Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Imam ja u PDF od I. Karabegovića.
- Donnie Darko
- Kontakt:
e ova specificno mi trebaAstren je napisao/la:Imam ja u PDF od I. Karabegovića.

http://mfmehanika.weebly.com/uploads/1/ ... .bihac.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; Ovo, ne ? 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
To je ta 

- Donnie Darko
- Kontakt:
hvala vam ljudine ste 

-
- Kontakt:
Isak je vrh od profesora ... Tako je dobar da sam ja išao na njegova predavanja mimo rasporeda 

Niste VI bili kod Avde na predavanjima, a ovaj sto traži zbirku ako ima nekog u Sarajevu ili ovdje studira neka ode u kopirnicu kod **** ma masinstvu i neka traži skriptu rjesenih zadataka iz kinematike, dzeno je to nekad davno radio, i meni je to bilo dovoljno da polozim
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Avdo je legenda, al promice mi otkako sam upisao faks al evo sad mi je on na Dinamici pa valjda ce bit kakvog hajra. 

Uz Doloceka(koji je u penziji) bio najveci gospodin na fakultetu.I jedan i drugi na predavanja dolazili samo s kredom u ruci.A ostali donesu papire i s njih prepisuju na predavanjima.MrWhite je napisao/la:Niste VI bili kod Avde na predavanjima, a ovaj sto traži zbirku ako ima nekog u Sarajevu ili ovdje studira neka ode u kopirnicu kod **** ma masinstvu i neka traži skriptu rjesenih zadataka iz kinematike, dzeno je to nekad davno radio, i meni je to bilo dovoljno da polozim
Bilo je kod Almira u kopirnici skripta sa uradjenim zadacima iz kinematike a i iz dinamike(negdje to imam u kutiji zastekano)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
A Avdo dodje i ne pita dokle je došao samo nastavi lekciju dalje, zao mi čovjeka ko brata rodjenog, i ja sam sačuvao te skripte možda zatrebaju nekad
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Oporavio se Avdo, predavat ce nam Dinamiku sad.
Bas mi je drago da se oporaviocala je napisao/la:Oporavio se Avdo, predavat ce nam Dinamiku sad.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Vid' mašinijade, ne zovete na
Avdo zaslužuje spomenik ispred fakulteta, najmanje, unikat, endem, mada sam pisao već o tome.

Avdo zaslužuje spomenik ispred fakulteta, najmanje, unikat, endem, mada sam pisao već o tome.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kljuno evo drugu godinu vec predaje Elastostatiku. 150 ponovaca na elasto ove godineSchwarz je napisao/la:Bas mi je drago da se oporaviocala je napisao/la:Oporavio se Avdo, predavat ce nam Dinamiku sad.Ima li Kljune na faxu, jel preuzeo neki predmet? Lik je masina za sve predmete

Nazalost jos uvijek nisam imao tu privilegiju da mi predaje gospodin Voloder pa se radujem dinamici k'o beba kinder jajetu.

Kljuno je na 1 godini handrio na statici.Imali dva kolokvija( greda i teziste) koja smo morali poloziti pa da bi tek mogli da izadjemo na ispit.Sto je najgore vecina raje nije mogla da polozi te kolokvije i dosta ih obnovilo godinu. A laksi bio ispit kod Avde nego ovi kolokviji kod Kljunecala je napisao/la:Kljuno evo drugu godinu vec predaje Elastostatiku. 150 ponovaca na elasto ove godineSchwarz je napisao/la:Bas mi je drago da se oporaviocala je napisao/la:Oporavio se Avdo, predavat ce nam Dinamiku sad.Ima li Kljune na faxu, jel preuzeo neki predmet? Lik je masina za sve predmete
![]()
Nazalost jos uvijek nisam imao tu privilegiju da mi predaje gospodin Voloder pa se radujem dinamici k'o beba kinder jajetu.

- Motokultivator
- Kontakt:
Koliko je precizan pa parkira dzip da jedva dodjes do stepanica faksabavarian_bk je napisao/la:Isak je vrh od profesora ... Tako je dobar da sam ja išao na njegova predavanja mimo rasporeda

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Haahah dobar je Isak, samo kad se sjetim njegove prakse dok je bio dekan, na zadnjim rokovima kome treba za uslov neka napiše u radu.. Samo vidis ljudi u nevjerici gledaju jedan drugog, ovi sa prve godine.
Sve znam tako da mi ne moras nista pricatiSchwarz je napisao/la:Kljuno je na 1 godini handrio na statici.Imali dva kolokvija( greda i teziste) koja smo morali poloziti pa da bi tek mogli da izadjemo na ispit.Sto je najgore vecina raje nije mogla da polozi te kolokvije i dosta ih obnovilo godinu. A laksi bio ispit kod Avde nego ovi kolokviji kod Kljunecala je napisao/la:Kljuno evo drugu godinu vec predaje Elastostatiku. 150 ponovaca na elasto ove godineSchwarz je napisao/la: Bas mi je drago da se oporavioIma li Kljune na faxu, jel preuzeo neki predmet? Lik je masina za sve predmete
![]()

I kod nas je u Tz sada izgleda izivljavanje na Statici, gerberi su kakvi se ne daju ni za graficke, sreca pa se prije rijesilo 

Mia San Mia
-
- Kontakt:
Re: Odg: Studiranje
Ne vozi više džipa , to možda dok je još dekan bio , pa vozao od fakulteta onog ... Sad je skroman pa voza Yarisa svogMotokultivator je napisao/la:Koliko je precizan pa parkira dzip da jedva dodjes do stepanica faksabavarian_bk je napisao/la:Isak je vrh od profesora ... Tako je dobar da sam ja išao na njegova predavanja mimo rasporeda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: QUARESMA 18<<< i 62 gosta.