FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 feb 2015, 15:21

simon je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Vidim da kone ovdje dominiraju, ali u inat svima : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!! ;)

Vidjecemo na kraju ko ce sta osvojit.
Upravo to, kiks pa sta idemo dalje ;)

P.S Al imam neku jaku zelju da Celik dobijemo u kupu :)
Pregledavam sad temu poslije zijana prosle sezone u Zenici 1-0, kad naletim na ovo :) Boga mi zelja ti se ispunila
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 25 feb 2015, 15:26

BitiSrcemVezan je napisao/la:
simon je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Vidim da kone ovdje dominiraju, ali u inat svima : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!! ;)

Vidjecemo na kraju ko ce sta osvojit.
Upravo to, kiks pa sta idemo dalje ;)

P.S Al imam neku jaku zelju da Celik dobijemo u kupu :)
Pregledavam sad temu poslije zijana prosle sezone u Zenici 1-0, kad naletim na ovo :) Boga mi zelja ti se ispunila
:thumbup:
Ti si opet šampion !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 feb 2015, 15:27

Konzerva je napisao/la:moezete misliti avaz danas objavio Suzana mancic osvjezila vaginu da decko bude zadovoljan, a nisu ni rijeci spomenuli osvjezenju fk sarajevo budzeta i sta sve znaci ovaj klub o ugovoru izmedju TA i Fk sarajeva

:crazy:
Meni bas godra zbog Suzane,eto kakvi smo mi - merhametli.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2015, 15:28

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ocekujem protiv Zvijezde:
Dejo-Kallasi-Tatomirovic-Mihojevic-Puzigaca-Radovac-Cimirot-Stojcev-Okic-Alispahic-Velkoski.

Onda u drugom ulaze Dulja i Benko, konacan rezultat 0:5.
Ti si bas fulio :D

Kao prvo, da iti malo pratis Sarajevo, znao bi da Stojcev nema pravo nastupa :roll:
da upola pratis Sarajevo ko on dobro bi bilo

slika

ili Krste i Okic na krilima, Benko u vrhu, pa da se u slucaju X-a do neke 60te minute naprave neke rokade i izmjene u vrhu
Ti da bar malo pratis Sarajevo, znao bi da Krste na krilu ne moze igrati. Odnosno moze, ali je **** na toj poziciji ;)
Isto tako bi znao da ce Bilbija poceti 100% ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 feb 2015, 15:30

Ma sumnjam da bi Kleopatra,pogodila pocetni 11 protiv Zvijezde. :crazy:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2015, 15:32

Jao da ih hocemo razvalit' ko SDA drzavu pa kakvo bi ludilo bilo protiv Borca to su price :opaopa:

@evander ma onaj lik je najsmjesniji na forumu ba,kad je skont'o da ''garo'' uopste nije uvredljiva rijec i da ga svi igraci zovu tako frajer se poklopio i nije pisao jedno 10 dana na temi..ignorisi te ba ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 feb 2015, 15:42

Za to sam ti odgovorio isti taj dan, poklopio sam se zbog tebe vala kako da ne :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2015, 15:47

Odgovorio jednom da nisam nesto upravu jer nemas sta drugo a poslije toga i ti i tvoj drug se ispalili kad ste skontali ili pitali nekog :crazy: :crazy: na svakakve ljude naleti :beba:
Nego dobra ti formacija sa Stojcevom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 25 feb 2015, 15:55

Što se tiče dresova apsolutno i apsolutno samo HAAD! Domaća firma, dresovi jeftiniji a istog kvaliteta, nabavka 3 puta jednostavnija, ma sve sve ide klubu u korist.
Jedino što zamjeram jest prejednostavan dizajn... eh kad bi se taj Haad malo potrudio

slika
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 25 feb 2015, 15:56

Konzerva je napisao/la:moezete misliti avaz danas objavio Suzana mancic osvjezila vaginu da decko bude zadovoljan, a nisu ni rijeci spomenuli osvjezenju fk sarajevo budzeta i sta sve znaci ovaj klub o ugovoru izmedju TA i Fk sarajeva

