Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Cernica
-
Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Sta Segrt prica da jedan igrac Sarajeva ima veca primanja od svih igraca Zvijezde
I da.. stvari su dosle na svoje VELIKO SARAJEVO
Kada trener protivnicke ekipe kaze da ce biti senzacija ako osvoje bod a igraju jos kuci,znaci da je klub nevjerovatno napredovao u svim segmentima.
Ukolkonje sutra press?
Brato jeli ovo bjeloruski

From father to son
-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 23 feb 2015, 23:02
Kako se iz sata u sat povećava broj onih koji putuju u Gradačac, izgleda da će navijači Zvijezde biti ti koji
će dobiti 3oo ulaznica za popularni kavez.
F.K.SARAJEVO
-
SiouxLukavac
-
Kontakt:
Postao/la SiouxLukavac » 23 feb 2015, 23:05
Druze pisem sa telefona pa potrefim slovo 'n' umjesto razmaka.
Vatreni, nisam upoznat s tim, moze na pp.

Edit: skontao sam. Ma drug i ja sam protiv tih ispada i daleko od toga da sam za to. Meni ste jedna od drazih ekipa u ligi. Pozz
Zadnja izmjena:
SiouxLukavac, dana/u 23 feb 2015, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
AdiFKS
-
Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Kako se iz sata u sat povećava broj onih koji putuju u Gradačac, izgleda da će navijači Zvijezde biti ti koji
će dobiti 3oo ulaznica za popularni kavez.
Subota. Guzva na cestama prema Gradaccu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
Cernica
-
Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Druze pisem sa telefona pa potrefim slovo 'n' umjesto razmaka.
Vatreni, nisam upoznat s tim, moze na pp.

Ma salim se drug nekako mi simpaticno ispade. Cuj 3-4 milje. Sumnjam ali eto. Ljami poi-dvi plafon sto je za nasu ligu i jos neke navijacke grupe nedosanjani san
From father to son
-
amidzaTan
-
Kontakt:
Ostrakovic je bio odlican u Velezu a u Olimpic-u nije mogao ni doci do izrazaja pored onako lose odbrane i ofanzzivnim bekovima. Ja mislim da ce u naj kracem roku postati opcija broj 1, jer Dejo je dosegao vrh, a na zalost Plakalo nema tu konstituciju da preraste u vrhunskog golmana. Borjan je do kraja sezone u Radnickom i onda opet bez kluba, tako da i tu pricu ne treba zatvarati prebrzo po meni!
-
obiteljskicovjek
-
Kontakt:
Postao/la obiteljskicovjek » 23 feb 2015, 23:19
Mozete misliti da sam lud.ali Ostrakovic je za mene bolji golman od Deje.a Plakalo isto tako.Kad malo bolje razmislim i ja sam bolji i sigurniji.Zelim mu srecu u zivotu i karijeri al bi bio presretan da nikad vise ga moje oci ne vide na nasem golu.
-
franklampard8
-
Kontakt:
Postao/la franklampard8 » 23 feb 2015, 23:19
amidzaTan je napisao/la:Ostrakovic je bio odlican u Velezu a u Olimpic-u nije mogao ni doci do izrazaja pored onako lose odbrane i ofanzzivnim bekovima. Ja mislim da ce u naj kracem roku postati opcija broj 1, jer Dejo je dosegao vrh, a na zalost Plakalo nema tu konstituciju da preraste u vrhunskog golmana. Borjan je do kraja sezone u Radnickom i onda opet bez kluba, tako da i tu pricu ne treba zatvarati prebrzo po meni!
Upravo tako. Sacekat ga i vidjeti, jer se radi o zaista kvalitetnom golmanu.
1946
-
miden
-
Kontakt:
Tatko trenutno na TVSA
Das Ist Walter
-
amidzaTan
-
Kontakt:
franklampard8 je napisao/la:amidzaTan je napisao/la:Ostrakovic je bio odlican u Velezu a u Olimpic-u nije mogao ni doci do izrazaja pored onako lose odbrane i ofanzzivnim bekovima. Ja mislim da ce u naj kracem roku postati opcija broj 1, jer Dejo je dosegao vrh, a na zalost Plakalo nema tu konstituciju da preraste u vrhunskog golmana. Borjan je do kraja sezone u Radnickom i onda opet bez kluba, tako da i tu pricu ne treba zatvarati prebrzo po meni!
Ja mislim da ce i Borjan kako dani prolaze biti sve svjesniji o kakvom se proektu radi i koliko truda i zalaganja ulazu ljudi iz uprave kluba da naprave rezultat i da ce na kraju za vid svoje karijere pristati da dodje u Sarajevo pod nekim normalnijim uslovima...
-
BICA
-
Kontakt:
Ako poslje svega ovoga ne osvojimo titulu u ovom "jadu" od lige,bacicu se sa balkona
-
amidzaTan
-
Kontakt:
miden je napisao/la:Tatko trenutno na TVSA
Definitivno izbor broj 1 za kapitena je nas Tatko, jer pored zalaganja i odlicnih partija skoro svaku utakmicu treba znati i biti ovako stalozen i rijecit pred kamerama, sto je rijetkost bar kod nas u ligi!!!
-
franklampard8
-
Kontakt:
Postao/la franklampard8 » 23 feb 2015, 23:32
amidzaTan je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:amidzaTan je napisao/la:Ostrakovic je bio odlican u Velezu a u Olimpic-u nije mogao ni doci do izrazaja pored onako lose odbrane i ofanzzivnim bekovima. Ja mislim da ce u naj kracem roku postati opcija broj 1, jer Dejo je dosegao vrh, a na zalost Plakalo nema tu konstituciju da preraste u vrhunskog golmana. Borjan je do kraja sezone u Radnickom i onda opet bez kluba, tako da i tu pricu ne treba zatvarati prebrzo po meni!
Ja mislim da ce i Borjan kako dani prolaze biti sve svjesniji o kakvom se proektu radi i koliko truda i zalaganja ulazu ljudi iz uprave kluba da naprave rezultat i da ce na kraju za vid svoje karijere pristati da dodje u Sarajevo pod nekim normalnijim uslovima...
Eh sad, ne treba se i njemu bacati pod noge. Nemamo mi sta raspravljati, tu su clanovi uprave i oni ce to znati rijesiti.

1946
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Dobro vece bordo braco

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
MCMXLVI
-
Kontakt:
Head je napisao/la:Moze li ova ljudina sto pravi avatare da mi u ovu sliku umjesto Ive Andrica stavi Vincenta Tana i da nista ne smanjuje nego da bude ove velicine.
Evo na kratko sam ovo, nadam se da je okay

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 23 feb 2015, 23:42
Hahahahah to kralju!
JOJ NAJJACI SMO NA DUNJALUKU!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
sekac
-
Kontakt:
Bravo, amiđa jedan je!
Sarajevo ljubavi moja!