Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Google » 04 apr 2010, 00:26

Ovo sto se desava s' juventusom,stvarno nevjerovatno da ovako lose igraju...trebace him dosta sreca da izbore L.P...!!!!
---------------------------
Malo kadrova s' dansnje utakmice Bari:Roma:
slika
slika
slika
slika
slika

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 04 apr 2010, 10:19

sarajlija89 je napisao/la:Pazite sta sam reko..milan ce bit sampion 8-)

8-) Inter je prejak za milan vidim i Udineze razvalio Juve :roll:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 04 apr 2010, 10:30

iako nam je juve najveci rival na njega sad gledam sa zaljenjem
nemogu da vjerujem da je tako veliki klub postao kanta za nabijanje nekom udinezu,fulhamu ,catanji,bariju...

MOSTAR ISTOK
Kontakt:

Post Postao/la MOSTAR ISTOK » 04 apr 2010, 11:39

**** ostale samo je jedno u Italiji vrijedno a to je SS LAZIO :mrgreen: :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 apr 2010, 11:40

MOSTAR ISTOK je napisao/la:****š ostale samo je jedno u Italiji vrijedno a to je SS LAZIO :mrgreen: :mrgreen:
zaboravio si dodat koji ispada.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 04 apr 2010, 12:46

slika

Cambiasso: Roma je u prednosti jer ne igra u evropi!

"Dobro je da smo zadržali bod prednosti, ali borba će do kraja biti teška.Mi ćemo sad pokušati da da se koncentrišemo samo na sebe i da osvajamo bodove u svakoj utakimici, ipak Roma je u blagoj prednosti jer je koncentrisana samo na prvenstvo i domaći kup dok mi mi igramo i u ligi šampina."
--------------------------------------
slika

Ranieri: Inter je i dalje favorit
Trener Rome Claudio Ranieri bio je vrlo zadovoljan igrom i pobjedom svoje momčadi u gostima kod Barija 1-0 u dvoboju 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva...
Dokle kod je Inter na vrhu ljestvice, oni su i glavni favoriti za ''scudetto''. Oni imaju dovoljno snažnu momčad da se mogu do kraja sezone uspješno nositi na sva tri fronta. Na nama je da se borimo do kraja, ne samo za svaku pobjedu, već i za svaki gol, za svaku loptu u Seriji A. Mi smo fizički u jako dobrom stanju, neće nam se dogoditi pad koncentracije, ne želimo si stvarati niti veliki pritisak. Nikada ne znate hoće li vam se dogoditi loš dan, ali, dokle god smo u utrci za naslov, učinit ćemo sve da ga i osvojimo, ako se ukaže prilika – izjavio je Ranieri.

I TAKOO VELI RANIERI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 apr 2010, 15:22

sta je ovo.. dolaze sa svih strana.. juce Torino, danas Lazio.. ko je sutra? Siena :mrgreen:

sjecam se pocetka ove sezone.. kako mi je bilo krivo sto je Milan bio medju zadnjim.. fakat mi ih bilo zao.. a gledaj danas situacije :(

u 113 godina historije ovo nam je najgora sezona
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 04 apr 2010, 20:54

[quote="daffy"]sta je ovo.. dolaze sa svih strana.. juce Torino, danas Lazio.. ko je sutra? Siena :mrgreen:

SSC Napoli (to su oni sto su vam tri utrpali ) ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 apr 2010, 22:41

muXmania je napisao/la:
daffy je napisao/la:sta je ovo.. dolaze sa svih strana.. juce Torino, danas Lazio.. ko je sutra? Siena :mrgreen:

SSC Napoli (to su oni sto su vam tri utrpali ) ;)
ko prica o Napoliju?? vidis da ih nisam ni pomenuo, i postujem taj klub jako.. prvenstveno radi Ezequiela i Mareka.. ali molim te.. ovo vam je 2 pobjeda u historiji nad Juventusom.. sta je bilo do tada??

