Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 23 feb 2015, 14:15

slika
:clap:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 23 feb 2015, 15:48

keno94 je napisao/la:slika
:clap:
:tokralju:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 23 feb 2015, 22:52

Jel ima ko informaciju koliko ce Lucas niti odsutan ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 24 feb 2015, 14:27

Povrijedio se Demba i propusta utakmicu u četvrtak.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 24 feb 2015, 15:12

Suki46 je napisao/la:Jel ima ko informaciju koliko ce Lucas niti odsutan ?
Govorilo se da ce biti odsutan najmanje mjesec dana. Tacan datum povratka ne znam.
Evo i Demba je povrijedjen, trebalo bi olaksati prolaz u sljedeci krug.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 24 feb 2015, 16:19

Naletih na zanimljiv podatak:
In the two seasons Rodgers has overseen the side, Liverpool have played 58 games before 31 December, winning 26 but losing 18. Their record from 1 January to the end reads 44 matches, 29 wins and only four defeats. Three of those were against United, West Bromwich Albion and Southampton in his first season. They are a team who tend to find their rhythm late. As the manager stated on Sunday, the run-indoes not hold too many fears.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 feb 2015, 17:32

keno94 je napisao/la:Naletih na zanimljiv podatak:
In the two seasons Rodgers has overseen the side, Liverpool have played 58 games before 31 December, winning 26 but losing 18. Their record from 1 January to the end reads 44 matches, 29 wins and only four defeats. Three of those were against United, West Bromwich Albion and Southampton in his first season. They are a team who tend to find their rhythm late. As the manager stated on Sunday, the run-indoes not hold too many fears.
Paradajz je napisao/la:Da bi on bio vrhunski trener, moraju neke stvari da se isprave, prva je ocigledno transfer politika, za koju opet nije on celokupno kriv, ali ima veliki udeo svakako, a druga je fizicka i kondiciona sprema tima, koja je verovatno medju losijim u ligi. Treca je veliki zalet. Ocigledno mu treba puno da bi pripremio ekipu, i to je slucaj gotovo u poslednjih pet sezona kada je vodio timove, uvek u drugoj polusezoni, pogotovo mart-april, timovi pokazuju strasne uspone forme.
Ono o cemu sam pricao.
I ja sam cak ubedjen, da mi do kraja sezone verovatno ne mozemo imati vise od dva poraza, od Plavaca jedan, i ocekujem od Arsenala, jer su nam uvek oni najneugodniji, pogotovo sto igramo na Emiratima.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 24 feb 2015, 18:27

Ja to malo drugacije gledam. Brendanu treba vremena da uspostavi tim. Uglavnom standardnih 11 plus par igraca sa klupe. Zato mu je i trebalo dosta vremena u prvoj sezoni da postigne bolje rezultate. Prosle sezone je i pocetak bio dosta dobar. Ne bas sjajan, ali dosta dobar i stalno smo bili u vrhu. Mnogi su to pripisivali Suarezu, ali ja mislim da je to zbog toga sto je ekipa ostala netaknuta u ljetnom prelaznom roku. Tokom cijele sezone, BR se oslanjao na igrace koje je imao od ranije. Jedino je Sakho imao nesto vecu ulogu, te Simon koji je bio jedina opcija. Ova sezona je dosta drugacija zbog odlaska Suareza, povrede Daniela i td. Po meni glavni problem je bio taj sto je BR morao ponovo prilagodjavati sistem. Vjerujem da ce Liverpool sljedece sezone biti ponovo u samom vrhu EPL ako na.ljeto ne bude bitnih odlazaka. Osim sto BR-ovim ekipama treba veci zalet, treba mu i stabilnost. Njegov veliki kvalitet je razvoj igraca koji su mu na raspolaganju. Vidimo ogroman napredak kod mladih igraca, a bgm i starijih. Skrtel je, recimo, od promjene formacije postao jedan od najboljih defanzivaca, kao i Simon. Mislim da od tad nisu napravili nijednu gresku. Mislim da imamo.ogromne sanse da zavrsimo u top4. Konkurenti kiksaju u ovom periodu u kojem smo mi najjaci.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 feb 2015, 19:13

Pa zato nam je prosla sezona i bila jedna od najjacih u protekloj dekadi, upravo zbog cinjenice da tim nije bitnije menjan, tj kostur tima, i to je tacno u potpunosti.
Ali opet, mi nismo igrali toliko dobro u prvoj polusezoni, u poredjenju sa drugom, i takodje je i ovo tacno, tematika oko "zaleta" ekipe i ritma u toku sezone.

