Arena sport 3bega_afc je napisao/la:Tetke im ga spomenem, u srijedu se valja peglat sa strimom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Arena sport 3bega_afc je napisao/la:Tetke im ga spomenem, u srijedu se valja peglat sa strimom.
Nek i Bhtelekom ima nešto dobrotopnik1 je napisao/la:Arena sport 3bega_afc je napisao/la:Tetke im ga spomenem, u srijedu se valja peglat sa strimom.
Jbg, SK-ovi i samo Arena 1.topnik1 je napisao/la:Arena sport 3bega_afc je napisao/la:Tetke im ga spomenem, u srijedu se valja peglat sa strimom.
Nisam znao da je kad zabijes 29 ligaskih golova u jednoj sezoni to se racuna kao pristojna sezona? Mislim ja se tjesim sve da je ovo neko tjeranje inata sa francuskim miljenikom i panjem ali i mozda sam lud ali ti izjednacavas jednog Drogbu i stavljas ga u isti kos sa bukvama od igraca Gomezom, Higuainom i Giroudom koji su totalni flopovi ispali u svojim ekipama iako su imali solidne statistike sa golovima to su u najbolju ruku prosjecni igraci, Drogba je bio World Class a ovo su u usporedbi sa njim obicni balvani i to ce svako ko objektivno gleda i prati fudbal reci.AllGunsBlazing je napisao/la:Drogba je u svojoj karijeri imao dvije pristojne i ostale jadne sezone, ali on je igracina. Meni nije. Ne kazem da je Giroud nesto bolji, al nije vala ni Drogba neki faktor. Sto nije donio nista Obali Slonovace? Zato sto je i on igrac sto zavisi od ekipe. I opet ponavljam(mada dzaba ja ponavljao svako ce skontati ovo kako hoce) ne kazem da je Giroud bolji. Po meni je Drogba dobar koristan igrac, isto kao sto je i Gomez, Higuain pa i ova nasa klada.
Prije bi gledo neki stream sa Arapskim komentatorom nego slušo onog debila sa OBNaGunner4 je napisao/la:Zar nas nece biti na OBNu?
EDIT: HAHAHAHAHAHA jbo ih mrtvi Leverkusen i dosadni Atletico.
Dali oni misle da ce zbog Spahica nekom biti zanimljivija ta utakmica?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.