Pa šta će se nuditi, kad niko neće reprezentaciju dovedu je ovdje, sad kad je reprezentacija atraktivna vode je po Cazinu, jbm im matersamo_lijevo je napisao/la:dje zapelo? nema vise kod nas,vidis da se drugi nude u organizaciji.legenda reala je napisao/la:đe odlična, hmm Smajoo![]()
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mešćini da ste već jednom ugostili Litvaniju nekada 08/09 ne znam tačno, šta će vam opetlegenda reala je napisao/la:Pa šta će se nuditi, kad niko neće reprezentaciju dovedu je ovdje, sad kad je reprezentacija atraktivna vode je po Cazinu, jbm im matersamo_lijevo je napisao/la:dje zapelo? nema vise kod nas,vidis da se drugi nude u organizaciji.legenda reala je napisao/la:đe odlična, hmm Smajoo![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pusti bolan legendu, vidiš da je ljubomoran.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Lobi je čudolegenda reala je napisao/la:Pa šta će se nuditi, kad niko neće reprezentaciju dovedu je ovdje, sad kad je reprezentacija atraktivna vode je po Cazinu, jbm im matersamo_lijevo je napisao/la:dje zapelo? nema vise kod nas,vidis da se drugi nude u organizaciji.legenda reala je napisao/la:đe odlična, hmm Smajoo![]()

Doći će i Goražde na red, nemoj da se ljutiš

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Koševo je glup stadion...Otelo je napisao/la:Pa vece je i Kosevo pa repka nogometna ne igra tamoBelminM23 je napisao/la:Otelo je napisao/la: Dvorana ce biti duplo puna
Mejdan veći ?
Ali dobro, kako god, samo da dobijemo.![]()
Najzad, rukomet se mora seliti iz grada u grad radi popularnosti ali u Cazinu ce uvijek biti gromoglasna podrska i vjeruj mi da nas 5 000 moze napraviti buku kao 15 000
Da su kod nas u Doboju napravili onu dvoranu što je trebala da bude za SP do 21 godine, najsretniji bi bio kad bi nam tu repka igrala. (Bila bi ko šibica puna)
Al šta ćeš kad nam je opština privatno vlasništvo

- samo_lijevo
- Kontakt:
Kao da je to nesto novo.Sada samo nema Sarajeva,privremeno.legenda reala je napisao/la:Pa šta će se nuditi, kad niko neće reprezentaciju dovedu je ovdje, sad kad je reprezentacija atraktivna vode je po Cazinu, jbm im matersamo_lijevo je napisao/la:dje zapelo? nema vise kod nas,vidis da se drugi nude u organizaciji.legenda reala je napisao/la:đe odlična, hmm Smajoo![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Što se mene tiče nek reprezentacija svaki put igra u drugom gradu, kako bi svi dobili priliku da gledaju reprezentaciju. Niko nek se ne osjeća zakinut. I meni bi godilo da igra reprezentacija u Tuzli jer bih išao na utakmicu, a ovako neću, ali ne možemo samo posmatrati stvar iz vlastitog ugla.
Ma eto neka vrte za ove manje tekme Cazin, Goražde, Visoko, Vitez i tako te gradove a za ove veće u Mejdan 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobra odluka,sjebace se Litvanci 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Cazin? odlicno ,moglo bi se čak i otići na tekmu

Moglo bi se skoknuti do rodnog grada, sto da ne
. Vidjecemo aBd kako ce se biti sa vremenom (i parama logicno). Momci su zasluzili da ih se dodje pogledati. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Onda za ocekivati je bjelorusiju u tuzli i da se proslavi plasman abd
- samo_lijevo
- Kontakt:
Evo ja tipujem na Sarajevo.Bas me zanima gdje ce biti.UnSub je napisao/la:Onda za ocekivati je bjelorusiju u tuzli i da se proslavi plasman abd
Nece vjerovatno... da je baraz igralo bi se ili u Sarajevu ili Zenici zbog disfunkcionalnosti ostalih dvorana jer za utakmice baraza zahtijevaju se mnogo rigorozniji uvjeti (isti uvjeti kao i za evropska i svjetska prvenstva) i za dvoranu i za ostale pratece stvari nego li kod kvalifikacija...samo_lijevo je napisao/la:Evo ja tipujem na Sarajevo.Bas me zanima gdje ce biti.UnSub je napisao/la:Onda za ocekivati je bjelorusiju u tuzli i da se proslavi plasman abd
A ovako mislim da ce se u Tuzli igrati.... sto i treba da se desi...ili eventualno u Zenici da se malo razbije monotonija a i veca je dvorana, logicno vise ljudi bi bilo......
Al opet da se ogradim... ako Telecom i Elektroprivreda umijesaju svoje prste, kao glavni sponzori, onda se sigurno igra u Sarajevu....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
zasto se gorazde izbjegava kao domacin???
prvo, to je grad rukometa i ljudi vole i poznaju pravila
drugo, dvorana jeste mala, ali je taman za paklenu atmosferu pred 2000 fanatika
trece, put do gorazda preko trnova treba omoguciti protivnicima

prvo, to je grad rukometa i ljudi vole i poznaju pravila
drugo, dvorana jeste mala, ali je taman za paklenu atmosferu pred 2000 fanatika
trece, put do gorazda preko trnova treba omoguciti protivnicima

Tuzla je mnogo bolje rjesenje vjeruj u gorazdu je opao interes za rukomet klub ispao u drugu ligu na tribinama ne bude vise od 150 ljudi i zadnju kad je reprezentacija igrala nije nesto bila atmosfera osim fanaticosa, plus 2000 kapacitet, mislim da ovi momci zasluzuju vise, ali u buducnosti sigurno da ce dobiti neku utakmicu ipak je to grad rukometa
- legenda reala
- Kontakt:
Dvorana bila puna, igrale se predkvalifikacije sa Kiprom, znači igrale se kvaliikacije da se uđe u kvalifikacije i kaže nije bilo nešto 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sta to nedostaje Tuzli za baraz?MrMuscle je napisao/la: Nece vjerovatno... da je baraz igralo bi se ili u Sarajevu ili Zenici zbog disfunkcionalnosti ostalih dvorana jer za utakmice baraza zahtijevaju se mnogo rigorozniji uvjeti (isti uvjeti kao i za evropska i svjetska prvenstva) i za dvoranu i za ostale pratece stvari nego li kod kvalifikacija...
Dvorana u svakom gradu osim u Sarajevu bi bila puna kada bi došla ova reprezentacija.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Organizacione sposobnosti. Ulazak u dvoranu prošli put bio je opasan po život, samo se čudom neko nije ugušio u onom stampedu. To mora da se popravi pod hitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.