Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Astren
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la Astren » 23 feb 2015, 19:32

Imam ja u PDF od I. Karabegovića.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 feb 2015, 19:35

Astren je napisao/la:Imam ja u PDF od I. Karabegovića.
e ova specificno mi treba :njanjanja:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 23 feb 2015, 19:39

http://mfmehanika.weebly.com/uploads/1/ ... .bihac.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; Ovo, ne ? :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 23 feb 2015, 19:41

To je ta :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 feb 2015, 19:42

hvala vam ljudine ste :tokralju:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 23 feb 2015, 22:36

Isak je vrh od profesora ... Tako je dobar da sam ja išao na njegova predavanja mimo rasporeda :D

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 24 feb 2015, 18:32

Niste VI bili kod Avde na predavanjima, a ovaj sto traži zbirku ako ima nekog u Sarajevu ili ovdje studira neka ode u kopirnicu kod **** ma masinstvu i neka traži skriptu rjesenih zadataka iz kinematike, dzeno je to nekad davno radio, i meni je to bilo dovoljno da polozim
Sreca pa je Ojler mlad umro...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 feb 2015, 18:43

Avdo je legenda, al promice mi otkako sam upisao faks al evo sad mi je on na Dinamici pa valjda ce bit kakvog hajra. :thumbup:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 24 feb 2015, 18:48

MrWhite je napisao/la:Niste VI bili kod Avde na predavanjima, a ovaj sto traži zbirku ako ima nekog u Sarajevu ili ovdje studira neka ode u kopirnicu kod **** ma masinstvu i neka traži skriptu rjesenih zadataka iz kinematike, dzeno je to nekad davno radio, i meni je to bilo dovoljno da polozim
Uz Doloceka(koji je u penziji) bio najveci gospodin na fakultetu.I jedan i drugi na predavanja dolazili samo s kredom u ruci.A ostali donesu papire i s njih prepisuju na predavanjima.
Bilo je kod Almira u kopirnici skripta sa uradjenim zadacima iz kinematike a i iz dinamike(negdje to imam u kutiji zastekano)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 24 feb 2015, 20:32

A Avdo dodje i ne pita dokle je došao samo nastavi lekciju dalje, zao mi čovjeka ko brata rodjenog, i ja sam sačuvao te skripte možda zatrebaju nekad
Sreca pa je Ojler mlad umro...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 feb 2015, 22:57

Oporavio se Avdo, predavat ce nam Dinamiku sad.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 24 feb 2015, 23:06

cala je napisao/la:Oporavio se Avdo, predavat ce nam Dinamiku sad.
Bas mi je drago da se oporavio :thumbup: Ima li Kljune na faxu, jel preuzeo neki predmet? Lik je masina za sve predmete
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 24 feb 2015, 23:06

Vid' mašinijade, ne zovete na :kafa:

Avdo zaslužuje spomenik ispred fakulteta, najmanje, unikat, endem, mada sam pisao već o tome. :mrgreen: :salut:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 feb 2015, 23:46

Schwarz je napisao/la:
Bas mi je drago da se oporavio :thumbup: Ima li Kljune na faxu, jel preuzeo neki predmet? Lik je masina za sve predmete
Kljuno evo drugu godinu vec predaje Elastostatiku. 150 ponovaca na elasto ove godine :rol:

Nazalost jos uvijek nisam imao tu privilegiju da mi predaje gospodin Voloder pa se radujem dinamici k'o beba kinder jajetu. :clap:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 25 feb 2015, 00:02

cala je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
Kljuno evo drugu godinu vec predaje Elastostatiku. 150 ponovaca na elasto ove godine :rol:

Nazalost jos uvijek nisam imao tu privilegiju da mi predaje gospodin Voloder pa se radujem dinamici k'o beba kinder jajetu. :clap:
Kljuno je na 1 godini handrio na statici.Imali dva kolokvija( greda i teziste) koja smo morali poloziti pa da bi tek mogli da izadjemo na ispit.Sto je najgore vecina raje nije mogla da polozi te kolokvije i dosta ih obnovilo godinu. A laksi bio ispit kod Avde nego ovi kolokviji kod Kljune :lol:

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 25 feb 2015, 00:11

bavarian_bk je napisao/la:Isak je vrh od profesora ... Tako je dobar da sam ja išao na njegova predavanja mimo rasporeda :D
Koliko je precizan pa parkira dzip da jedva dodjes do stepanica faksa :mrgreen:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 feb 2015, 00:18

Haahah dobar je Isak, samo kad se sjetim njegove prakse dok je bio dekan, na zadnjim rokovima kome treba za uslov neka napiše u radu.. Samo vidis ljudi u nevjerici gledaju jedan drugog, ovi sa prve godine.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 feb 2015, 00:41

Schwarz je napisao/la:
cala je napisao/la:
Schwarz je napisao/la: Bas mi je drago da se oporavio :thumbup: Ima li Kljune na faxu, jel preuzeo neki predmet? Lik je masina za sve predmete

Kljuno je na 1 godini handrio na statici.Imali dva kolokvija( greda i teziste) koja smo morali poloziti pa da bi tek mogli da izadjemo na ispit.Sto je najgore vecina raje nije mogla da polozi te kolokvije i dosta ih obnovilo godinu. A laksi bio ispit kod Avde nego ovi kolokviji kod Kljune :lol:
Sve znam tako da mi ne moras nista pricati :lol:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 25 feb 2015, 06:25

I kod nas je u Tz sada izgleda izivljavanje na Statici, gerberi su kakvi se ne daju ni za graficke, sreca pa se prije rijesilo :D
Mia San Mia

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Odg: Studiranje

Post Postao/la bavarian_bk » 25 feb 2015, 15:20

Motokultivator je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Isak je vrh od profesora ... Tako je dobar da sam ja išao na njegova predavanja mimo rasporeda :D
Koliko je precizan pa parkira dzip da jedva dodjes do stepanica faksa :mrgreen:
Ne vozi više džipa , to možda dok je još dekan bio , pa vozao od fakulteta onog ... Sad je skroman pa voza Yarisa svog :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: forgempp i 6 gostiju.