RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vfc1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vfc1981 » 25 feb 2015, 10:38

Jesu li zavrseni radovi na glavnom stadion ima li neko informaciju ili slika da postavi,tunel za igrace sto su poceli pravit.
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...

Cernica
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 25 feb 2015, 11:00

emil02in je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Jedva cekam tu yebenu subotu
BACITE ME LAVOVIMA SAMO DA ROĐENI DOBIJU

FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA

:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Brato, a da mi tebe lijepo sa Starog bacimo, ko ce bolan lavove sad naci :cry::D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj brato dat ce mi Benaid 9,5 pa cu ga morat trazit poslije :urnebes: :urnebes: :thumbup:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 feb 2015, 11:01

vfc1981 je napisao/la:Jesu li zavrseni radovi na glavnom stadion ima li neko informaciju ili slika da postavi,tunel za igrace sto su poceli pravit.
da rađeno je nešto na glavnom terenu. postavljena su vrata tamo gdje će biti tunel za izlazak igrača, imaš tu sliku na fb grupi rodjeni za rodjendan.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 feb 2015, 12:48

Jos tri dana i pocinje :njanjanja:
Prvo kolo ,gostovanje,domacin u borbi za opstanak,nas tim bez 3 standardna ....bice guravo :!:
Ako se na sve ovo doda lose vrijeme koje najavljaju te automatski i los teren onda ce mo se morati bas potruditi da uzmemo cijeli plijen.Jbg,mozda je malo prepotentno ali ja fakat ocekujem tj prizeljkujem tricu,bez obzira na sve navedeno.Ipak domacini imaju puno vise briga a i sam rejting je na nasoj strani.Prva utakmica uvijek moze ponuditi neko iznenadjenje,ali vjerujem da je Feja dobro pripremio ekipu i izanalizirao protivnika te sam optimista.Ako se ipak ne desi pobjeda ,ona sustinski nece puno toga promjeniti ali bi mogao krenuti novi val nezadovoljovstva i negativne atmosfere,te je to najveci razlog zbog kojeg prizeljkujem pobjedu.Dakle cisto zbog stvaranja dobre atmosfere pred nastavak prvenstva a posebno kupa gdje smo jos uvjek u igri.Kako da bude ostanimo uz Rodjene i podrzimo ih svim srcem.
Volim te Velez
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 feb 2015, 13:23

PRESS FK VELEŽ

Uoči početka proljetnog dijela polusezone sutra u 11.00 sati u prostorijama kluba održat će se press konferencija FK Velež.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 feb 2015, 17:24

HAJMO CRVENA OMLADINO. KLEPITE STARCIMA CVAJU IZ NOVCANIKA I U KLUB NAVIJACA DA SE PRIJAVITE ZA ZVORNIK
FORZA VELEŽ
:D

šalim se za krađu
From father to son

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 26 feb 2015, 12:22

Sehovic (Sarajevo) nam sudi u subotu.Jeli to naj obrijane glave?
Ako je to taj onda kuku ti je i nama i Drini. Bio sam sudija 16 godina, danas radim kao kontrolor i dajem sebi za pravo da kazem da je to jedan od najlosijih sudija koje sam ikad u mom zivotu posmatrao. Tog covjeka treba udaljiti sto je visemoguce od sudjenje jer on objektivno gledano nema blage veze!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 feb 2015, 12:25

SipakUlicar1922 je napisao/la:Sehovic (Sarajevo) nam sudi u subotu.Jeli to naj obrijane glave?
Ako je to taj onda kuku ti je i nama i Drini. Bio sam sudija 16 godina, danas radim kao kontrolor i dajem sebi za pravo da kazem da je to jedan od najlosijih sudija koje sam ikad u mom zivotu posmatrao. Tog covjeka treba udaljiti sto je visemoguce od sudjenje jer on objektivno gledano nema blage veze!!!
Da to je taj. Njegovo suđenje je ravno nuli. :oops: :twisted:

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 26 feb 2015, 12:33

AlemC85 je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:Sehovic (Sarajevo) nam sudi u subotu.Jeli to naj obrijane glave?
Vjeruj mi druze da poznajem momke koji su se tek poceli baviti sudjenjem i koji bi bujedjen sam 5 puta bolje vodili utakmicu PL BiH od ovog Sehovica. Pa taj covjek je totalno zalutao u svijetu sudjenja.
Prkosni i Ponosni od 1922

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 26 feb 2015, 12:36

Za prisjecanje. Šehović sarajevski šonjo što nas je kartonirao kolo prije Želje protiv Viteza kad smo ih mlatnuli 1:5. Dao Dini bezveze žuti (nije mogao igrat iduce kolo) i Oštrom drugi žuti isto za zadržavanje u 88-oj kad smo vodili 1:5. Mamaru mu žicnem klošarsku
From father to son

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 26 feb 2015, 12:47

eto vam bagro tog dugo trazenog centarfora! :twisted: neki nermin hadzic(1994) podpisao na 2 godine..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 26 feb 2015, 12:51

