je li nas covjek(region) ili stranacsuper je napisao/la:imamo jednog od njih koji je spreman odmah uloziti preko 5 milFormat je napisao/la:Kakvih 5miliona,ne mozes pofatat ove skrivene ku... Palce cc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
51%--------49%
Pa daj pogurajte statut ako je on prepreka da pare dodjusuper je napisao/la:imamo jednog od njih koji je spreman odmah uloziti preko 5 milFormat je napisao/la:Kakvih 5miliona,ne mozes pofatat ove skrivene ku... Palce cc
- champions1921
Hajmo jednom pustiti da se nešto desi pa onda pisati.. Koliko se samo najavljivalo u pauzi što se igračkog kadra tiče pa na kraju nam fali više nego što je falilo jesenas.. Najave rušenja servera i slično su djelimično i odgovorne za loše raspoloženje jer se raja posle neostvarenih bombastičnih najava razočara i onda počne kritikovanje i po kome treba i po kome ne treba.. Pričati o milionima dok još statut nije ni usvojen je poprilično neodgovorno..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 24 feb 2015, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Super da li ce samo taj jedan uloziti toliko ili ce pored njega biti jos ulagaca?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
pa cim neko ulozi abd preko 5 milona odmah ja mislim da zasluzuje da srusi acin server,uz svo duzno postovanje prema portalu i nasem aci 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Prijatelju je li ovo lozis raju ili ima nesto sto neces da mi kazes ...super je napisao/la:pa cim neko ulozi abd preko 5 milona odmah ja mislim da zasluzuje da srusi acin server,uz svo duzno postovanje prema portalu i nasem aci
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ništa više ne vjerujem dok se ne desi zaista 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Ne kontam cemu to nagadjanje prije skupstine, krajnje neozbiljno mahalanje i nagadjanje
ma znas ga da sigurno ne lozitm8782 je napisao/la:Prijatelju je li ovo lozis raju ili ima nesto sto neces da mi kazes ...super je napisao/la:pa cim neko ulozi abd preko 5 milona odmah ja mislim da zasluzuje da srusi acin server,uz svo duzno postovanje prema portalu i nasem aci

51%--------49%
- super
- Kontakt:
ko hoce nek vjeruje ja sam vam dao provjeren info pa vi ako vam se vijest svidja dobro jest ,ako ne vjerujete preskocite i to je to
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
I ako se nesto desi neka ide polajko,nemoj da bude da ulozi ovo,ono,40igraca,fol provjerenih itd,vjerujem prije svega u Odovica i upravu trenutnu s pare ako dodju bice fino
Zeljeznicar! 1921 !
@super malo razbija monotoniju, svakakvih prica ima ali aBd u sljedeču srijedu će biti puno toga jasnije...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Bitno je da se nesto desava
Zeljeznicar! 1921 !
Nisam ja rekao da ne vjerujem tebi, ti imaš moje povjerenjesuper je napisao/la:ko hoce nek vjeruje ja sam vam dao provjeren info pa vi ako vam se vijest svidja dobro jest ,ako ne vjerujete preskocite i to je to

Nego ja više ne vjerujem tim ulagačima i igračima tok ih ne vidim na Grbavici

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Nije uopće bitno vjeruje li ti neko ili ne.. Fazon je što je neodgovorno pisati po forumu takve stvari.. Znamo mi da ti raspolažeš informacijama iz kluba samo je nekad pametnije sačekati da se nešto realizira pa onda diskutovati o tome, pogotovo kada su ovakve osjetljive stvari u pitanju.. Nemam ja ništa protiv tebe samo nekad najave mogu biti kontraproduktivne..super je napisao/la:ko hoce nek vjeruje ja sam vam dao provjeren info pa vi ako vam se vijest svidja dobro jest ,ako ne vjerujete preskocite i to je to
BUDI ŽELJO !!!
- corleone87
- Kontakt:
champions1921 je napisao/la:Nije uopće bitno vjeruje li ti neko ili ne.. Fazon je što je neodgovorno pisati po forumu takve stvari.. Znamo mi da ti raspolažeš informacijama iz kluba samo je nekad pametnije sačekati da se nešto realizira pa onda diskutovati o tome, pogotovo kada su ovakve osjetljive stvari u pitanju.. Nemam ja ništa protiv tebe samo nekad najave mogu biti kontraproduktivne..super je napisao/la:ko hoce nek vjeruje ja sam vam dao provjeren info pa vi ako vam se vijest svidja dobro jest ,ako ne vjerujete preskocite i to je to

