---------------------------
Malo kadrova s' dansnje utakmice Bari:Roma:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
sarajlija89 je napisao/la:Pazite sta sam reko..milan ce bit sampion
zaboravio si dodat koji ispada.MOSTAR ISTOK je napisao/la:****š ostale samo je jedno u Italiji vrijedno a to je SS LAZIO![]()
ko prica o Napoliju?? vidis da ih nisam ni pomenuo, i postujem taj klub jako.. prvenstveno radi Ezequiela i Mareka.. ali molim te.. ovo vam je 2 pobjeda u historiji nad Juventusom.. sta je bilo do tada??muXmania je napisao/la:daffy je napisao/la:sta je ovo.. dolaze sa svih strana.. juce Torino, danas Lazio.. ko je sutra? Siena
SSC Napoli (to su oni sto su vam tri utrpali )
Bari je bio opasniji kada su dvojica od te trojica izasla, tako da mi ta konstatacija ne stoji. Jos igramo na svom terenu i da se bojimo nekakve atalanteEvil Genius je napisao/la:s obzirom da je sigurno da igramo ligu prvaka iduce sezone, dobicemo 20-30 miliona za transfere iduce ljeto plus novac od prodaje nekih igraca . . . vec se prica o mogucim pojacanjima a dva najaktuelnija su nadir belhadj koji dolazi kao alternativa riiseu i emmanuel eboue koji bi mogo igrat umjesto cassettija ili taddeia po desnoj strani . . . belhadju istice ugovor krajem sezone i gotovo je sigurno da prelazi (mada se sa transferima nikad ne zna, pogotov kad je rijec o romi) dok ce za ebouea bit teska borba, vec smo ga pokusali dovest 2008 al' zbog finansijskih detalja nismo uspjeli nadam se da cemo ove imat vise uspjeha jer se radi o dobrom igracu . . . direktor rome prade je vec stupio u kontakt s arsenalom nakon utakmice protiv porta koju je pratio . . .
http://www.asromalive.com/eboue-roma-2/ ... more-26292
http://www.asromalive.com/belhadj-roma-mercato/25904/
da se vratimo na trenutnu sezonu, u nedelju nam dolazi atalanta i sve osim pobjede bi bilo izenandjenje (ne da podcjenjujem atalantu al' mislim da je realno ocekivat 3 boda) . . . kako stvari stoje svi su spremni za utakmicu i bice zanimljivo koga ce ranieri stavit u napad jer evidentno je da totti - toni - vucinic zajedno previse prostora daju protivnickim igracima . . .
Alvarez bi pretrcao Risea i Mirka zajedno. Proshao je 2-3 puta, a isto tako bi proshao pored bilo kojeg beka jer je lik prebrz. Al sreca tehnika mu nije jaca strana, pa nishta strasno se nije dogodiloEvil Genius je napisao/la:vidis ja se ne bi slozio s tobom, niko od ove trojice se ne vraca nazad da pomaze odbrani (barem ovu utakmicu jer im je prva koju su zajedno igrali) . . . vucinic po lijevoj strani ostavlja previse prostora koji riise treba pokrit a svi znamo da je i on vise attacking full back nego odbrambenivjerujem da si gledo utakmicu u bariju i vidio si alvarez sta je radio . . . ne kazem da se treba bojat atalante al' jednostavno ne zelim da nam se ponovi livorno
nemoj zezat? mi ovdje mislili kako je Catania najjaca, ali ispade obrnutoblue 18 je napisao/la:inter ja daleko ispred svih klubova u seriji A tome u prilog govori plasman u zadnje 4 godine, a i u evropskim takmicenjima je jedini predstavnik iz italije..
daffy je napisao/la:nemoj zezat? mi ovdje mislili kako je Catania najjaca, ali ispade obrnutoblue 18 je napisao/la:inter ja daleko ispred svih klubova u seriji A tome u prilog govori plasman u zadnje 4 godine, a i u evropskim takmicenjima je jedini predstavnik iz italije..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.