FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemojte mi "Krstevskog" izbacivati iz prvih 11 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jedva cekam subotu idem tamo naravno ne prepusta se ni jedno gostovanje, ocekujem pobjedu od 0-2.
Iako svi znamo da imamo tamo losu seriju bez pobjede, vrijeme je da se to prekine abd.
moja neka prognoza za strijelce benko i krste
Naravno da pozdravim bordo bracu svu a posebno @ sekac, amy, hilmo, mustafu , evolution......

Iako svi znamo da imamo tamo losu seriju bez pobjede, vrijeme je da se to prekine abd.

moja neka prognoza za strijelce benko i krste

Naravno da pozdravim bordo bracu svu a posebno @ sekac, amy, hilmo, mustafu , evolution......

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 25 feb 2015, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
Ma **** i ovo,imas 20 ekstra igraca,niko živ ne zna privih 11
Mislim da ni Kodri nije lahko.

Mislim da ni Kodri nije lahko.

Mirso1197 je napisao/la:ma starac sve ti je to manje vise isto .. kad bi imali adidansa npr. mislis da bi nam davali dizajnerske dresove kao sto dobijaju Chelsea,Bayern i slični?Evander je napisao/la:Haj sve, ali reci istog kvalitetaMirso1197 je napisao/la:Što se tiče dresova apsolutno i apsolutno samo HAAD! Domaća firma, dresovi jeftiniji a istog kvaliteta, nabavka 3 puta jednostavnija, ma sve sve ide klubu u korist.
Jedino što zamjeram jest prejednostavan dizajn... eh kad bi se taj Haad malo potrudio
Vraga, dobijali bi onu default talasiku koju su dali i reprezentaciji..
Jarane, imam NIKE dres Barcelone i ADIDAS reprezentacije (oba dobio na poklon).
Kvalitet tih dresova je vrhunski.
Ovaj nas je realno pijacarski. Bar onaj prosli, mozda se ovaj sad popravio, da ne grijesim dusu.
Tehnologije izrade i materijala se ne mogu porediti.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 feb 2015, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Meho sigurno nece razbijati dobitnu komb. Alispahic - Benko. Jedino ako to ne cuva za neke druge tekme, ili jedan od ove dvojice nije dovoljno spreman.
Benko i Alispahic nisu prinove nego vrhunska pjacanja za nase uslove.
Naravno da ce poceti u subotu.
Nisu dosli da se bore za mjesto nego da budu najbolji igraci ekipe.
Naravno da ce poceti u subotu.
Nisu dosli da se bore za mjesto nego da budu najbolji igraci ekipe.
Nema potrebe da mi ulazimo sa totalno ofanzivno. Mi moramo uzet sredinu terena, I onda lomit kicmu polhko. Nek bude 0;1 ja zadovoljan. Uslucaju da nezabijemo go do 60te min onda obacit 3 ofanzivca I to je to. Meho nije blesavi Dzeno da koristi 12 igraca
Nadam se da ugovor sa bhtelecomom nece bit nikad vise podpisan za 54000km. Najmanje 500000 km Ako nece imaju skretnicu olimPIC I takve niskoraredne klubove..
FACE TV treba da prenosi sve utakmice FCS

