Sjećam se i tog perioda kroz maglu al' tada sam bio poprilično mali pa sam vremenom to zaboravioSamoZeljo je napisao/la:Ja se sjecam kad su na Grbavici pitali "ko je onaj mali"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sjećam se i tog perioda kroz maglu al' tada sam bio poprilično mali pa sam vremenom to zaboravioSamoZeljo je napisao/la:Ja se sjecam kad su na Grbavici pitali "ko je onaj mali"
Vrlo moguce jer ih nije puno zabio.bulbasor je napisao/la:Ja se sjecam gola protiv Modrice, ne znam jel mu to prvi gol za Zelju?SamoZeljo je napisao/la:Ja se sjecam kad su na Grbavici pitali "ko je onaj mali"
Potpisujem. Zamisli bivše vedete Cityja u napadu Espanyola, Caicedo & Džekogost je napisao/la:Nema ovdje bolida, druže, nema, nema. Ako malo bolje razmisliš, vidjet ćeš, mlad i potentan tim Espanyola, bogati ulagač koji na ljeto dolazi, jasno izražena ambicija da se konačno prekine vladavina Barce i Reala, nasušna potreba za rasnim golgeterom i zaključak može biti samo jedan. Edinova slijedeća destinacija, Espanyol.....Uostalom, već je ova sezona nagovijestila dugoročne planove Espanyola.....ove godine, stabilno deveto mjesto, već iduće godine borba za prve četiri pozicije, a za dvije godine, titula. I sve predvođeno našim Edinom![]()
daj Božebosnas_ je napisao/la:Edin bi mogao poceti veceras protiv Barcelone... mislim da Pelegrini nece nista mijenjati,nego ce sa najjacom ekipom izaci na megdan visestrukom prvaku Evrope! Dzeko i Aguero odlicno funkcionisu u napadu i siguran sam da ce i Barci postici koji gol.. samo da se Pelegrini ne odluci za neku defanzivnu formaciju sa Aguerom u napadu!?
Ako Pele bude ko prošle godine igrao sa jednim špicom, ne.Motokultivator je napisao/la:Hoceli veceras uopste igrati to se ja pitam
Dzeko nije Tino SvenBatko je napisao/la:A ne igra Jaja, onda babuka igra 100% ba...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Lekqqq1921, Micron i 45 gostiju.