Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisi druže lud. Za Plakija ne bih komentarisao, niti bi ih upoređivao. Što se tice Deje, dosta unosi nesigurnosti u zadnju liniju. Najbolje se to vidi na relaciji Dejo-Puzigaca. Koliko god meni Dejo bio drag, Sarajevo mi je ipak draže, tako da sam siguran da ce Oštrakovic vrlo brzo biti broj 1.obiteljskicovjek je napisao/la:Mozete misliti da sam lud.ali Ostrakovic je za mene bolji golman od Deje.a Plakalo isto tako.Kad malo bolje razmislim i ja sam bolji i sigurniji.Zelim mu srecu u zivotu i karijeri al bi bio presretan da nikad vise ga moje oci ne vide na nasem golu.
zato je tu TURKISH AIRLINESAdiFKS je napisao/la:Subota. Guzva na cestama prema Gradaccu.molotovljev je napisao/la:Kako se iz sata u sat povećava broj onih koji putuju u Gradačac, izgleda da će navijači Zvijezde biti ti koji
će dobiti 3oo ulaznica za popularni kavez.
Koji si ti kralj, svaka čast.MCMXLVI je napisao/la: Evo na kratko sam ovo, nadam se da je okay![]()
Vec sam ti poslao poruku uradi i meni od samira avatar ovako kao kod kolega hajde potrudi se momcino...MCMXLVI je napisao/la:Hvala vam! Kome treba neki avatar/wallpaper ili graficka slika, neka mi se javi na pp. Meni dodje ovo dobar trening![]()
hvala careMCMXLVI je napisao/la:Evo na kratko sam ovo, nadam se da je okayHead je napisao/la:Moze li ova ljudina sto pravi avatare da mi u ovu sliku umjesto Ive Andrica stavi Vincenta Tana i da nista ne smanjuje nego da bude ove velicine.![]()
![]()
Predsjednika Kusturicu buraz. Jedino on fali, od ovih popularnijihMCMXLVI je napisao/la:Hvala vam! Kome treba neki avatar/wallpaper ili graficka slika, neka mi se javi na pp. Meni dodje ovo dobar trening![]()
MCMXLVI je napisao/la:Evo na kratko sam ovo, nadam se da je okayHead je napisao/la:Moze li ova ljudina sto pravi avatare da mi u ovu sliku umjesto Ive Andrica stavi Vincenta Tana i da nista ne smanjuje nego da bude ove velicine.![]()
![]()
Ne smijemo Ibraka zaboravitiAdiFKS je napisao/la:Predsjednika Kusturicu buraz. Jedino on fali, od ovih popularnijihMCMXLVI je napisao/la:Hvala vam! Kome treba neki avatar/wallpaper ili graficka slika, neka mi se javi na pp. Meni dodje ovo dobar trening![]()
Mozda nekih 10% za nase utakmice..samo predpostavkaPitar6785 je napisao/la:Pitanje za fcsarajevo.ba Dali ce clanovi imat Ikakvog popusta na karte preko okeana od TA?
svaka castMCMXLVI je napisao/la:Ovaj ulizak na prvoj slici kraj Ibraka je HusaricOvako ja trenutno smatram Ibrakovica, igra igru i slaze kockike
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.