FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kusturica: Ja imam informaciju da ce naših navijaca u Gradačacu biti između 3-4 hiljade.
- molotovljev
Nema toga, ovo je forum i svako ima pravo da kaže šta misli.molotovljev je napisao/la:
Oštraković ?No Comment

I ja bih lagao kad bih rekao da sam oduševljen, nisam, ali daleko od toga da sam razočaran. Mislim da je ovo put kojim trebamo ići, ono što je najkvalitetnije u ligi dovesti kod nas. Naravno da nećemo u potpunosti u tome uspjeti. Isto tako ne treba da nam to bude jedini cilj, kao što su i u klubu rekli mi smo uvijek otvoreni ka tržištu.
Ljudi u klubu su pokušali dovesti golmana koji je daleko bolji od ijednog golmana u ligi kada to nisu onda su doveli jednog od trojice-četvorice najkvalitetnijih u ligi.
Kod mene je ona sredina, zadovoljan sam.
@Head lavino nasa!! samo nas hraniHead je napisao/la:

BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
- molotovljev
Naravno nisam niti mogu biti razočaran, mada mislim da je Oštri tu samo kako bi popunio to "upražnjeno" mjesto.hilmo je napisao/la:Nema toga, ovo je forum i svako ima pravo da kaže šta misli.molotovljev je napisao/la:
Oštraković ?No Comment
![]()
I ja bih lagao kad bih rekao da sam oduševljen, nisam, ali daleko od toga da sam razočaran. Mislim da je ovo put kojim trebamo ići, ono što je najkvalitetnije u ligi dovesti kod nas. Naravno da nećemo u potpunosti u tome uspjeti. Isto tako ne treba da nam to bude jedini cilj, kao što su i u klubu rekli mi smo uvijek otvoreni ka tržištu.
Ljudi u klubu su pokušali dovesti golmana koji je daleko bolji od ijednog golmana u ligi kada to nisu onda su doveli jednog od trojice-četvorice najkvalitetnijih u ligi.
Kod mene je ona sredina, zadovoljan sam.
Ako se opraštamo od Deje na kraju sezone, to znači da ćemo prije pretkola krenuti u lov na neko zvučnije
golmansko ime, jer ne želim ni da pomislim da će Oštraković braniti u kvalifikacijama... onda može i Dejo.
Iskreno, očekivao sam i priželjkivao mladog golmana Slobode, Pirića, i da ćemo potpisati na 4 do 5 godina.
Međutim, nismo realizovali transfer, ne ulazim sad pod kojim okolnostima i zašto, uostalom nije važno.
Moje je da podržim novog člana FKS, a do njega je da li će opravdati ukazano povjerenje. Vidjećemo...
F.K.SARAJEVO
Ljetni prelazni rok je daleko, ali prema nekim logičnim stvarima red je da zaganjamo kvalitetnijeg lijevog beka, pod uslovom da Kallasi bude na visokom nivou. I ako se već neće, a ja vjerujem da neće, računati na Deju, golmana.
Vidjeli smo koliko je teško dovesti kvalitet u našu ligu. Ali se nadam da će naši dobri rezultati u proljetnom djelu biti magnet za igrače.
Siguran sam da će i dolasci mnogo zavisiti od odlazaka, jer ne bi bilo pametno da sve kvalitetne ponude za igrače odbijamo.
Ali sve je to daleko. Sad imamo samo cilja da ovaj dio polusezone odigramo što je bolje moguće.
Ja se nadam da će Oštri svojim radom opravdati povjerenje koje smo mu ukazali i da će rado pristati na produženje ugovora, malo je dvije godine
Vidjeli smo koliko je teško dovesti kvalitet u našu ligu. Ali se nadam da će naši dobri rezultati u proljetnom djelu biti magnet za igrače.
Siguran sam da će i dolasci mnogo zavisiti od odlazaka, jer ne bi bilo pametno da sve kvalitetne ponude za igrače odbijamo.
Ali sve je to daleko. Sad imamo samo cilja da ovaj dio polusezone odigramo što je bolje moguće.
Ja se nadam da će Oštri svojim radom opravdati povjerenje koje smo mu ukazali i da će rado pristati na produženje ugovora, malo je dvije godine