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 apr 2010, 20:01

Meanijeve prijetnje smrću

Meaniev i Bergamov razgovor uoci utakmice Fiorentina-Milan i informacije u vezi cuvenog meca za scudetto Milan-Juventus 8 maja

Meani:Koga mi saljes u Firenci??

Bergamo:Izabrali smo trojicu,ali moram popricati sa Gigiem(Pairetto)jos se nismo dogovorili...Planiram stviti trojicu Messina,Farina i Rodomonti po meni,onda se moram cuti sa Gigiem,jer onda treba da razmislim koju trojicu da stavim za sledecu nedelju (utakmica Milan-Juventus)

Meani:Ja razumem,zelite staviti Paparestu

Bergamo:Da

Meani:Collina

Bergamo:Da

Meani:Trefoloni

Bergamo:Da gospodine,sve sam osmislio

Meani:Ali sa Trefoloniem lepo porazgovaraj

Bergamo:Ne brinite,ne brinite

Meani:inace cu mu oseci glavu

Bergamo:ne brinite

Meani:Nista,zovi ga i razgovaraj sa njim

Paparesta,Collina i Trefoloni su stavljeni u izvlacenje za sudije koje ce suditi

(Meani je bio Milanov direktor za odnose sa delegatima FIGC-a)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 apr 2010, 22:03

veceras na Rai 3 u 23.10 ima emisija..gosti moratti i meani...bice pusteni neki audio zapisi eksluzivno...

Inter,milan...vaffanculo :twisted:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 apr 2010, 12:18

s obzirom da je sigurno da igramo ligu prvaka iduce sezone, dobicemo 20-30 miliona za transfere iduce ljeto plus novac od prodaje nekih igraca . . . vec se prica o mogucim pojacanjima a dva najaktuelnija su nadir belhadj koji dolazi kao alternativa riiseu i emmanuel eboue koji bi mogo igrat umjesto cassettija ili taddeia po desnoj strani . . . belhadju istice ugovor krajem sezone i gotovo je sigurno da prelazi (mada se sa transferima nikad ne zna, pogotov kad je rijec o romi) dok ce za ebouea bit teska borba, vec smo ga pokusali dovest 2008 al' zbog finansijskih detalja nismo uspjeli nadam se da cemo ove imat vise uspjeha jer se radi o dobrom igracu . . . direktor rome prade je vec stupio u kontakt s arsenalom nakon utakmice protiv porta koju je pratio . . .

http://www.asromalive.com/eboue-roma-2/ ... more-26292
http://www.asromalive.com/belhadj-roma-mercato/25904/

da se vratimo na trenutnu sezonu, u nedelju nam dolazi atalanta i sve osim pobjede bi bilo izenandjenje (ne da podcjenjujem atalantu al' mislim da je realno ocekivat 3 boda) . . . kako stvari stoje svi su spremni za utakmicu i bice zanimljivo koga ce ranieri stavit u napad jer evidentno je da totti - toni - vucinic zajedno previse prostora daju protivnickim igracima . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 apr 2010, 13:02

Evil Genius je napisao/la:s obzirom da je sigurno da igramo ligu prvaka iduce sezone, dobicemo 20-30 miliona za transfere iduce ljeto plus novac od prodaje nekih igraca . . . vec se prica o mogucim pojacanjima a dva najaktuelnija su nadir belhadj koji dolazi kao alternativa riiseu i emmanuel eboue koji bi mogo igrat umjesto cassettija ili taddeia po desnoj strani . . . belhadju istice ugovor krajem sezone i gotovo je sigurno da prelazi (mada se sa transferima nikad ne zna, pogotov kad je rijec o romi) dok ce za ebouea bit teska borba, vec smo ga pokusali dovest 2008 al' zbog finansijskih detalja nismo uspjeli nadam se da cemo ove imat vise uspjeha jer se radi o dobrom igracu . . . direktor rome prade je vec stupio u kontakt s arsenalom nakon utakmice protiv porta koju je pratio . . .

