UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

wadethegreat
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la wadethegreat » 24 feb 2015, 11:58

fera je napisao/la:jos jedan dokaz u kakvom je padu brazilski mma pa evo jedva da su skupili koju pobjedu na ovom eventu u porto alegreu.
bigfoot treba zavrsiti karijeru ja ne nzam sta bi drugo rekao za covjeka koji izgubi od arlovskog i mira na skoro isti nacin a i oni su sami pred kraj karijere
Izgubio bi i od browna da se ovaj nije borio na jednoj nozi. U velikomsu padu anderson, od bigfoota nisam ni ocekivo da ubde prvak, aldo jos gura al kako su prije dominantni bili ovo je smijesno. Al ne mogu oni sa amerima cim se sport rasirio i dobio na popularnosti odmah su ameri poceli dominirat. Jednostavno imaju pristup boljim ustanovama opremi trenerima ishrani suplementaciji svemu. I sad imas slucajeve gdje ljudi treniraju od malena mma dok prije to nije bio slucaj.

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 24 feb 2015, 22:56

e da hoće zingano nekako osvojiti titulu, nešto najbolje što im se može desiti.
Zadnja izmjena: rawcold, dana/u 15 mar 2015, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
UH VAI MORRER

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2015, 09:53

wadethegreat je napisao/la:
fera je napisao/la:jos jedan dokaz u kakvom je padu brazilski mma pa evo jedva da su skupili koju pobjedu na ovom eventu u porto alegreu.
bigfoot treba zavrsiti karijeru ja ne nzam sta bi drugo rekao za covjeka koji izgubi od arlovskog i mira na skoro isti nacin a i oni su sami pred kraj karijere
Izgubio bi i od browna da se ovaj nije borio na jednoj nozi. U velikomsu padu anderson, od bigfoota nisam ni ocekivo da ubde prvak, aldo jos gura al kako su prije dominantni bili ovo je smijesno. Al ne mogu oni sa amerima cim se sport rasirio i dobio na popularnosti odmah su ameri poceli dominirat. Jednostavno imaju pristup boljim ustanovama opremi trenerima ishrani suplementaciji svemu. I sad imas slucajeve gdje ljudi treniraju od malena mma dok prije to nije bio slucaj.
ja mislim da je hrvanje jedan od glavnih faktora sto su amerikanci ovako dominantni. naravno sve ovo stoji imaju i bolje uvjete i trenere i ishranu..
You are someone else I am still right here

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 mar 2015, 10:42

džaba sve, nemre Rondi niko ništa :bow:

najbrži UFC title finish u historiji, 14 sec :rol:

klokan
Kontakt:

Post Postao/la klokan » 13 mar 2015, 17:34

Skroman ovaj UFC 185 a sad nešto gledam 187 extra jak, jedva čekam. Ovdje očekujem laganu pobjedu Showtimea i Hendricksa. Samo da Hendricks ne načini grešku kao Gustafson, jer treba mu što prije revanš sa titulu koju je nepravedno zijanio. Ako ovo odradi Pettis onda mu dolazi Khabib ili Cerone :twisted:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 15 mar 2015, 10:59

He' moj Pettisu, hoces ti podcjenjivat lika.
Daj mu Khabiba da ga opet izprebija!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 mar 2015, 11:12

Sve ocekivano osim Pettisa, Dos Anjos je vec ozbiljna prica, covjek je dobio Nicka Diaza i Bena Hendersona tako da nisam ocekivao da ce ga Pettis olako shvatiti. Kako god, Khabib uzima pojas uskoro. :mrgreen:

Overeem konacno odradio performans kakav se od njega ocekuje konstantno, zasluzena pobjeda.

Hendricks takodjer ocekivano.

Ove dvije trebe nisam gledao. Vidio sam samo u onim najavama za borbu da ova Poljakinja **** prezimena djeluje kao ozbiljnija prica, ona mi djelovala nekako uplaseno na tenane. U jednom navratu rece kao "pa niko mi se nikada nije unio u facu ovako", jednostavno mi je Poljakinja izgledala ozbiljnije i eto dobila je i na kraju.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

klokan
Kontakt:

Post Postao/la klokan » 15 mar 2015, 16:26

Ma nece ni Khabib lako protiv Cerronia, mada je favorit. Hendricks izgleda odlično, rekao bih i bolje nego prije tako da vjerujem da je pojas njegov kad dobije priliku. A ova Poljakinja je fakat luda neka, nešto poput onog Irca provocirala je cijelo vrijeme i uspjela je. Ima sad ovih Evropskih boraca u usponu. Pettis me razočarao...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 mar 2015, 13:30

khabib izgleda vec prvak postao a nije jos ni cerronea pobjedio :D ja sam prije par godina pisao da ce on biti prvak kad tad i ljudi mi se smijali cuj rus da bude prvak u ufc-u i tako nesto :D salu na stranu mislim da ce nurmagomedov lakse pobjediti cerronea nego dos anjosa. napredovao je ovaj strasno od posljednje borbe protiv nurmagomedova.

pettis ne znam stvarno sta reci... nije nista ni pokusao. cim nekog usporede sa anderson silvom taj odma izgubi titulu tako je bilo i sad. pojeo ga dos anjos, cordeiro ga je bas preporodio po meni jedan od najboljih trenera u historiji.

hendrix mi se bas zgadio kao borac i dobar je pokazatelj kako pojas kvari borce jer od svojevremano najinteresantnijeg borca i masine za nokaute on je postao dosadni hrvac koji svoje protivnike ispegla i uspava od dosade... ja sam siguran da bi on izgubio i ovaj mec da je bio na 5 rundi. toliko price o nekoj promjeni i napretku a nista nije pokazao.

