Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2015, 20:28

bega_afc je napisao/la:Tetke im ga spomenem, u srijedu se valja peglat sa strimom.
Arena sport 3 :P
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 feb 2015, 20:28

Ja u dp-u bio, bio van grada tri dana kad novine danasnje : Horor start nad Eduardom
Uzeh vidjeh sjebah se... Trnci me prodju kad one slike gledam... Mesar jedan majmunski, seljacina ona mutava ubila momku karijeru

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 feb 2015, 20:37

topnik1 je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Tetke im ga spomenem, u srijedu se valja peglat sa strimom.
Nek i Bhtelekom ima nešto dobro :D
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 feb 2015, 20:38

topnik1 je napisao/la:
Jbg, SK-ovi i samo Arena 1.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 feb 2015, 20:41

slika

slika

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 feb 2015, 20:48

Malo je Alexis utanjio u zadnje vrijeme ali su zato Giroud i Cazorla bolji nego inace.
Mislim da se i protivnici vise fokusiraju na Alexisa pa je zato teze njemu a lakse ostalim igracima Arsenala.
Cazorla opet odigrao dobru tekmu. Giroud uradio ono sto se ocekuje od napadaca, svejedno da li je odbica ili ne.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2015, 20:51

Ma realno nije imao šta pokazati protiv CP. Da je pokušao šta vjerovtno bi slomio nogu na onom terenu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 feb 2015, 21:02

Ja jos ne mogu da vjerujem da postoje jos neki ljudi koji ne vjeruju u Girouda. Do kraja sezone momak ce se jos natrpat . :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 feb 2015, 21:03

@topnik1,
Slazem se, teren je bio katastrofa.
Ipak mislim da je u pitanju mini kriza. Zadnji gol je dao 11-01 (dva komada protiv Stokea) a sada je 23-02.
Pet utakmica nije zabio, sto je za njega ipak puno.
Mislim da je Giroud preuzeo tu ulogu zabijanja. Znas da smo o tome vec govorili.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2015, 21:11

Da, da Giroud definitivno udaljava Sančeza od gola. Igramo drugačije sa Giroudom, ja ne znam dal je to taktika neka il šta. Al možete primijetiti da Sančez uopšte ne igra presing na igrače, kao što je to radio inače, nego ih čeka i prati svoje bekove.

Mislim ne brinem se ja za njega, i protiv CP-a je uradio svoj posao odlično. Progiravanje za Welbecka i onaj šut tik pored stative je sasvim ok. Ipak je ono teren za Girouda koji uživa u igri gdje se igra sporo i na mišiće.

A ima sigurno i do činjenice da nije baš u punoj snazi koliko god on htio da bude.

EDIT:

- Ferreira-Carrasco i Kurzawa su propustili današnji trening Monaca pred polazak u London.
- Carvalho je povrijeđen dok je Toulalan suspendovan.
- Raggi je također van terena , Ocampos je otišao na posudbu.

:crazy: Iskreno nemam pojma koliko su im bitni ovi igrači al mi djeluje da su dosta osakaćeni povredama. Nije da se veslim, al valjda nam ovo olakša posao :think:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 feb 2015, 23:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Drogba je u svojoj karijeri imao dvije pristojne i ostale jadne sezone, ali on je igracina. Meni nije. Ne kazem da je Giroud nesto bolji, al nije vala ni Drogba neki faktor. Sto nije donio nista Obali Slonovace? Zato sto je i on igrac sto zavisi od ekipe. I opet ponavljam(mada dzaba ja ponavljao svako ce skontati ovo kako hoce) ne kazem da je Giroud bolji. Po meni je Drogba dobar koristan igrac, isto kao sto je i Gomez, Higuain pa i ova nasa klada.
Nisam znao da je kad zabijes 29 ligaskih golova u jednoj sezoni to se racuna kao pristojna sezona? Mislim ja se tjesim sve da je ovo neko tjeranje inata sa francuskim miljenikom i panjem ali i mozda sam lud ali ti izjednacavas jednog Drogbu i stavljas ga u isti kos sa bukvama od igraca Gomezom, Higuainom i Giroudom koji su totalni flopovi ispali u svojim ekipama iako su imali solidne statistike sa golovima to su u najbolju ruku prosjecni igraci, Drogba je bio World Class a ovo su u usporedbi sa njim obicni balvani i to ce svako ko objektivno gleda i prati fudbal reci.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 feb 2015, 00:02

Zar nas nece biti na OBNu?

