Jedno je sigurno na tribini ce biti igrankaagalo je napisao/la:u kaknju cemo se uigrat.0 3 i kuca.

Jedno je sigurno na tribini ce biti igrankaagalo je napisao/la:u kaknju cemo se uigrat.0 3 i kuca.
Jel' prodavnica mjesovitog zeljeza?agalo je napisao/la:ne znaju ljudi gdje je admir sta je kako je.evo jedna inf i o njemu.znaci u poljicu je radi ima najvecu prodavnicu u selo
Nek te Zlaja zaposli kao "strucni dopisnik" na svom portalu,,,mislim da bi povecao posjecenost sajta barem za 300%agalo je napisao/la:ja jesam sa informacijama u to nema sumnje.meni je Bog dao,a hvala Mu na tome da brzo upijam,pamtim,a tesko zaboravljam.znaci mene uvijek iamte na raspolaganju kada je radnicki u pitanju i lukavac.spremam sam s vama podijeliti informacije koje ce donijeti dobro,a nisam spreman da dijelim informacije koje ce unijeti nemir,destrukciju,rujanje iznutra.hvala
Slažem se. Svi će se morati boriti za prvu postavu, a samim tim imaćemo i jaku klupu.samolukavac je napisao/la:Strasnu ekipu imamo, prejaki smo na svim pozicijama, po dva kvalitena igraca na svakoj, sad vec kazem u prvoj polusezoni imali smo niz od 14 utakmica koje nismo izgubili, sad u drugom dijelu na svih 15 necemo izgubiti, bicemo nesto poput Bayerna, gazit cemo redom i kuci i u gostima...
amin i hvala...potrudit cemo se aBd pa da onda imamo osim vas jos jednu grupu vrijednu spomena na kantonu....vama vise nemam sta pozeljeti jer vec dosezete vrhunac jos samo eto da dragi Allah na pravi put izvede tu saciccu kjafira iz vaseg grada sto navijaju za ove iz sehera...mada su oni totalno nebitni jer nema tu ni 50 tak nevjernikaagalo je napisao/la:aBd da se i fukare konsoliduju tuzla zasluzuje vise od prosjecne grupice.da vam Allah pomogne u istrebljenju komunizma i uredjenju tribine.amin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.