Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BitiSrcemVezan
-
Kontakt:
Postao/la BitiSrcemVezan » 25 feb 2015, 15:21
simon je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Vidim da kone ovdje dominiraju, ali u inat svima : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!!
Vidjecemo na kraju ko ce sta osvojit.
Upravo to, kiks pa sta idemo dalje
P.S
Al imam neku jaku zelju da Celik dobijemo u kupu 
Pregledavam sad temu poslije zijana prosle sezone u Zenici 1-0, kad naletim na ovo

Boga mi zelja ti se ispunila
1946
-
simon
-
Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:simon je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Vidim da kone ovdje dominiraju, ali u inat svima : LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!!
Vidjecemo na kraju ko ce sta osvojit.
Upravo to, kiks pa sta idemo dalje
P.S
Al imam neku jaku zelju da Celik dobijemo u kupu 
Pregledavam sad temu poslije zijana prosle sezone u Zenici 1-0, kad naletim na ovo

Boga mi zelja ti se ispunila

Ti si opet šampion !
-
obiteljskicovjek
-
Kontakt:
Postao/la obiteljskicovjek » 25 feb 2015, 15:27
Konzerva je napisao/la:moezete misliti avaz danas objavio Suzana mancic osvjezila vaginu da decko bude zadovoljan, a nisu ni rijeci spomenuli osvjezenju fk sarajevo budzeta i sta sve znaci ovaj klub o ugovoru izmedju TA i Fk sarajeva

Meni bas godra zbog Suzane,eto kakvi smo mi - merhametli.
-
Evander
-
Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Evander je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Ocekujem protiv Zvijezde:
Dejo-Kallasi-Tatomirovic-Mihojevic-Puzigaca-Radovac-Cimirot-Stojcev-Okic-Alispahic-Velkoski.
Onda u drugom ulaze Dulja i Benko, konacan rezultat 0:5.
Ti si bas fulio
Kao prvo, da iti malo pratis Sarajevo, znao bi da Stojcev nema pravo nastupa

da upola pratis Sarajevo ko on dobro bi bilo
ili Krste i Okic na krilima, Benko u vrhu, pa da se u slucaju X-a do neke 60te minute naprave neke rokade i izmjene u vrhu
Ti da bar malo pratis Sarajevo, znao bi da Krste na krilu ne moze igrati. Odnosno moze, ali je **** na toj poziciji
Isto tako bi znao da ce Bilbija poceti 100%

-
amypitar
-
Kontakt:
Ma sumnjam da bi Kleopatra,pogodila pocetni 11 protiv Zvijezde.

-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Jao da ih hocemo razvalit' ko SDA drzavu pa kakvo bi ludilo bilo protiv Borca to su price
@evander ma onaj lik je najsmjesniji na forumu ba,kad je skont'o da ''garo'' uopste nije uvredljiva rijec i da ga svi igraci zovu tako frajer se poklopio i nije pisao jedno 10 dana na temi..ignorisi te ba

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 25 feb 2015, 15:42
Za to sam ti odgovorio isti taj dan, poklopio sam se zbog tebe vala kako da ne

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Odgovorio jednom da nisam nesto upravu jer nemas sta drugo a poslije toga i ti i tvoj drug se ispalili kad ste skontali ili pitali nekog

na svakakve ljude naleti

Nego dobra ti formacija sa Stojcevom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Mirso1197
-
Kontakt:
Što se tiče dresova apsolutno i apsolutno samo HAAD! Domaća firma, dresovi jeftiniji a istog kvaliteta, nabavka 3 puta jednostavnija, ma sve sve ide klubu u korist.
Jedino što zamjeram jest prejednostavan dizajn... eh kad bi se taj Haad malo potrudio

BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
-
samozeljo1987
-
Kontakt:
Postao/la samozeljo1987 » 25 feb 2015, 15:56
Konzerva je napisao/la:moezete misliti avaz danas objavio Suzana mancic osvjezila vaginu da decko bude zadovoljan, a nisu ni rijeci spomenuli osvjezenju fk sarajevo budzeta i sta sve znaci ovaj klub o ugovoru izmedju TA i Fk sarajeva

sinoc gledam sport poslije dnevnika na bht u 19:30 i nigdje ni riječi o vašem ugovoru sa TA