Nadam se da ugovor sa bhtelecomom nece bit nikad vise podpisan za 54000km. Najmanje 500000 km Ako nece imaju skretnicu olimPIC I takve niskoraredne klubove..
FACE TV treba da prenosi sve utakmice FCS
Ja sam optimista posle pregledane utakmice protiv Partizana.Znam da ce neki reci to je bila prijateljska,ali nije bila ni blizu te rijeci.
Optimista sam jer smo Partizan rasturili u svim segmentima fudbalske igre.Posebno me dojmila naša fizicka sprema,jer je Partizan 8 dana prije nas došao u Tursku.Pristup igraca na toj tekmi vrhunski,borba za svaku loptu,trka ,pokrivanje igraca,brz prenos lopte u ofanzivi,ma sve je za svaku pohvalu.Odbrana na celu sa Tatkom i Miholjevicem je funkcionisala bez greške.Sa onakim pristupom(a uopšte ne sumnjam u to) Zvijezda realno, nema nikakvih šansi protiv nas.
Optimista sam jer smo Partizan rasturili u svim segmentima fudbalske igre.Posebno me dojmila naša fizicka sprema,jer je Partizan 8 dana prije nas došao u Tursku.Pristup igraca na toj tekmi vrhunski,borba za svaku loptu,trka ,pokrivanje igraca,brz prenos lopte u ofanzivi,ma sve je za svaku pohvalu.Odbrana na celu sa Tatkom i Miholjevicem je funkcionisala bez greške.Sa onakim pristupom(a uopšte ne sumnjam u to) Zvijezda realno, nema nikakvih šansi protiv nas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Ja sam optimista posle pregledane utakmice protiv Partizana.Znam da ce neki reci to je bila prijateljska,ali nije bila ni blizu te rijeci.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ma bice to sve dobro,uz maksimalno zalaganje pobjeda ce doci 100%
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
=============Velkoski===Benko=============
===Alispahic=====================Duljevic===
============Cimirot=====Radovac===========
=Puzigaca===Mihojevic====Tatomirovic===Baric=
=================Bandovic=================
Ja prizeljkujem ovaj sastav ali cisto sumnjam da ce Kodro krenuti sa 2 napadaca.
===Alispahic=====================Duljevic===
============Cimirot=====Radovac===========
=Puzigaca===Mihojevic====Tatomirovic===Baric=
=================Bandovic=================
Ja prizeljkujem ovaj sastav ali cisto sumnjam da ce Kodro krenuti sa 2 napadaca.
Ti si opet šampion !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Ja sam mu napisao prvi i najnormalnije sam mu se obratio, znaci nikakvim drskim tonom nego mu rekao fino narodnim rijecnikom da Milos ne zemo igrati dole i to je to. Zasto bih ga napadao kad i ja sam to nisam znao iskreno do prije sedmicu kad je neko napisao!? A na kraju krajeva za ova 3 mjeseca pauze sto se kaze svoj svoga zaboravi a kamoli sta drugo.hilmo je napisao/la:Ne zamjeri im, to su se ovi novi malo podigliSarajlijc@ je napisao/la:Koliko je duga pauza na to sam i zaboravio totalno![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Niko tebi buraz nista nije rekao 
Mortem zaobidji me nebitan si lik.

Mortem zaobidji me nebitan si lik.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nešto se pricalo da bi nam i Gorenje trebalo biti sponzor,i to vrlo dobar finansijski ugovor se trebao potpisati.Bas bi volio znati ,ako neko zna nešto vise o ovome. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ti ko meni bitan
parmak
Ti pocnes,ja zavrsim..osnovno pravilo u koje si se uvjerio kada si pokusao mene da izblamiras a dobio ovo sto sad vidimo

Ti pocnes,ja zavrsim..osnovno pravilo u koje si se uvjerio kada si pokusao mene da izblamiras a dobio ovo sto sad vidimo
-
- Kontakt:
Ma je.bo radoncica,, al nemojte se iznenadit ako osvane u d.a. SDA Bakir doveo TA da opere pare u Sarajevu il nesto na taj fazon
Benko, sta ima
Benko, sta ima
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Lud si frajer majke miMortemHz je napisao/la:A ti ko meni bitan![]()
parmak

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto si pocinjao nesto sto ne mozes zavrsiti onda...
Grcki fudbal zabranjen do daljneg, mozda necemo imati priliku da pokazemo grcima i ove godine sta znamo
Grcki fudbal zabranjen do daljneg, mozda necemo imati priliku da pokazemo grcima i ove godine sta znamo

-
- Kontakt:
Kad ga Bico zabije u subotu aBd... U inat hejterima
Salu na starnu, nek bude 0-1, nek ga zabiju sami sebi, samo da prvu aBd dobijemo...

Salu na starnu, nek bude 0-1, nek ga zabiju sami sebi, samo da prvu aBd dobijemo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo u tvojoj glavi nije zavrseno i bavis se nebitnim stvarimaMortemHz je napisao/la:Sto si pocinjao nesto sto ne mozes zavrsiti onda...

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 40 gostiju.