sinoc gledam sport poslije dnevnika na bht u 19:30 i nigdje ni riječi o vašem ugovoru sa TA :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 feb 2015, 15:58

slika

ili Krste i Okic na krilima, Benko u vrhu, pa da se u slucaju X-a do neke 60te minute naprave neke rokade i izmjene u vrhu
Ja bih samo Dulju i Okica po krilima a Benku u vrh. Znam ja da ti ne volis ove novajlije stavljati u prvoj utakmici od pocetka ali Benko je nesto sasvim drugo u odnosu na ono sto je prije dolazilo :mrgreen:
I mozda mala dilema je koju dvojicu od trojice (Alispahic, Radovac, Bilbija) staviti, i ja bih odabrao isto kao i ti.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 25 feb 2015, 16:00

Čestitka na novim potezima uprave.Ako nitko drugi na sličan način ne odgovori u ligi,Sarajevo bi narednih sezona moglo postati Bosansko Dinamo po titulama... ;)

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 feb 2015, 16:02

samozeljo1987 je napisao/la:

sinoc gledam sport poslije dnevnika na bht u 19:30 i nigdje ni riječi o vašem ugovoru sa TA :lol:
Ma ubleha kakav TA da je to istina bilo bi na dnevniku ;)
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 25 feb 2015, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 feb 2015, 16:06

Sarajlijc@ Samo da znas da te nisam napao nego ti gresku ispravio, svako moze nekad pogrijesiti. :thumbup:
@Mirso, Nisam siguran da li to on uopste zna i uraditi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 feb 2015, 16:06

Mirso1197 je napisao/la:Što se tiče dresova apsolutno i apsolutno samo HAAD! Domaća firma, dresovi jeftiniji a istog kvaliteta, nabavka 3 puta jednostavnija, ma sve sve ide klubu u korist.
Jedino što zamjeram jest prejednostavan dizajn... eh kad bi se taj Haad malo potrudio

slika
Haj sve, ali reci istog kvaliteta :facepalm:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 feb 2015, 16:12

hilmo je napisao/la:
slika

Ja bih samo Dulju i Okica po krilima a Benku u vrh. Znam ja da ti ne volis ove novajlije stavljati u prvoj utakmici od pocetka ali Benko je nesto sasvim drugo u odnosu na ono sto je prije dolazilo :mrgreen:
I mozda mala dilema je koju dvojicu od trojice (Alispahic, Radovac, Bilbija) staviti, i ja bih odabrao isto kao i ti.
To je po meni sastav za Gradacac.Samo sto Cimirot ide na klupu znamo zbog cega,Bilbija u prvih 11. A spic Benko. I Velkoski na klupu. U drugom, zavisno od rezultata ima ko uci i napraviti ono sto trener zahtjeva.
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 25 feb 2015, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 feb 2015, 16:13

hilmo je napisao/la:
slika

Ja kontam da ce Bilbija biti starter.Njega Kodro gotivi pravo.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 25 feb 2015, 16:14

Evander je napisao/la:
Mirso1197 je napisao/la:Što se tiče dresova apsolutno i apsolutno samo HAAD! Domaća firma, dresovi jeftiniji a istog kvaliteta, nabavka 3 puta jednostavnija, ma sve sve ide klubu u korist.

slika
Haj sve, ali reci istog kvaliteta :facepalm:
ma starac sve ti je to manje vise isto .. kad bi imali adidansa npr. mislis da bi nam davali dizajnerske dresove kao sto dobijaju Chelsea,Bayern i slični?
Vraga, dobijali bi onu default talasiku koju su dali i reprezentaciji..
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 feb 2015, 16:15

Rustemović će igrati protiv Zvijezde u prvoj, zajedno sa Cimirotom ako bude 100% spreman. :)

Bandović
Kallasi Tatko Mihojević Puzigaća
Rustemović Cimirot
Alispahić Duljević
Benko Krste

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 25 feb 2015, 16:20

Bandovic-Puzi-Tatko-Miha-Baric-Cimi-Rustemovic-Bilbija-Alispahic i Dulja krila-Benko spic.
U INAT SVIMA 1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.