SipakUlicar1922 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Vjeruj mi druze da poznajem momke koji su se tek poceli baviti sudjenjem i koji bi bujedjen sam 5 puta bolje vodili utakmicu PL BiH od ovog Sehovica. Pa taj covjek je totalno zalutao u svijetu sudjenja.
Nije on zalutao brato zna on sta radi i po cijoj direktivi radi. To su ta vnago on Valjic Cuic i Burekovic. Treba ih sve nogama iznabijat. Najbolji sudija trenutno u drzavi je onaj momak iz Gruda mislim da je Antonio Bandic. Momak regulara žešca. Upracao sam ga kod nas kuci i kad smo na strani igrali momak posten do bola i bez greske oca mi. Volio bi njega protiv rajvoSa
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 26 feb 2015, 12:53

mikki21 je napisao/la:eto vam bagro tog dugo trazenog centarfora! :twisted: neki nermin hadzic(1994) podpisao na 2 godine..
Jeko vajo odakle ovaj pade grob te yebo. Ko da gledam igrao za B Petržalku :urnebes:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 feb 2015, 13:00

IDEMO UTAKMICU PO UTAKMICU U PROLJETNOJ POLUSEZONI

Uoči početka proljetnog dijela sezone u prostorijama kluba danas je održana press konferencija. Medijima su se obratili Nedim Jusufbegović, šef stručnog štaba i Mustafa Kodro, kapiten „Rođenih“.

- Zadovoljan sam urađenim u pripremnom ciklusu. Pripreme u Baru dobro su nam došle. U tom periodu u Hercegovini je bilo kišovito i svi klubovi su imali problema sa terenima. Momci su zaista odlično radili i mislim da su i rezultati u pripremnim utakmicama dobar pokazatelj toga, kaže Jusufbegović i dodaje:

- U ovom prelaznom roku došla su nam tri igrača, napadač Miloš Reljić, vezista i povratnik Rijad Demić, te mladi centarfor Nermin Hadžić. Mi nemamo preveliki broj igrača, ali mislim da ovaj igrački kadar koji imamo na raspolaganju je sasvim dovoljan, kaže Jusufbegović.

Slično mišljenje dijeli i kapiten i jedan od najiskusnijih u redovima Veleža Mustafa Kodro:

- Dobro smo radili u pripremnom periodu, ali to će ipak najbolje pokazati prvenstvene utakmice. Mi spremno dočekujemo nastavak prvenstva, kaže Kodro.

U prvom kolu Drina dočekuje „Rođene“. Ekipa iz Zvornika pred sobom u ovoj poluzezoni ima osnovni cilj opstanak u ligi.

- Drina je u prošloj polusezoni igrala dosta dobro. To je ekipa koja je željela da igra otvoreno. U odnosu na jesenji dio zadržali su glavne igrače, s tim da su dosta u ovom prelaznom roku doveli novih igrača. Sigurno da je pred nama težak zadatak, posebno jer se radi o prvom kolu nastavka. Realno dosta je nepoznanica. S druge strane teren će uticati na igru, jer prema informacijama koje imamo nije u najboljem stanju. Međutim, kako nama tako i njima, u svakom slučaju moramo se prilagoditi, ističe Jusufbegović.

Novinare je zanimalo i koje su ambicije Veleža u predstojećoj polusezoni.

- Velež i zbog navijača i rejtinga kluba uvijek se bori za vrh tabele, tako da se tu nije ništa promjenilo. Naravno, pratili smo šta su radili i drugi klubovi, tako da nećemo sada postavljati nikakve nerealne ambicije. Jedno je sigurno naš je cilj da igramo dobro, da u svakoj utakmici idemo na pobjedu i naravno da zabilježimo bodove. Sjetimo se prošle sezone, upravo na proljeće i iako smo na startu upisali poraze, kasnije smo napravili seriju pobjeda. Jednostavno idemo iz utakmice u utakmicu, tako se najlakše pripremati i ne treba nam ni preveliki pritisak na ekipu.

U prvom kolu „Rođeni“ neće moći računati na trojicu igrača.

- Dva su sigurna da neće nastupiti. Anes Haurdić ima dvije utakmice kazne, a Mirza Ćemalović je nažalost povrijeđen. Osim njih, Darko Maletić se žali na povredu i upitan je za utakmicu u Zvorniku, naglašava Jusufbegović.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 26 feb 2015, 13:02

Jeli to ovaj decko igrao za Olimpic pa za Brno [youtube][/youtube]
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la AlemC85 » 26 feb 2015, 13:05

NERMIN HADŽIĆ POTPISAO ZA VELEŽ

Mladi centarfor Nermin Hadžić (1994) potpisao je danas ugovor sa „Rođenim“. Dvadesetogodišnji napadač koji je rođen u Srebrenici, omladinski staž proveo je u Olimpicu. Kao junior bio je najbolji strijelac svoje ekipe u sezoni u kojoj je Olimpic borio se do zadnjeg kola za titulu juniorskog prvaka BiH.

Nakon završenog juniorskog staža bio je jedno vrijeme u Standardu iz Liježa, da bi zbog administrativnih razloga ipak napustio Belgiju i prošlu sezonu igrao za Al-Ahli Sana'a iz Jemena. Jesenji dio ove sezone bio je u Češkoj u Taborskom.

Hadžić je sa Veležom potpisao ugovor do juna 2017. godine.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 26 feb 2015, 13:07

Iz Srebrenice decko :tokralju:

From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 feb 2015, 13:09

a evo još bolji gol...

[youtube][/youtube]

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 26 feb 2015, 13:12

Sto ga decko zavali Brnu ko ja Ivety iz Brna 1990 te u Makarskoj
From father to son

Pala
Kontakt:

Post Postao/la Pala » 26 feb 2015, 14:19

Cernica je napisao/la:Iz Srebrenice decko :tokralju:

Evo i jedna Nerminova prava golgeterska majstorija
" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.