Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Nekada su za novinare djeca iz ŠF Novog Grada a kada kradu onda su iz Olimpica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nastavlja se ovaj trend prelaska omladinskih igraca u Zelji(ma i Sarajevu, samo sto su oni ranije tamo otisli), evo koji su sad presli:
Amir Ragipovic(Amar u Sarajevo od prije)
Anis Becirbasic(Novi Grad, ne znam dali se racuna)
Eldar Basovic
Sanin Mulic
Mahir Milic
Amir Velic
Novi trener juniora(?) Dzevad Smajovic, ili je samo dobio licencu ili sta ja znam.
Amir Ragipovic(Amar u Sarajevo od prije)
Anis Becirbasic(Novi Grad, ne znam dali se racuna)
Eldar Basovic
Sanin Mulic
Mahir Milic
Amir Velic
Novi trener juniora(?) Dzevad Smajovic, ili je samo dobio licencu ili sta ja znam.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma neka idu daleko im kuća. A Smajović vječiti trener kadeta i juniora.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jeste li uspjeli saznati sto Subasic trenira sa juniorima ?
Izici ce info kad bude vrijeme sigurno, za sada ne diram to.
Nego eto ne odigrase generalku, ostalo jos samo 6 dana. Dobro sam se nacekao.
Nego eto ne odigrase generalku, ostalo jos samo 6 dana. Dobro sam se nacekao.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kod nas stvarno nikada dosadno. 

Sta je sad bilo?
Mislis to sto je Ostri otisao ili?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma Oštri je "legenda". Vidjeo čovjek da je rezerva pa promijenio sredinu.
Upravo tako mancini.Trazio garanciju da bude prvi golman i dobio otvoreni izlaz iz kluba.Hamzicu dobrodosao.
Kakve veze ima Husarić sa ovim klubom?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 25 feb 2015, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Znači jako je inteligentan čim mu je on menadžer.
-
- Kontakt:
.. u kojoj će također biti rezerva!Mancini je napisao/la:Ma Oštri je "legenda". Vidjeo čovjek da je rezerva pa promijenio sredinu.

Pored Bandovića ni Nojer ne bi mogao braniti.
Sa ovom registracijom stranih fudbalera uvijek neki problemi.
Imamo mi dovoljnu ekipu da pobjedimo, ali cu vec sada reci da ce nam zavisiti sve od kontinuiteta, sto ja mislim da ce Zeljo izgubiti jer im nije dovoljno nas pobjediti(i to sa boljom ekipom nego sto sad imaju), k'o sto je dokazao prvi dio prvenstva. Tako da mi nismo gotovi sve do kraja sezone, do tada bi valjda trebali zaigrati i nasi stranci. Zeljo isto ima svojih povrijedjenih i odsutnih, odbrana im je slaba a mi imamo jak napad.
Smajke dao dobar intervju za s.c.sport, svaka mu cast
Nemamo se sta bojati, ako bi slucajno izgubili dignemo se, otresemo prasinu sa sebe i idemo dalje k'o da se nije desilo, to je radilo na pocetku i hoce sigurno i sada.
Smajke dao dobar intervju za s.c.sport, svaka mu cast

Nemamo se sta bojati, ako bi slucajno izgubili dignemo se, otresemo prasinu sa sebe i idemo dalje k'o da se nije desilo, to je radilo na pocetku i hoce sigurno i sada.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo jedan podatak sa danasnje sjednice sabeza
"Razmatrajući Zahtjev FK Rudar Bijeljina za zaštiti zakonitosti, poništena je odluka Apelacione komisije i prihvaćen prijedlog Pravnog komiteta da se utakmica XV kola BH Telecom Premijer lige BiH FK „Radnik“-FK „Olimpic“, registruje postignutim rezultatom (2:2)"
"Razmatrajući Zahtjev FK Rudar Bijeljina za zaštiti zakonitosti, poništena je odluka Apelacione komisije i prihvaćen prijedlog Pravnog komiteta da se utakmica XV kola BH Telecom Premijer lige BiH FK „Radnik“-FK „Olimpic“, registruje postignutim rezultatom (2:2)"
I onda kažu što ljudi ne prate cirkus od ove lige. Ništa gore nema od bošnjačkih poltrona, jad i bijeda od naroda. A Olimpic je pomogao onom jadniku da dođe na čelo komiteta za ublehe i jad ovako vraća. Fuj!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 26 feb 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Vukovi pozz. Kakav je bio u vasim omladincima ovaj Nermin Hadzic. Decko danas potpisao za nas
From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.