Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Stole iz Bora
-
Kontakt:
Postao/la Stole iz Bora » 06 apr 2010, 08:54
GunnerS je napisao/la:Govori kako jest, a ne kako neki ovdje kontaju, "razvalit ćemo ih", "poderat ćemo ih", itd itd... Al dobro, zato jesu oni forumaši a ovo najperspektivniji trener u historiji fudbala 
Prvo, slazem se da je bezveze pisati da ce neko nekog razvaliti ili poderati u polufinalu LP-a.
Drugo, zar ti stvarno mislis da bi Pep rekao to i da je 100% uvjeren u pobjedu? I ne sam on, nego i bilo koji drugi, iole ozbiljni, trener.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
GunnerS
-
Kontakt:
Heh, ja nikada nebih isto to rekao, jer prvo, respekt protivniku, a drugo, uvjek ima on ali...od toga se treba ogradit
Znam ja to sve...
Al čovjek koji je trener jednog od najboljih klubova u Svijetu govori normalno, ne podcjenujući protivnika, koji sigurno nije lagan, al ovdje...kod nas na forumu sve neki maistori a svi tipkaju za kompjuterom
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
CollegeGunner
-
Kontakt:
Postao/la CollegeGunner » 06 apr 2010, 09:07
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
-
GunnerS
-
Kontakt:
Jbg.moramo igrat. Rosicky će mislim bit spreman al neće 100%...
Da, da, Merida bi mogao zaigrat na Nou Campu i utišat sve one koji u njemu nisu vidjeli ono što je šef vidio 
-
CollegeGunner
-
Kontakt:
Postao/la CollegeGunner » 06 apr 2010, 09:24
Sol nije bas u najboljoj formi tako da je pitanje kako bi on odigrao protiv brzih igraca Barce. O Silvestreu da ne govorim, odigrao je solidno protiv Wolvesa, al iskreno i nije imao puno posla. Sklon je greskama i vise bi volio vidjeti nekog rezervistu nego njega. E, ja bi licno stavio Sagnu pored Vermia, a Eboue na bok. Sagna ima potreban kvalitet da odigra tu poziciju. Dobar je u defanzivi, a ima i potrebnu brzinu i spremnost za ovu tekmu.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
-
GunnerS
-
Kontakt:
Mah, vjerujem da će nešto iskombinovat Wenger al opet mislim da će SOl da igra, razlog, iskustvo nevjerovatno
Jak je u duelima, u skoku, čvrst na zemlji, jedino što je spor al tu su Sagna, TV pa i Clichy da to zatvore
-
Stole iz Bora
-
Kontakt:
Postao/la Stole iz Bora » 06 apr 2010, 10:32
GunnerS je napisao/la:Heh, ja nikada nebih isto to rekao, jer prvo, respekt protivniku, a drugo, uvjek ima on ali...od toga se treba ogradit
Znam ja to sve...
Al čovjek koji je trener jednog od najboljih klubova u Svijetu govori normalno, ne podcjenujući protivnika, koji sigurno nije lagan, al ovdje...kod nas na forumu sve neki maistori a svi tipkaju za kompjuterom
Na ovom forumu vecina je rodjena u periodu rata i iza rata pa te ne treba nista cuditi. Rjetki su oni koji pamte predratna vremena.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
Bosco
-
Kontakt:
Mi najbolje igramo kad smo otpisani.Večeras ce biti malo drugačije stvari na terenu,obit će se Barceloni oni promašaji o glavu.
-
GunnerS
-
Kontakt:
Bosco je napisao/la:Mi najbolje igramo kad smo otpisani.Večeras ce biti malo drugačije stvari na terenu,odbit će se Barceloni oni promašaji o glavu.
Nadam se... 
-
harry_90
-
Kontakt:
Daily Mail: Arsenal potpisao Chamakha
Engleski dnevnik Daily Mail objavio je da je londonski Arsenal potpisao četverogodišnji ugovor s marokanskim nogometnim reprezentativcem i napadačem francuskog Bordeauxa Marouaneom Chamakhom...
Arsenal je transfer 26-godišnjeg napadača ostvario bez odštete, budući da Chamakhu u lipnju ove godine završava ugovor s Bordeauxom. Chamakh je, tvrdi Daily Mail, potpisao na četiri godine za 12 milijuna funti.
Poznato je da je Arsenal bacio udicu na Chamakha još prošlog ljeta, a menadžer ''topnika'' Arsene Wenger tada je, navodno, sugerirao Chamakhu da odbije ponudu Bordeauxa za produljenjem suradnje, kako bi mogao potpisati za Arsenal.
Arsenal još nije potvrdio vijest o potpisivanju Chamakha...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
GunnerS
-
Kontakt:
To se odavno zna, samo se čeka da Arsenal to obznani na svojoj stranici i da bude službeno, a do tada još nije 
-
harry_90
-
Kontakt:
GunnerS je napisao/la:To se odavno zna, samo se čeka da Arsenal to obznani na svojoj stranici i da bude službeno, a do tada još nije 
Onda ste doveli odlicnog napadaca