-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
ili Krste i Okic na krilima, Benko u vrhu, pa da se u slucaju X-a do neke 60te minute naprave neke rokade i izmjene u vrhu
Ja bih samo Dulju i Okica po krilima a Benku u vrh. Znam ja da ti ne volis ove novajlije stavljati u prvoj utakmici od pocetka ali Benko je nesto sasvim drugo u odnosu na ono sto je prije dolazilo
I mozda mala dilema je koju dvojicu od trojice (Alispahic, Radovac, Bilbija) staviti, i ja bih odabrao isto kao i ti.
-
slobodnjak
-
Kontakt:
Postao/la slobodnjak » 25 feb 2015, 16:00
Čestitka na novim potezima uprave.Ako nitko drugi na sličan način ne odgovori u ligi,Sarajevo bi narednih sezona moglo postati Bosansko Dinamo po titulama...

-
obiteljskicovjek
-
Kontakt:
Postao/la obiteljskicovjek » 25 feb 2015, 16:02
samozeljo1987 je napisao/la:Konzerva je napisao/la:moezete misliti avaz danas objavio Suzana mancic osvjezila vaginu da decko bude zadovoljan, a nisu ni rijeci spomenuli osvjezenju fk sarajevo budzeta i sta sve znaci ovaj klub o ugovoru izmedju TA i Fk sarajeva

sinoc gledam sport poslije dnevnika na bht u 19:30 i nigdje ni riječi o vašem ugovoru sa TA

Ma ubleha kakav TA da je to istina bilo bi na dnevniku

Zadnja izmjena:
obiteljskicovjek, dana/u 25 feb 2015, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
MCMXLVI
-
Kontakt:
Sarajlijc@ Samo da znas da te nisam napao nego ti gresku ispravio, svako moze nekad pogrijesiti.
@Mirso, Nisam siguran da li to on uopste zna i uraditi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Evander
-
Kontakt:
Mirso1197 je napisao/la:Što se tiče dresova apsolutno i apsolutno samo HAAD! Domaća firma, dresovi jeftiniji a istog kvaliteta, nabavka 3 puta jednostavnija, ma sve sve ide klubu u korist.
Jedino što zamjeram jest prejednostavan dizajn... eh kad bi se taj Haad malo potrudio

Haj sve, ali reci istog kvaliteta

-
obiteljskicovjek
-
Kontakt:
Postao/la obiteljskicovjek » 25 feb 2015, 16:12
hilmo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ja bih samo Dulju i Okica po krilima a Benku u vrh. Znam ja da ti ne volis ove novajlije stavljati u prvoj utakmici od pocetka ali Benko je nesto sasvim drugo u odnosu na ono sto je prije dolazilo
I mozda mala dilema je koju dvojicu od trojice (Alispahic, Radovac, Bilbija) staviti, i ja bih odabrao isto kao i ti.
To je po meni sastav za Gradacac.Samo sto Cimirot ide na klupu znamo zbog cega,Bilbija u prvih 11. A spic Benko. I Velkoski na klupu. U drugom, zavisno od rezultata ima ko uci i napraviti ono sto trener zahtjeva.
Zadnja izmjena:
obiteljskicovjek, dana/u 25 feb 2015, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
amypitar
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ja kontam da ce Bilbija biti starter.Njega Kodro gotivi pravo.
-
Mirso1197
-
Kontakt:
Evander je napisao/la:Mirso1197 je napisao/la:Što se tiče dresova apsolutno i apsolutno samo HAAD! Domaća firma, dresovi jeftiniji a istog kvaliteta, nabavka 3 puta jednostavnija, ma sve sve ide klubu u korist.

Haj sve, ali reci istog kvaliteta

ma starac sve ti je to manje vise isto .. kad bi imali adidansa npr. mislis da bi nam davali dizajnerske dresove kao sto dobijaju Chelsea,Bayern i slični?
Vraga, dobijali bi onu default talasiku koju su dali i reprezentaciji..
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
-
SiouxLukavac
-
Kontakt:
Postao/la SiouxLukavac » 25 feb 2015, 16:15
Rustemović će igrati protiv Zvijezde u prvoj, zajedno sa Cimirotom ako bude 100% spreman.
Bandović
Kallasi Tatko Mihojević Puzigaća
Rustemović Cimirot
Alispahić Duljević
Benko Krste
-
BoskoAntic
-
Kontakt:
Postao/la BoskoAntic » 25 feb 2015, 16:20
Bandovic-Puzi-Tatko-Miha-Baric-Cimi-Rustemovic-Bilbija-Alispahic i Dulja krila-Benko spic.
U INAT SVIMA 1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.