Nakon DC idemo po nove bodove.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Al Neno je jak na Hayatu ispao, kao kad smo počeli profi tenis cilj nam je bio No.1 na svijetu...i cilj se nije promjenioVirtu4l je napisao/la:Dobar intervju sa Damirom na Klixu, kaže ne treba mi pomoć kad uđem u top 50, treba mi sad.
Ne radi mi ovaj link, izbacuje.Unofficialpage je napisao/la:Aldin počinje
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne radi nikomebhsport je napisao/la:Ne radi mi ovaj link, izbacuje.Unofficialpage je napisao/la:Aldin počinje
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel kome radi ili je do mene?
Zato je protiv Mirze servirao kao Karlović, danas ni blizu.shminka je napisao/la:Kakav je cirkusant ovaj Faruk, ovako je i protiv Damira odigrao
Naletit ce on Mirzi i obrisat ce Mirzan pod sa njim.Virtu4l je napisao/la:Zato je protiv Mirze servirao kao Karlović, danas ni blizu.shminka je napisao/la:Kakav je cirkusant ovaj Faruk, ovako je i protiv Damira odigrao
Rekoh ja, ono je tenisko Mlataralo iz Uzbekistana kojem se poklopio Mirzin umor i stosta da dobije finale Wroclawa i upadne u Top 100. Bravo, Aldine. Potvrda da ce ovo biti teniska godina BiH!esprit24 je napisao/la:Napisah ja neki dan da osvajaci turnira ispadaju u prvom kolu narednoga i @biki je rekao da bi aldin mogao napravit igranku rukfasu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.