Iznadprosjecna partija rekao bih, uz Kepeca i Silvu najbolji na terenu. Steta sto su samo njih trojica danas igrali, inace ne bi zijanili ovu tekmu.
Btw. pretcao 8.5 km za 68 minuta. Ne pamtim kad je ovoliko pretrcao.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma večeras niko od igrača Citya nije odigrao odlično ali da je Džeko bio jedan od boljih, jeste sigurno.muhamedkonjic je napisao/la:Hahaha ma pozitivan sam ja ali da je odlicno odigrao nije bas, nije jos u formi vidi se malo je trom treba mu utakmica da se vrati u takmicarsku formu, a Clichy katastrofa bas a ovaj Alba zjedno sa Pedrom i Busquets su mi najodvratnji igraci na svijetu fujFaraonTM je napisao/la:Aaaaaaaaajmo biti pozitivnimuhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Clichy maestralan večeras
Alba fuj
ta sansa im je oko 1%FaraonTM je napisao/la:Izvadi ih Joe večeras, njemu se mogu zahvaliti zato što imaju neke šanse pred revanš na Camp Nou
Ma dobro ako zabiju jedan gol tamo može svašta biti. Ukoliko izvede ovakvu postavu Kolarov umjesto bolida Clichya, Milner na krilo i Yaya na svoju poziciju mogu se ganjati pa šta im Bog dadne...STEVIE je napisao/la:ta sansa im je oko 1%FaraonTM je napisao/la:Izvadi ih Joe večeras, njemu se mogu zahvaliti zato što imaju neke šanse pred revanš na Camp Noujos se onaj hajvan raduje nakon penala kao da je osvojio SP..
+1Virtu4l je napisao/la:Eto sad imamo dva objektivcaNerminovic je napisao/la:Bravo, barem jedan objektivan post.muhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Tako oni svako malo pisu, veoma razmazeni navijaci.BozePetra je napisao/la:Na Bluemoonu totalno razočarani Bonyem, evo jedan od komentara:
Bony looked like a man who never played before
Ma kakav Bony, treba da se desi čudo pa da on ugrozi Džeku. Bliži je Džeko Agueru, nego Bony Džeki.BozePetra je napisao/la:Na Bluemoonu totalno razočarani Bonyem, evo jedan od komentara:
ima guzove ko Sandra Afrika šta je ono onakoBozePetra je napisao/la:Na Bluemoonu totalno razočarani Bonyem, evo jedan od komentara:
Trenutno korisnika/ca: General505 i 8 gostiju.