Yebiga, imao sam nekoliko padova zaredom... Krivo mi kad raja pada zbog mog izbora. Sta ja znam uplacuje li neko zadnje pare na moju zayebanciju...topnik1 je napisao/la: Pa sto ga ne MeTnu ,joj nemoj to vise da nam radis

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Yebiga, imao sam nekoliko padova zaredom... Krivo mi kad raja pada zbog mog izbora. Sta ja znam uplacuje li neko zadnje pare na moju zayebanciju...topnik1 je napisao/la: Pa sto ga ne MeTnu ,joj nemoj to vise da nam radis
@patriota drž se stari, pročepit će samo strpljivobevanda4 je napisao/la:@patriota -![]()
@miky - kad si se to prijavio na wwin? kakvi su sa ponudom i isplatama/uplatama? zasada imam račune u supersport,hl,psk,germania.. od stranih marathonbet,bet365,paddypower.
Ma ti sa nama podijeli sta ti odigras,ko hoce da prati neka prati,ja cu vala svaki put ispratiti,ili cu sebi probrati sta mislim da bi moglo prociConsigliere je napisao/la:Yebiga, imao sam nekoliko padova zaredom... Krivo mi kad raja pada zbog mog izbora. Sta ja znam uplacuje li neko zadnje pare na moju zayebanciju...topnik1 je napisao/la: Pa sto ga ne MeTnu ,joj nemoj to vise da nam radis
hvala na informacijama, pogotovo ovu oko bonova na tisku. mogao bih napraviti račun pa da vidimo. iako me nakon marathonbeta teško išta može oduševiti.zgmiky je napisao/la: @bevanda ima već neko vrijeme a inače nisam baš zadovoljan, što se ponude tiče ok ali može puno puno bolje ali recimo za prvi korak da se maknem od naših lokalnih šupačkih klada i davanja njima za porez od dobitka je ok
ono što mi se ne sviđa kod wwina i najveća mana, barem za nas iz Hrvatske je ograničavanje uplate sa kartice na račun,minimalno je 15 eura, a kod isplate minimalni iznos je 50 eura ali sad nedavno evo skužio sam da se može kupiti na tisku ekesh bon i preko toga igrati da ne moram preko kartice stalno
lijepa gesta.. ali mislim da ne postoji forumaš koji ne zna za soccerway, roto world i sličneJanez je napisao/la: Ovo što sam našao za žute večeras vam je na stranici: http://int.soccerway.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo gore ukucate ime sudije i kliknite na njega i sve vam stoji uglavnom da znate i da možete koristiti jer uvijek volim podijeliti sa rajom korisne stranice.![]()
nisam ni ja znao zato sam i pitao! nije sramota ne znati i pitatiJanez je napisao/la:@bevanda4
Pa iskreno ja nisam znao za ovu stranicu po pitanju sudija jer sam navikao da tražim na world referee![]()
![]()
Ali eto možda nisam jedini, a red je da se podijeli.
Ti mi uvijek tim danima naumpadnes i uvijek igram penale i crvene.diplomatija je napisao/la:Pozdrav za sve, samo ih derite, nema nista bez petka i
Ponedjeljka hah
Hajdeeee DuqueeeeLeBronfan je napisao/la:ajde Marinooooooooooooooooo
tb, drama na vrhuncu, gubi 0-2Mrle_reds je napisao/la:Hajdeeee DuqueeeeLeBronfan je napisao/la:ajde Marinooooooooooooooooo
Šteta, 1.2 kvota.LeBronfan je napisao/la:tb, drama na vrhuncu, gubi 0-2Mrle_reds je napisao/la:Hajdeeee DuqueeeeLeBronfan je napisao/la:ajde Marinooooooooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.