Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Vise je Jovetic od Bonya zasluzio da igra u ovom dvomecu, Dzeko sasvim korektan veceras
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Smiješno kako ova ekipa ni nakon 4 godine u LP nije u stanju napraviti ozbiljniji iskorak, uprkos razbacivanju petrodolarima. Mislim istresti 25 miliona funti za ovog slučajnog prolaznika Bonya, koji se neće zadržati duže od Negreda ako i toliko, dok ti u odbrani puše na sve strane... Stvarno nema smisla.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Nije sramota izgubiti od Barcelone koja ima i skuplji i bolji tim. (i mnogo uigraniji i iskusniji)Hombre je napisao/la:Smiješno kako ova ekipa ni nakon 4 godine u LP nije u stanju napraviti ozbiljniji iskorak, uprkos razbacivanju petrodolarima. Mislim istresti 25 miliona funti za ovog slučajnog prolaznika Bonya, koji se neće zadržati duže od Negreda ako i toliko, dok ti u odbrani puše na sve strane... Stvarno nema smisla.
I don't have a problem with 4-4-2 really. But Fernando and Milner in the middle to start? Really??? Clichy starting and Kolarov not even on the bench.
And then no changes after 45 minutes at 2-0 and being thrashed?
And then takes Nasri off to bring Fernandino - who should have started? Our magic midfield 3 of Yaya/Nasri/Silva is already missing Yaya, so we voluntarily take Nasri off, just to make sure Silva has no chance.
Dzeko looks lively, so we take him off. And then we take Silva off to complete the master plan.
Utter genius.

#Salihović
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar vas ima jos sto citate taj bluemoon? Obicno smece od foruma.
Pa nije... Ako si BATE Borisov ili Ludogorec. Ali ako si dvostruki osvajač Premier lige u zadnje 3 godine i među top 5 najbogatijih svjetskih klubova? Da im je vrh osmina finala? Daj me nemoj jeb*t.SamoZeljo je napisao/la:Nije sramota izgubiti od Barcelone koja ima i skuplji i bolji tim. (i mnogo uigraniji i iskusniji)Hombre je napisao/la:Smiješno kako ova ekipa ni nakon 4 godine u LP nije u stanju napraviti ozbiljniji iskorak, uprkos razbacivanju petrodolarima. Mislim istresti 25 miliona funti za ovog slučajnog prolaznika Bonya, koji se neće zadržati duže od Negreda ako i toliko, dok ti u odbrani puše na sve strane... Stvarno nema smisla.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Ma jednom kada nauče postaviti igru protiv Barce i proći će, ovako će biti samo patnja i lažna nada vjerovatno. Čuj sredinu ti čuvaju Milner i Fernando, čista glupost...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
To je jos uvijek zato sto City vec drugi put nalijece na Barcelonu, a obicno bude u grupi smrti.Hombre je napisao/la:Pa nije... Ako si BATE Borisov ili Ludogorec. Ali ako si dvostruki osvajač Premier lige u zadnje 3 godine i među top 5 najbogatijih svjetskih klubova? Da im je vrh osmina finala? Daj me nemoj jeb*t.SamoZeljo je napisao/la:Nije sramota izgubiti od Barcelone koja ima i skuplji i bolji tim. (i mnogo uigraniji i iskusniji)Hombre je napisao/la:Smiješno kako ova ekipa ni nakon 4 godine u LP nije u stanju napraviti ozbiljniji iskorak, uprkos razbacivanju petrodolarima. Mislim istresti 25 miliona funti za ovog slučajnog prolaznika Bonya, koji se neće zadržati duže od Negreda ako i toliko, dok ti u odbrani puše na sve strane... Stvarno nema smisla.
Potrebno je osvojiti sto vise bodova pa biti u prvom ili drugom sesiru. Tek onda imas puno vise sanse da ne budes u grupi smrti i da do cetvrtfinala nemas tako jakog protivnika. City mora imati strpljenja.
@Faraon,
Ja sam svakako bio iznenadjen zasto Milner a ne Fernandinho. Ostatak postave je manje vise bio za ocekivati.
Bony u skladu sa istoimenim sokom 

majko draga, kakvi smradovi su tamo na Bluemoonu, pa to stvarno nigdje nisam vidio
neki forumaš napisao da nikad neće bit' veliki poput Liverpoola i Man Utd, banovaše ga! o Bože, pa to se usudi banovat' lika jer je rekao istinu, kao, Man City će nekad bit' velikan kao Liverpool ili Man Utd
mene su također banovali kad sam im objasnio par stvari u vezi Edina, rekao da ga ne cijene dovoljno, da budu zahvalni, jer da nije njega bilo, ne bi vidjeli skoro niti jednu titulu, da se sjete vremena prije šeika i da vide gdje su bili, zapali qrcu za uši, tako da cijene igrače koje sad imaju (ne moraju ih gotivit', al' pljuvat' i tako to, nikako)
Bog te, pa to je umislilo da je nekakav velikan, ne smiješ ništa realno reći, odmah ban, moraš samo hvalospjeve iznosit' tamo, pichka im materina arogantna!