http://www.asromalive.com/eboue-roma-2/ ... more-26292
http://www.asromalive.com/belhadj-roma-mercato/25904/

da se vratimo na trenutnu sezonu, u nedelju nam dolazi atalanta i sve osim pobjede bi bilo izenandjenje (ne da podcjenjujem atalantu al' mislim da je realno ocekivat 3 boda) . . . kako stvari stoje svi su spremni za utakmicu i bice zanimljivo koga ce ranieri stavit u napad jer evidentno je da totti - toni - vucinic zajedno previse prostora daju protivnickim igracima . . .
Bari je bio opasniji kada su dvojica od te trojica izasla, tako da mi ta konstatacija ne stoji. Jos igramo na svom terenu i da se bojimo nekakve atalante :roll: Uvalit im u prvom pol 2 gola i cao raja. Da se ja pitam i Meneza bi stavio umjesto tadeija
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 apr 2010, 14:13

vidis ja se ne bi slozio s tobom, niko od ove trojice se ne vraca nazad da pomaze odbrani (barem ovu utakmicu jer im je prva koju su zajedno igrali) . . . vucinic po lijevoj strani ostavlja previse prostora koji riise treba pokrit a svi znamo da je i on vise attacking full back nego odbrambeni :? vjerujem da si gledo utakmicu u bariju i vidio si alvarez sta je radio . . . ne kazem da se treba bojat atalante al' jednostavno ne zelim da nam se ponovi livorno ;)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 apr 2010, 14:16

Evil Genius je napisao/la:vidis ja se ne bi slozio s tobom, niko od ove trojice se ne vraca nazad da pomaze odbrani (barem ovu utakmicu jer im je prva koju su zajedno igrali) . . . vucinic po lijevoj strani ostavlja previse prostora koji riise treba pokrit a svi znamo da je i on vise attacking full back nego odbrambeni :? vjerujem da si gledo utakmicu u bariju i vidio si alvarez sta je radio . . . ne kazem da se treba bojat atalante al' jednostavno ne zelim da nam se ponovi livorno ;)
Alvarez bi pretrcao Risea i Mirka zajedno. Proshao je 2-3 puta, a isto tako bi proshao pored bilo kojeg beka jer je lik prebrz. Al sreca tehnika mu nije jaca strana, pa nishta strasno se nije dogodilo
nema potpisa

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 06 apr 2010, 23:38

inter ja daleko ispred svih klubova u seriji A tome u prilog govori plasman u zadnje 4 godine, a i u evropskim takmicenjima je jedini predstavnik iz italije..
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 08:36

blue 18 je napisao/la:inter ja daleko ispred svih klubova u seriji A tome u prilog govori plasman u zadnje 4 godine, a i u evropskim takmicenjima je jedini predstavnik iz italije..
nemoj zezat? mi ovdje mislili kako je Catania najjaca, ali ispade obrnuto :o

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 apr 2010, 13:00

daffy je napisao/la:
blue 18 je napisao/la:inter ja daleko ispred svih klubova u seriji A tome u prilog govori plasman u zadnje 4 godine, a i u evropskim takmicenjima je jedini predstavnik iz italije..
nemoj zezat? mi ovdje mislili kako je Catania najjaca, ali ispade obrnuto :o

zaboljela istina aaaaa.... :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 13:01

a istina je sljedeca...da su to preko noci postali svojim lopovlucima i zavjerama koje upravo ovih dana polako izlaze na vidjelo..tako da ;) ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 13:54

cuj zaboljela istina.. ja znam istinu i kako su dosli do toga, ali ne poricem da su najbolji u Italiji trenutno ;)..

treba uvesti anketu.. "u koju ce ligu ispast inter i Milan:

*Serie B
*Serie C 1 a
*Serie C 1 b
*Serie C 2 a"

:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.