Od bitnijih igraca sledece sezone ne bi trebalo da izgubimo nikog i kostur bi trebao da se zadrzi, i da se isti upotpuni nekim igracima koji ce unaprediti pozicije, a na kojima trenutno drugi igraci slabijeg kvaliteta imaju ulogu.

Naravno Stivi odlazi, ali sa tim smo se vec pomirili, a i Rogers, te ga vrlo lagano sklanja iz price, ali ne sasvim naravno.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 feb 2015, 19:18

Nikad mi nismo briljirali sa Rodgersom pocetkom sezone, uvijek bi se pocetkom decembra ekipa pocela dizati i onda nakon boxing daya bi eksplodirala.
Istina je da smo mi u ljetnom prelaznom roku pravili radikalne promjene ali varijacije u igri su vise nego ogromne. U septembru te i ekipa koju vodi Safet Susic moze dobiti dok u februaru si ekipa sa najboljom formom u Europi :?

Mozda nas naredne sezone zaobidju povrede pa i u dijelu do decembra osvojimo koji bod vise :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 25 feb 2015, 10:31

slika
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 25 feb 2015, 11:51

Mark Clattenburg sudi u nedjelju protiv Citya. Kada smo ih raznijeli na Anfieldu 3-2 sudio je Clattenburg, dao je Hendi crveni u 93. minuti, što je Brendan prokomentarisao kao razlog za gubitak titule.
At the end of the storm there's a golden sky..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 feb 2015, 11:58

EDO299 je napisao/la:Mark Clattenburg sudi u nedjelju protiv Citya. Kada smo ih raznijeli na Anfieldu 3-2 sudio je Clattenburg, dao je Hendi crveni u 93. minuti, što je Brendan prokomentarisao kao razlog za gubitak titule.
Za onaj start bi mu i Rizo dao crveni :mrgreen:

A ima jos do City-a da se prvo zavrsi posao u Turskoj ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 25 feb 2015, 13:36

Danasnji trening propustili Sakho, Henderson, Johnson, Lucas i Gerrard. Svi ce vjerovatno propustiti utakmicu u Istambulu, mozda i onu u nedjelju protiv Citya.
Jbt nema pola veznog redam :wtf:

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 25 feb 2015, 14:19

I još nema Markovića zbog suspenzije, zbog nedostatka veznjaka Can će morati igrati s Allenom a onda u obranu idu Kolo i Lovren. :roll:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 25 feb 2015, 16:45

keno94 je napisao/la:Danasnji trening propustili Sakho, Henderson, Johnson, Lucas i Gerrard. Svi ce vjerovatno propustiti utakmicu u Istambulu, mozda i onu u nedjelju protiv Citya.
Jbt nema pola veznog redam :wtf:

Plus Coutihno , ali Coutihno i Henderson ce biti u protokolu u nedjelju (odmara Brendan zbog umora posto je uvidio da Demba Ba ne igra). Lucasa i Gerrard se nadam da ce sredinom marta se oporaviti,Johnson je svakako nebitan a Sahko sta je s njim ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 25 feb 2015, 22:31

Jedan navijač u Engleskoj je odigrao listić na kojem se nalazi 14 parova, a od kojih je pogodio trinaest. Fali mu još jedan par, a to je Bešiktaš - Liverpool FC (pobjeda Liverpoola). Dobitak je 11 hiljada funti, a uloženi novac je svega jednu funtu.
slika
:D
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 feb 2015, 22:47

Brendane, halalicu ti lovrena, alena, lalanu... Prodaj nabrojane, dodaj 50 miliona i kupi kondogbiu. Sa onakvim igracem bi bili sigurni prvavo.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 25 feb 2015, 23:34

ackeey je napisao/la:Brendane, halalicu ti lovrena, alena, lalanu... Prodaj nabrojane, dodaj 50 miliona i kupi kondogbiu. Sa onakvim igracem bi bili sigurni prvavo.
definitivno
nadam se 3-4 pojacanja za koje cemo se dobro iskesirati

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 feb 2015, 15:53

Sta je ovo sa nasim pdf-om, nigdje nikoga. Da igramo lose, gubimo pisalo bi se po par stranica... Poslije nedjeljne tekme, iako sam mislio da treba forsirati Europa ligu, ubijedjen sam da mozemo zavrsiti u top 4. Ako Brendan bude znao kada odmarati koje igrace, i ako budemo imali srece da ne bude puno povreda, moglo bi se gurati na dve tri strane. Mada, cisto sumnjam da ce se sve ganjati, mozda je bolje gurati Fa kup i prvenstvo. Opet kazem, Brendane kupi Kondogbiu, ne pitaj za cijenu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.