda da Dado Sadiković neće igrati protiv Olimpika.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 25 feb 2015, 17:02

Mogu se stolice i prefarbati

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 feb 2015, 17:12

lazar je napisao/la:Mogu se stolice i prefarbati
Ako nema dovoljno bijelih, trebaju i moraju. Kada se nešto radi, uradi to kako treba ili nikako. Ukoliko budu farbali, onda moraju povesti računa, da i visina i širina slova "O", odgovara i bude u fontu sa ostalim.
slika
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 feb 2015, 17:13

da je sve ostalo pod konac pa ovo smeta, hajde de...

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 25 feb 2015, 17:23

U kontrolnoj utakmici U-16 i U-17 reprezentacija Bosne i Hercegovine, nastup je ubilježilo šest omladinaca našeg Željezničara.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka U-17 selekcija je slavila rezultatom 4:0. Dvostruki strijelci su bili Amar Mašić, te omladinac našeg Kluba, Seid Behram. Behram nastupa u kadetima Plavih, a prije dvije godine je stigao iz mostarskog Veleža.

Pored Behrama, danas su igrali Denis Žerić i Ajdin Mujagić za stariju, te Amir Velić, Amar Beširević i Ergin Mehuljić za mlađu selekciju.

:clap: :clap:
Brkica

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 17:24

ceze je napisao/la:Izgleda da Dado Sadiković neće igrati protiv Olimpika.
To sam i ja jučer pročitao, neka viroza/prehlada valjda.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 feb 2015, 17:25

FaraonTM je napisao/la:
Prima penicilin :thumbdown:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 feb 2015, 17:28

ChWilla je napisao/la:da je sve ostalo pod konac pa ovo smeta, hajde de...
Meni lično ne smeta. Desetinama godina sam sjedio na običnom betonu. Međutim, ovakvim stvarima-sitnicama, šaljemo ružnu sliku o sebi o Želji, a priznat ćeš da to nije u redu, kada se moglo i bez ovakve gluposti. Tačno, ovo je glupost.

Pa svako ko dođe na stadion (stranac), će uvidjeti neozbiljnost. Neko je napravio glupost na sitnici, kako da nas onda ozbiljno shvataju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 17:32

arelinho je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Prima penicilin :thumbdown:
Što znači da Hasanović i mali Amir počinju? :hmmmmm:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 feb 2015, 17:36

avlami97 je napisao/la:
Meni lično ne smeta. Desetinama godina sam sjedio na običnom betonu. Međutim, ovakvim stvarima-sitnicama, šaljemo ružnu sliku o sebi o Želji, a priznat ćeš da to nije u redu, kada se moglo i bez ovakve gluposti. Tačno, ovo je glupost.

Pa svako ko dođe na stadion (stranac), će uvidjeti neozbiljnost. Neko je napravio glupost na sitnici, kako da nas onda ozbiljno shvataju.
realno je da onaj ko dolazi prvi put to neće ni primjetiti, u kakvom je objekat stanju generalno.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 feb 2015, 17:40

ChWilla je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

realno je da onaj ko dolazi prvi put to neće ni primjetiti, u kakvom je objekat stanju generalno.
Zato ga odmah uvesti u svlačionice, nek' vidi šta je svlačionica :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Mamba21 i 40 gostiju.