EDIT: HAHAHAHAHAHA jbo ih mrtvi Leverkusen i dosadni Atletico.

Dali oni misle da ce zbog Spahica nekom biti zanimljivija ta utakmica? :urnebes:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 feb 2015, 00:14

Jedna odlicna sezona ne cini Ramseya WC igracem, sto bi Drogbu? Prije tog sezone sa 8-10 golova u ligi, poslije tog isto. Dakle jedna pristojna, i jedna odlicna i on je WC igrac?

A da Giroud da 30 u sezoni ne bi po tebi bio bolji tako da.

P.s. Giroud ima vise golova u francuskoj ligi, malo mu fali da stigne Drogbu i u engleskoj, ali je on panj. I nije poenta da li je on dobar kao Drogba, vec da nije toliko los koliko ga predstavljate.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 feb 2015, 00:18

Ramseyava fantasticna sezona nije ni blizu ove Drogbine budimo realni, Ramsey proslu sezonu cak citavu nije ni odigrao...Giroud ne moze zabiti 30 ligaskih golova da igra svaku utakmicu od pocetka do kraja id a samo njemu dodaju pa to nije mogao ni u francuskoj...Drogba je donosio titule Chelseu svojim golovima on ne da je dobar on je TOP igrac u svom primeu, pa ima li finala u kojem taj lik nije zabio? Giroud svojim golovima nista nije donio Arsenalu naravno da je los.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 feb 2015, 00:23

Drogba je bio u timu Chelsea u tri sezone kad su osvojili ligu, samo je u jednoj bio najbolji strijelac pomenutog kluba. Toliko o titulama iz lige. Sto se tice LP zar ono nije i El Nino zabio protiv Barce i tako rijesio pitanje prolaza u finale? Samim tim WC igrac.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 feb 2015, 00:31

Ja...samo u jednoj :cool: El Nino Torres je zabio u zadnjem napadu iz kontre za ovjeru prolaza, od te sezone lik je smijesan ali naravno da je on WC napadac i kad zavrsi karijeru sjecace ga se po tome, igraca koji je vrhunski igrao za Atletico, Liverpool bio najbolji strijelac EP-a i u finalu jednog dao pobjednicki i jedini gol po tome ce ga se sjecati i naravno da je WC neces valjda Girouda predstaviti kao nista losijeg od njega? Sigurno ti i Sevchenko nije WC...

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 24 feb 2015, 00:53

normalno da sa ovim timom mozemo ciljati visoko, kao sto je fergi mogao sa unitedom, dobar trener bi mogao i sa nama, wenger cesto taktizira, al po meni lose taktizira, svi znaju da mozemo igrati agresivno, lijepo i efikasno, al njegove taktike nas sputavaju, pa je zbog toga cest rezultat 2-1, jest da je i to nekakva pobjeda, al ja vise volim gledati lijep i napadacki fudbal, pa i da zijanimo ne bi imao sta zamjeriti wengeru
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 feb 2015, 00:58

Gunner4 je napisao/la:Zar nas nece biti na OBNu?

EDIT: HAHAHAHAHAHA jbo ih mrtvi Leverkusen i dosadni Atletico.

Dali oni misle da ce zbog Spahica nekom biti zanimljivija ta utakmica? :urnebes:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prije bi gledo neki stream sa Arapskim komentatorom nego slušo onog debila sa OBNa
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 24 feb 2015, 01:03

Adrijana se zalagala da gleda Žiru-a,ali Adis i Sale su ipak emotivno vezani za Spahu
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 feb 2015, 01:08

To su sjajne vijesti, Arsenal na Arenisport u hdu sa pravim komentatorima umjesto sarlatana Vugde...zivio Vugda..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.