neki forumaš napisao da nikad neće bit' veliki poput Liverpoola i Man Utd, banovaše ga! o Bože, pa to se usudi banovat' lika jer je rekao istinu, kao, Man City će nekad bit' velikan kao Liverpool ili Man Utd

mene su također banovali kad sam im objasnio par stvari u vezi Edina, rekao da ga ne cijene dovoljno, da budu zahvalni, jer da nije njega bilo, ne bi vidjeli skoro niti jednu titulu, da se sjete vremena prije šeika i da vide gdje su bili, zapali qrcu za uši, tako da cijene igrače koje sad imaju (ne moraju ih gotivit', al' pljuvat' i tako to, nikako)
Bog te, pa to je umislilo da je nekakav velikan, ne smiješ ništa realno reći, odmah ban, moraš samo hvalospjeve iznosit' tamo, pichka im materina arogantna!
Mah, ufurani debili misle da su svu pamet svijeta pohvatali.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kaže jedan večeras da Hart nije odbranio penal nego Messi namjerno promašio pošto će na ljeto u CityChinaglia je napisao/la:majko draga, kakvi smradovi su tamo na Bluemoonu, pa to stvarno nigdje nisam vidio![]()

#Salihović
On nije ni prijavljen za LPFk_zeljo_1921 je napisao/la:Vise je Jovetic od Bonya zasluzio da igra u ovom dvomecu, Dzeko sasvim korektan veceras
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Znam zato sam i spomenuozgembo89 je napisao/la:On nije ni prijavljen za LPFk_zeljo_1921 je napisao/la:Vise je Jovetic od Bonya zasluzio da igra u ovom dvomecu, Dzeko sasvim korektan veceras
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dzeko odlican veceras, vidi se da ima zelju za igrom (nakon dugo vremena).
Trebao bi Pellegrini probati sa Lampardom u uzvratu, makar da dobije pola sata.
Trebao bi Pellegrini probati sa Lampardom u uzvratu, makar da dobije pola sata.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Na te forume dolazi samo ekipa sa istoka, Indonezija, Malezija, Filipini i slicni, ljudi koji nikad nisu bili na utakmici te ekipe, eventualno svake druge godine kad ih pocaste na ljetnim pripremama, slicno je i kod nas kad se djeca uzive da su dio neke ekipe, samo oni nazalost nikad ne pogledaju toliko voljeni klub uzivo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pivopija je napisao/la:Na te forume dolazi samo ekipa sa istoka, Indonezija, Malezija, Filipini i slicni, ljudi koji nikad nisu bili na utakmici te ekipe, eventualno svake druge godine kad ih pocaste na ljetnim pripremama, slicno je i kod nas kad se djeca uzive da se dio neke ekipe, samo oni nazalost nikad ne pogledaju toliko voljeni klub uzivo.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Najbolje opisano. Bravo.Pivopija je napisao/la:Na te forume dolazi samo ekipa sa istoka, Indonezija, Malezija, Filipini i slicni, ljudi koji nikad nisu bili na utakmici te ekipe, eventualno svake druge godine kad ih pocaste na ljetnim pripremama, slicno je i kod nas kad se djeca uzive da su dio neke ekipe, samo oni nazalost nikad ne pogledaju toliko voljeni klub uzivo.

Englezi su tu manjina.

Bogami, ja se večeras fino ismijah na tom forumu, ima likova za koje je harishp veličina.
#Salihović
Pivopija je napisao/la:Na te forume dolazi samo ekipa sa istoka, Indonezija, Malezija, Filipini i slicni, ljudi koji nikad nisu bili na utakmici te ekipe, eventualno svake druge godine kad ih pocaste na ljetnim pripremama, slicno je i kod nas kad se djeca uzive da su dio neke ekipe, samo oni nazalost nikad ne pogledaju toliko voljeni klub uzivo.

Isto kao i na FB stranicama velikih klubova, najmanje komentara iz zemlje iz koje dolazi klub.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.