Veceras

NASRI

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
je, nije JovetićAlipasino je napisao/la:Jesam reko pa za ono malo igre u Barci nanio je ogromne probleme Barci.Pelegrini ti si covjek fini.Stanite ba jel prijavljen za ligu sampiona.
Goalgetter je napisao/la:TEAM NEWS @MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernando, Milner, Nasri, Silva, Dzeko, Aguero
Evo da ja pokupim mustuluk
ClichyGoalgetter je napisao/la:TEAM NEWS @MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernando, Milner, Nasri, Silva, Dzeko, Aguero
Evo da ja pokupim mustuluk
jašta nego prijavljenAlipasino je napisao/la:Jesam reko pa za ono malo igre u Barci nanio je ogromne probleme Barci.Pelegrini ti si covjek fini.Stanite ba jel prijavljen za ligu sampiona.
Samo su fudbalske analfabete mogle tvrditi suprotno.Hombre je napisao/la:Nakon sinoćnje izvedbe, on je sigurniji da će početi utakmicu protiv Barcelone nego Silva i Aguero zajedno.
Ta tvrdnja ce biti netacna za nekih sat i po, dvaVirtu4l je napisao/la: Mislim da je Barca jedini klub od ovih velikana kojem nije zabio.
mirzatele je napisao/la:Ta tvrdnja ce biti netacna za nekih sat i po, dvaVirtu4l je napisao/la: Mislim da je Barca jedini klub od ovih velikana kojem nije zabio.
Pa gdje si ti momciluko nema te dugo na forumu...HariTz je napisao/la: Davno sam ja to rekao, zaslužio si jedno pivo momčino