klokan
Kontakt:

Post Postao/la klokan » 16 mar 2015, 15:43

fera je napisao/la: hendrix mi se bas zgadio kao borac i dobar je pokazatelj kako pojas kvari borce jer od svojevremano najinteresantnijeg borca i masine za nokaute on je postao dosadni hrvac koji svoje protivnike ispegla i uspava od dosade... ja sam siguran da bi on izgubio i ovaj mec da je bio na 5 rundi. toliko price o nekoj promjeni i napretku a nista nije pokazao.
Ja mislim da najbolje čuva za kraj. Nije da mi je pretjerano simpatičan al dva puta su mu sudije uzele titulu, a to znatno utječe na psihu. Meni je izgledao baš spremno, pa cemo vidjeti kad dođe prilika šta će pokazati.
A Cerroni me u zadnjim borbama baš pozitivno iznenadio. Izgleda sve kompletniji kao borac tako da ja potajno vjerujem u njega.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 16 mar 2015, 17:07

Volio bi da khabib uzme titulu zvjer je. Ovaj dos Anjos veze nema sa onim iz prve borbe a plus khabib mora proci kroz cerronea. Overeem dosta impresivan al ne moze on dobiti caina sa onakvom odbranom. Kad bi se protiv njega branio onako da postavi ruke i prima udarce uz kavez ljubio bi pod u roku od 30 sekundi. Cain ne baca 4 5 udaraca vec 20 nema stajanja. Daleko je on od titule.

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 28 mar 2015, 02:03

klokan je napisao/la:
fera je napisao/la: hendrix mi se bas zgadio kao borac i dobar je pokazatelj kako pojas kvari borce jer od svojevremano najinteresantnijeg borca i masine za nokaute on je postao dosadni hrvac koji svoje protivnike ispegla i uspava od dosade... ja sam siguran da bi on izgubio i ovaj mec da je bio na 5 rundi. toliko price o nekoj promjeni i napretku a nista nije pokazao.
Ja mislim da najbolje čuva za kraj. Nije da mi je pretjerano simpatičan al dva puta su mu sudije uzele titulu, a to znatno utječe na psihu. Meni je izgledao baš spremno, pa cemo vidjeti kad dođe prilika šta će pokazati.
A Cerroni me u zadnjim borbama baš pozitivno iznenadio. Izgleda sve kompletniji kao borac tako da ja potajno vjerujem u njega.
???
slika
UH VAI MORRER

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 apr 2015, 13:02

bektic ce se boriti u brazilu protiv carneira. je li vrijeme i za jedan KO ? pa da krene u napad na top 10

klokan
Kontakt:

Post Postao/la klokan » 09 apr 2015, 23:27

@rawcold Hendricks je spremniji po izgledu tijela a i po njegovim izjavama kao nikad prije. Sedam ili osam puta je bacio Browna na pod što ne moze biti nikako dosadno kao sto kolega reče. U ovoj borbi je jedino mogao izgubiti na način da udje u otvorenu razmjenu udaraca jer znamo šta sve moze Mat Brown. Izdominirao je sve tri runde, a samo je u prvoj popio par udaraca. Po meni iako nisam dva puta odgledao niti jedan od poraza za titulu potpuno nepravdno izgubljeni. Siguran sam da titulu uzima opet, a eto i sam je najavio da ce dodatno poraditi na sebi do napada na titulu.
A što se tiče cowboya, čini mi se da ima najduzi winning streak u kategoriji i u svakom meču je napredovao od poraza od Dos Anjosa. Sazreo je potpuno kao borac i mislim da će iznenaditi. Trebao bi to biti fenomenalan UFC 187, ako i tu ne dodje do kakvih otkazivanja.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 10 apr 2015, 00:32

wadethegreat je napisao/la:Volio bi da khabib uzme titulu zvjer je. Ovaj dos Anjos veze nema sa onim iz prve borbe a plus khabib mora proci kroz cerronea. Overeem dosta impresivan al ne moze on dobiti caina sa onakvom odbranom. Kad bi se protiv njega branio onako da postavi ruke i prima udarce uz kavez ljubio bi pod u roku od 30 sekundi. Cain ne baca 4 5 udaraca vec 20 nema stajanja. Daleko je on od titule.
Ja ne znam što raja tako gotivi orla, on je meni Askren vol.2 a ovog niko ne voli :?:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 apr 2015, 23:51

Dječak od 40 godina se vraća na pobjednički kolosijek :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 12 apr 2015, 00:22

Dex je napisao/la:Dječak od 40 godina se vraća na pobjednički kolosijek :mrgreen:
Mogu mislit neprospavanih noci i premotavanja filma one prve borbe. Kako ce mu ovo fino leci.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2015, 21:48

po meni je ovo jedna od najboljih borbi u mirkovoj karijeri i mozda i najveci povratak, ovaj put je izgleda odlucio da ne koristi izgovoret za neuspijeh kao prije nego pokazao srce i dosao do sjajne pobjede. svaka mu cast za preokret

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 29 apr 2015, 10:22

JJu oduzet pojas, za LHW titulu se bore Rumble i Cormier @187
UH VAI MORRER

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 29 apr 2015, 11:21

rawcold je napisao/la:JJu oduzet pojas, za LHW titulu se bore Rumble i Cormier @187
Steta zbog borbe sa rumble. Jones izgleda krenuo putem tysona iako ga ne gotivim steta.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.