Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 24 feb 2015, 22:59

Vise je Jovetic od Bonya zasluzio da igra u ovom dvomecu, Dzeko sasvim korektan veceras
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 24 feb 2015, 23:02

Smiješno kako ova ekipa ni nakon 4 godine u LP nije u stanju napraviti ozbiljniji iskorak, uprkos razbacivanju petrodolarima. Mislim istresti 25 miliona funti za ovog slučajnog prolaznika Bonya, koji se neće zadržati duže od Negreda ako i toliko, dok ti u odbrani puše na sve strane... Stvarno nema smisla.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 feb 2015, 23:03

Hombre je napisao/la:Smiješno kako ova ekipa ni nakon 4 godine u LP nije u stanju napraviti ozbiljniji iskorak, uprkos razbacivanju petrodolarima. Mislim istresti 25 miliona funti za ovog slučajnog prolaznika Bonya, koji se neće zadržati duže od Negreda ako i toliko, dok ti u odbrani puše na sve strane... Stvarno nema smisla.
Nije sramota izgubiti od Barcelone koja ima i skuplji i bolji tim. (i mnogo uigraniji i iskusniji)

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 24 feb 2015, 23:09

I don't have a problem with 4-4-2 really. But Fernando and Milner in the middle to start? Really??? Clichy starting and Kolarov not even on the bench.

And then no changes after 45 minutes at 2-0 and being thrashed?

And then takes Nasri off to bring Fernandino - who should have started? Our magic midfield 3 of Yaya/Nasri/Silva is already missing Yaya, so we voluntarily take Nasri off, just to make sure Silva has no chance.

Dzeko looks lively, so we take him off. And then we take Silva off to complete the master plan.

Utter genius.
:mrgreen:
#Salihović

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 feb 2015, 23:10

Zar vas ima jos sto citate taj bluemoon? Obicno smece od foruma.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 24 feb 2015, 23:13

SamoZeljo je napisao/la:
Hombre je napisao/la:Smiješno kako ova ekipa ni nakon 4 godine u LP nije u stanju napraviti ozbiljniji iskorak, uprkos razbacivanju petrodolarima. Mislim istresti 25 miliona funti za ovog slučajnog prolaznika Bonya, koji se neće zadržati duže od Negreda ako i toliko, dok ti u odbrani puše na sve strane... Stvarno nema smisla.
Nije sramota izgubiti od Barcelone koja ima i skuplji i bolji tim. (i mnogo uigraniji i iskusniji)
Pa nije... Ako si BATE Borisov ili Ludogorec. Ali ako si dvostruki osvajač Premier lige u zadnje 3 godine i među top 5 najbogatijih svjetskih klubova? Da im je vrh osmina finala? Daj me nemoj jeb*t.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 feb 2015, 23:17

Ma jednom kada nauče postaviti igru protiv Barce i proći će, ovako će biti samo patnja i lažna nada vjerovatno. Čuj sredinu ti čuvaju Milner i Fernando, čista glupost...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 feb 2015, 23:18

Hombre je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:
Pa nije... Ako si BATE Borisov ili Ludogorec. Ali ako si dvostruki osvajač Premier lige u zadnje 3 godine i među top 5 najbogatijih svjetskih klubova? Da im je vrh osmina finala? Daj me nemoj jeb*t.
To je jos uvijek zato sto City vec drugi put nalijece na Barcelonu, a obicno bude u grupi smrti.

Potrebno je osvojiti sto vise bodova pa biti u prvom ili drugom sesiru. Tek onda imas puno vise sanse da ne budes u grupi smrti i da do cetvrtfinala nemas tako jakog protivnika. City mora imati strpljenja.

@Faraon,
Ja sam svakako bio iznenadjen zasto Milner a ne Fernandinho. Ostatak postave je manje vise bio za ocekivati.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 feb 2015, 23:22

Bony u skladu sa istoimenim sokom :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 feb 2015, 23:27

majko draga, kakvi smradovi su tamo na Bluemoonu, pa to stvarno nigdje nisam vidio :roll:

neki forumaš napisao da nikad neće bit' veliki poput Liverpoola i Man Utd, banovaše ga! o Bože, pa to se usudi banovat' lika jer je rekao istinu, kao, Man City će nekad bit' velikan kao Liverpool ili Man Utd :urnebes:

mene su također banovali kad sam im objasnio par stvari u vezi Edina, rekao da ga ne cijene dovoljno, da budu zahvalni, jer da nije njega bilo, ne bi vidjeli skoro niti jednu titulu, da se sjete vremena prije šeika i da vide gdje su bili, zapali qrcu za uši, tako da cijene igrače koje sad imaju (ne moraju ih gotivit', al' pljuvat' i tako to, nikako)