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- super
- Kontakt:
za turkish airlines se znalo pola godine prije potpisa ugovora pa nije palo u vodu,ovo su ozbiljne stvari da bi jedan forum srusio nesto,covjek ne ulaze da baci svoje pare nego hoce da kroz evropska takmicenja i prodaju igraca isto tako zaradi,ko bi vama ugodio majko draga....odoh cujemo se za nekih mjesec-dva....pozzz nemam ja zivaca za ovo,uzimam godisnjichampions1921 je napisao/la:Nije uopće bitno vjeruje li ti neko ili ne.. Fazon je što je neodgovorno pisati po forumu takve stvari.. Znamo mi da ti raspolažeš informacijama iz kluba samo je nekad pametnije sačekati da se nešto realizira pa onda diskutovati o tome, pogotovo kada su ovakve osjetljive stvari u pitanju.. Nemam ja ništa protiv tebe samo nekad najave mogu biti kontraproduktivne..super je napisao/la:ko hoce nek vjeruje ja sam vam dao provjeren info pa vi ako vam se vijest svidja dobro jest ,ako ne vjerujete preskocite i to je to
neka te nemoj da ti grupica negativaca iznervira samo ti nama posalji poneki pp Boga tisuper je napisao/la:za turkish airlines se znalo pola godine prije potpisa ugovora pa nije palo u vodu,ovo su ozbiljne stvari da bi jedan forum srusio nesto,covjek ne ulaze da baci svoje pare nego hoce da kroz evropska takmicenja i prodaju igraca isto tako zaradi,ko bi vama ugodio majko draga....odoh cujemo se za nekih mjesec-dva....pozzz nemam ja zivaca za ovo,uzimam godisnjichampions1921 je napisao/la:Nije uopće bitno vjeruje li ti neko ili ne.. Fazon je što je neodgovorno pisati po forumu takve stvari.. Znamo mi da ti raspolažeš informacijama iz kluba samo je nekad pametnije sačekati da se nešto realizira pa onda diskutovati o tome, pogotovo kada su ovakve osjetljive stvari u pitanju.. Nemam ja ništa protiv tebe samo nekad najave mogu biti kontraproduktivne..super je napisao/la:ko hoce nek vjeruje ja sam vam dao provjeren info pa vi ako vam se vijest svidja dobro jest ,ako ne vjerujete preskocite i to je to
51%--------49%
Joj nema mi veće šuplje nego ovo "nije to za foruma"corleone87 je napisao/la:champions1921 je napisao/la:Nije uopće bitno vjeruje li ti neko ili ne.. Fazon je što je neodgovorno pisati po forumu takve stvari.. Znamo mi da ti raspolažeš informacijama iz kluba samo je nekad pametnije sačekati da se nešto realizira pa onda diskutovati o tome, pogotovo kada su ovakve osjetljive stvari u pitanju.. Nemam ja ništa protiv tebe samo nekad najave mogu biti kontraproduktivne..super je napisao/la:ko hoce nek vjeruje ja sam vam dao provjeren info pa vi ako vam se vijest svidja dobro jest ,ako ne vjerujete preskocite i to je to
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Slazem se.Ne mora se o svemu odmah na forumu.Uredu kad je prica za neke igrace koji bi mogli doci ali ipak ovo je mnogo krupnija stvara od toga i ne prilici sad da se o tome polemise prije konacne odluke..

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
I za tog nekog koji ce skrsiti milione u klub se zna odavno, razlika izmedju Turkisha i tog nekog je sto je ovo prvo zvanicno zavrseno, dok je ovo drugo jos u fazi spekulacija i nagadjanja. Niko jos ne zna sta predvidja statut, ako bude 49%-51% ja mislim da mi te milione nikada necemo vidjeti, neka sitna ulaganja dasuper je napisao/la:za turkish airlines se znalo pola godine prije potpisa ugovora pa nije palo u vodu,ovo su ozbiljne stvari da bi jedan forum srusio nesto,covjek ne ulaze da baci svoje pare nego hoce da kroz evropska takmicenja i prodaju igraca isto tako zaradi,ko bi vama ugodio majko draga....odoh cujemo se za nekih mjesec-dva....pozzz nemam ja zivaca za ovo,uzimam godisnjichampions1921 je napisao/la:Nije uopće bitno vjeruje li ti neko ili ne.. Fazon je što je neodgovorno pisati po forumu takve stvari.. Znamo mi da ti raspolažeš informacijama iz kluba samo je nekad pametnije sačekati da se nešto realizira pa onda diskutovati o tome, pogotovo kada su ovakve osjetljive stvari u pitanju.. Nemam ja ništa protiv tebe samo nekad najave mogu biti kontraproduktivne..super je napisao/la:ko hoce nek vjeruje ja sam vam dao provjeren info pa vi ako vam se vijest svidja dobro jest ,ako ne vjerujete preskocite i to je to