Ako nam ne ponove utakmicu necemo ni igrat ovo smijesno natjecanje.A Ukrajinci se bune jasno...sa karakterima od 20 do 26 godina nam drugo poluvrijeme nista nisu napravili.Ubili ih.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kako nisi mogao javiti igracima jbt,pa zar nemate fb grupu ?SiamoNoi je napisao/la:Naravno da smo popusili 2 gola dok sam čekao da mi igrači dođu (i nisam htio uvoditi ljude s klupe) zbog pogreske admina![]()
Ako nam ne ponove utakmicu necemo ni igrat ovo smijesno natjecanje.A Ukrajinci se bune jasno...sa karakterima od 20 do 26 godina nam drugo poluvrijeme nista nisu napravili.Ubili ih.
Ma ako nemate fb grupu to vam je veliki - odmah u startu za ekipu vjeruj miSiamoNoi je napisao/la:Javio sam ja njima na par mjesta,al nisu svi na internetu da mogu vidjet nego se spoje pred utakmicu.
Mi nemamoarelinho je napisao/la:Ma ako nemate fb grupu to vam je veliki - odmah u startu za ekipu vjeruj miSiamoNoi je napisao/la:Javio sam ja njima na par mjesta,al nisu svi na internetu da mogu vidjet nego se spoje pred utakmicu.
Onda vas ovo ne smije pokolebati, nego po 2 pobjede u naredna 2 kolaSiamoNoi je napisao/la:Imamo fb grupu vec godinama,al kazem...ljudi se spoje na net koju minutu prije pocetka utakmice pa ne vide ako se sta u zadnji cas mijenja.A sastav i ostale upute dobiju ujutro ili dan ranije.Ja sam bio skoro cijeli dan online i malo im proucavao ekipu,gledao utakmice,ali tek 3 sata ranije sam slucajno vidio da ne stoji dobro vrijeme.
I tih 15 minuta u RL je u igrici vise od 15...dva gola smo mislim za to vrijeme bezveze primili za utakmicu koju sam par sati pripremao sve sta i kako.Poznajem im ekipu nakon toga vjerojatno bolje nego oni sami sebe.Mah nebitno,ubili smo ih drugo poluvrijeme iako imaju 6 godina starije karaktere.Mogu samo adminima zahvaljivat sto su se izvukli.I da,jasno da smo mislili proc.
Ne, Samo je vaša pomjerena za 23:00. Očigledno su se dogovorili da im odgovara kasniji termin, a prije toga će da gledaju Džeku.Otelo je napisao/la:Jel i kod vas tekma u 22:50 ?
Pa kako niste svi obavješteni da se planira za 23:00 ?Otelo je napisao/la:Pa ja bih trazio da vrate stari termin samo da ne moram gledati tu ublehu od napadaca![]()
Al fakat igraju njihovi igraci u Cityu par i u Dortmuntu a i meni pase sto cu moci rahat gledati Dortmunt-Juve
Kako je izvadi, svaka ti čast.JesseP je napisao/la:@NKMramor, izvini druže za odbranu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.