Ako hocemo da napravimo rezultat u Europi , a hocemo moramo dovesti golmana umjesto Deje ( Ostrakovic 2 golman) , stopera jednog kvalitetnog i iskusnog i pomogucnosti lijevog beka ali to kao zadnja opcija . Po meni svakako u Europi i sire , vrlo malo ima kvalitetnih lijevih bekova da je dobar u obje strane,ali je Puzi nas kupio golovima i to ne mozemo zaboraviti ili ne uzeti u obzir.Sutra u 11 ima da bude novinara i svijet ko nikadhilmo je napisao/la:Ljetni prelazni rok je daleko, ali prema nekim logičnim stvarima red je da zaganjamo kvalitetnijeg lijevog beka, pod uslovom da Kallasi bude na visokom nivou. I ako se već neće, a ja vjerujem da neće, računati na Deju, golmana.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma sredit će to Ibrak kad se najmanje budemo nadali

Moze li ova ljudina sto pravi avatare da mi u ovu sliku umjesto Ive Andrica stavi Vincenta Tana i da nista ne smanjuje nego da bude ove velicine.

1946
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Mislim da je ostrakovic 3 golman (bolje plakalu davat sansu) nego ostrom. DULJA mu dade go sa 40m po sredini gola on gore obnevidijo nego dejo..
Plakalo je dokazo na pripremama da nije parmak.
[youtube][/youtube]Pitar6785 je napisao/la:Mislim da je ostrakovic 3 golman (bolje plakalu davat sansu) nego ostrom. DULJA mu dade go sa 40m po sredini gola on gore obnevidijo nego dejo..
Je li i Neuer parmak.
1946
- molotovljev
Ima ti ta mjesta...Pitar6785 je napisao/la:Mislim da je ostrakovic 3 golman (bolje plakalu davat sansu) nego ostrom. DULJA mu dade go sa 40m po sredini gola on gore obnevidijo nego dejo..
Head, pošalji meni jednu takvu novčanicu, uradiću ti ja, besplatno...

F.K.SARAJEVO
lijepo na ljeto posaljete ibrakadabru po misketa,mujdju,i ibisevica,i pod uslovom da ostane ekipa na okupu,lagano prosetate do playoff lige prvaka..
bez sale,ako ispadne stutgart,sve je moguce,ibisevicu je vec 31...sto da ne.mujdja vise sjedi nego sto hoda,a dobar igrac,steta...miske no coment.i sa jednom nogom,carobnjak.

bez sale,ako ispadne stutgart,sve je moguce,ibisevicu je vec 31...sto da ne.mujdja vise sjedi nego sto hoda,a dobar igrac,steta...miske no coment.i sa jednom nogom,carobnjak.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Bravo kako se nismo sjetili Mujdže i Vede
Mogli smo i Tinu Svena 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zaboravio si Brunu Akrapovicasolinas je napisao/la:lijepo na ljeto posaljete ibrakadabru po misketa,mujdju,i ibisevica,i pod uslovom da ostane ekipa na okupu,lagano prosetate do playoff lige prvaka..![]()

From father to son
-
- Kontakt:
Sta Segrt prica da jedan igrac Sarajeva ima veca primanja od svih igraca Zvijezde 
I da.. stvari su dosle na svoje VELIKO SARAJEVO
Kada trener protivnicke ekipe kaze da ce biti senzacija ako osvoje bod a igraju jos kuci,znaci da je klub nevjerovatno napredovao u svim segmentima.
Ukolkonje sutra press?

Kada trener protivnicke ekipe kaze da ce biti senzacija ako osvoje bod a igraju jos kuci,znaci da je klub nevjerovatno napredovao u svim segmentima.
Ukolkonje sutra press?
bez zezanja,svi ozbiljni klubovi vracaju asove drzavne,u domovinu,i sto da ne...pa vidi dinama,oni to rade godinama..a i digo bi se kvalitet lige marketing bla bla...a i na zalasku su karijere,sto da ne..ja bi volio da to moja sloboda moze da radi..ali jbg,doce i to vrijeme,vi ste sad taj neki trend valjda

"Modra boja,na bijelome platnu,
O Lukavčani,bordo navijači,da nećete opet na Ormanici ili negdje drugo ZARIJEVAT pa uhvatiti dzadu.SiouxLukavac je napisao/la:Sta Segrt prica da jedan igrac Sarajeva ima veca primanja od svih igraca Zvijezde
Ukolkonje sutra press?

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 20 gostiju.