Bog te, pa to je umislilo da je nekakav velikan, ne smiješ ništa realno reći, odmah ban, moraš samo hvalospjeve iznosit' tamo, pichka im materina arogantna!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 feb 2015, 23:31

Mah, ufurani debili misle da su svu pamet svijeta pohvatali.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 24 feb 2015, 23:31

Chinaglia je napisao/la:majko draga, kakvi smradovi su tamo na Bluemoonu, pa to stvarno nigdje nisam vidio :roll:

neki forumaš napisao da nikad neće bit' veliki poput Liverpoola i Man Utd, banovaše ga! o Bože, pa to se usudi banovat' lika jer je rekao istinu, kao, Man City će nekad bit' velikan kao Liverpool ili Man Utd :urnebes:

mene su također banovali kad sam im objasnio par stvari u vezi Edina, rekao da ga ne cijene dovoljno, da budu zahvalni, jer da nije njega bilo, ne bi vidjeli skoro niti jednu titulu, da se sjete vremena prije šeika i da vide gdje su bili, zapali qrcu za uši, tako da cijene igrače koje sad imaju (ne moraju ih gotivit', al' pljuvat' i tako to, nikako)

Bog te, pa to je umislilo da je nekakav velikan, ne smiješ ništa realno reći, odmah ban, moraš samo hvalospjeve iznosit' tamo, pichka im materina arogantna!
kaže jedan večeras da Hart nije odbranio penal nego Messi namjerno promašio pošto će na ljeto u City :rol:
#Salihović

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 feb 2015, 23:34

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vise je Jovetic od Bonya zasluzio da igra u ovom dvomecu, Dzeko sasvim korektan veceras
On nije ni prijavljen za LP

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 24 feb 2015, 23:38

zgembo89 je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vise je Jovetic od Bonya zasluzio da igra u ovom dvomecu, Dzeko sasvim korektan veceras
On nije ni prijavljen za LP
Znam zato sam i spomenuo
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 24 feb 2015, 23:39

Dzeko odlican veceras, vidi se da ima zelju za igrom (nakon dugo vremena).
Trebao bi Pellegrini probati sa Lampardom u uzvratu, makar da dobije pola sata.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 feb 2015, 23:40

Na te forume dolazi samo ekipa sa istoka, Indonezija, Malezija, Filipini i slicni, ljudi koji nikad nisu bili na utakmici te ekipe, eventualno svake druge godine kad ih pocaste na ljetnim pripremama, slicno je i kod nas kad se djeca uzive da su dio neke ekipe, samo oni nazalost nikad ne pogledaju toliko voljeni klub uzivo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 feb 2015, 23:42

Pivopija je napisao/la:Na te forume dolazi samo ekipa sa istoka, Indonezija, Malezija, Filipini i slicni, ljudi koji nikad nisu bili na utakmici te ekipe, eventualno svake druge godine kad ih pocaste na ljetnim pripremama, slicno je i kod nas kad se djeca uzive da se dio neke ekipe, samo oni nazalost nikad ne pogledaju toliko voljeni klub uzivo.
:lol: :clap: :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 feb 2015, 23:43

Pivopija je napisao/la:Na te forume dolazi samo ekipa sa istoka, Indonezija, Malezija, Filipini i slicni, ljudi koji nikad nisu bili na utakmici te ekipe, eventualno svake druge godine kad ih pocaste na ljetnim pripremama, slicno je i kod nas kad se djeca uzive da su dio neke ekipe, samo oni nazalost nikad ne pogledaju toliko voljeni klub uzivo.
Najbolje opisano. Bravo. :clap:

Englezi su tu manjina. :mrgreen:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 24 feb 2015, 23:48

Bogami, ja se večeras fino ismijah na tom forumu, ima likova za koje je harishp veličina.
#Salihović

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 24 feb 2015, 23:48

Pivopija je napisao/la:Na te forume dolazi samo ekipa sa istoka, Indonezija, Malezija, Filipini i slicni, ljudi koji nikad nisu bili na utakmici te ekipe, eventualno svake druge godine kad ih pocaste na ljetnim pripremama, slicno je i kod nas kad se djeca uzive da su dio neke ekipe, samo oni nazalost nikad ne pogledaju toliko voljeni klub uzivo.
:thumbup:
Isto kao i na FB stranicama velikih klubova, najmanje komentara iz zemlje iz koje dolazi klub.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.