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
sin3x
-
Kontakt:
e pa onda nekoga ce ove godine prodati jer sad imamo rvp-a (doduse sklon povredama) banderu koji je dobar ove godine , eduardo nije nesto ali je spic,vela isto spic i sad chamakh ako dodje to je 5 spiceva ... valjda vise nece biti problema sa spicevima ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
-
Wolverine
-
Kontakt:
nista, sretno arsenalu veceras. prizeljkujem odlicnu utakmicu sa mnogo uzbudjenja, uzbudjenja kojih u prvoj tekmi nije falilo. neka prodje onaj koji to na terenu zaista zasluzi, nadam se da ce to biti barca, ali ne bi mi bilo zao ni da arsenal dobije intera u polufinalu, i samim tim prodje u finale

-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
sin3x je napisao/la:e pa onda nekoga ce ove godine prodati jer sad imamo rvp-a (doduse sklon povredama) banderu koji je dobar ove godine , eduardo nije nesto ali je spic,vela isto spic i sad chamakh ako dodje to je 5 spiceva ... valjda vise nece biti problema sa spicevima ..
Ne verujem da ce se iko prodavati jer opet ostajete na dva klasicna spica,Bendtnera i Chamakha pa eto mozemo staviti i RVP mada on moze da igra i krilo,dok ce Vela verovatno ici na poziciju poluspica bas kao i Eduardo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
sin3x
-
Kontakt:
Devil je napisao/la:sin3x je napisao/la:e pa onda nekoga ce ove godine prodati jer sad imamo rvp-a (doduse sklon povredama) banderu koji je dobar ove godine , eduardo nije nesto ali je spic,vela isto spic i sad chamakh ako dodje to je 5 spiceva ... valjda vise nece biti problema sa spicevima ..
Ne verujem da ce se iko prodavati jer opet ostajete na dva klasicna spica,Bendtnera i Chamakha pa eto mozemo staviti i RVP mada on moze da igra i krilo,dok ce Vela verovatno ici na poziciju poluspica bas kao i Eduardo.
arsenal ove sezone igra sa jednim spicem i dva krila/poluspica posto arshavin nekada igra blize spicu ... rvp je tehnicki najjaci spic dok su bandera i chamakh vise za spustanje lopte ili golovi glavom ... jos samo nekoga u odbranu dovesti i ako sezona bude bez povreda bilo bi odlicno ... a zamisli ovaj napad
...........Chamakh/Bendtner
Arshavin..............................RvP
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
Upravo ti to govorim nema potrebe za prodajom napadaca jer ce vecina njih igrati poluspiceve/krila.To da Arsenalu fali kvalitetan stoper i to stoji,pogotovo za zamenu jer Gallas polako stari,Sol takodje i treba dovesti nekoga.Ne znam kakva je situacija sa Senderosom da li ce se on vracati u Arsenal ako se on vrati mozda niko vise ni netreba,eventualno zamena za Sagnu na desnom boku ali tu ce verovatno neki iz omladinskog pogona doci.Sta je sa Djouruom je li on i dalje povredjen?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
sin3x
-
Kontakt:
djuro je jos povrijedjen slijedece bi sezone mogao igrati ali ipak mislim da bi trebao kvalitetniji igrac od njega on moze uskakati kao zamjena ... senderos ma ne zna ni on sta hoce ... za sagnu uvijek moze dobro odigrati eboue nekako mi je zadnji vezni i odbrana najkriticnije ... nema adekvatne zamjene za songa tj. veceras cemo vidjeti ima li... gallas moze dobro odigrati ali je stariji pa se povrijedi lakse,silvestrea prodati i on je vec stariji a nije kvaliteta sola , sola zadrzati pa nakon sto zavrsi karijeru neka bude trener mislim da bi odlicno mogao raditi taj defanzivni dio treninga ... a upravu si za to da nema potrebe jbg ja sam racunao sezonu bez povreda (sto u slucaju arsenala prakticki nije moguce

) za def. veznog bio bi dobar veloso iz sportinga (bar po meni)
edit:zaboravio sam da se mora mijenjati almunia odlicno je branio protiv barce ali problem je sto samo jednu od 3-4 tekme tako brani ostalo je rupa
Zadnja izmjena:
sin3x, dana/u 06 apr 2010, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
harishp
-
Kontakt:
Arsenal bi samo napravio Londonski Real ,u napadu i sredini ne znas ko je jaci a u odbrani truhlo da truhlije ne moze biti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.